2011. november 29., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: CoD: Modern Warfare 3 - Dubstep of Guns!!

Eddig minden CoD részből láthattunk olyan videót, melyben a fegyverek hangjából vágnak össze a rajongók valami tuti zenét. Ez a Modern Warfare 3 esetében sem maradhat el. Ez esetben egy jó kis Dubstep-et hallgathatunk meg. "Fogyassza" mindenki egészséggel! :)

2011. november 24., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: The Darkness II - 10 percnyi játékmenet!!


Már egy ideje lehet tudni, hogy érkezik a The Darkness II, és még pokolibb lesz mint valaha! Most ráadásul kaptunk 2 exklúzív gameplay videót, melyek együtt 10 percnyi játékmenetet tartalmaznak! Lehet ámulni, és bámulni! Bővebb információkért keressétek a cimkék közt a The Darkness 2 cikkeket!



2011. november 23., szerda

Jegysorsolás!!

Ahogy megígértük, idén a konzolkocka kisorsol egy ingyen jegyet a blog like-olói között az ide Gameshow-ra (azaz most már Playit-re)!! A sorsolást nagyjából 1-2 héttel az esemény előtt meg fogjuk ejteni, és a szerencsés nyertes magával a konzolkocka csapatával mehet el a rendezvényre! Addig is olvassatok minket, minél többet!!

Üdv:Konzolkocka csapata!!

Újabb hírek a konzolkockán: Max Payne 3 - gyűjtői kiadás!!!

Lehullott a lepel a márciusban érkező Max Payne 3 gyűjtői kiadásáról is. A kiadás sok érdekes dolgot fog tartalmazni, bár meg kell jegyeznem, ezért eléggé, tán már egy kicsit túlzottan is a zsebünkbe kell nyúlnunk.


Ugyanis Európában 110 euró lesz az ára, azaz olyan 33000 Forint! Ha ezt vesszük figyelembe, már sokak számára talán nem annyira vonzó ez a csomag, de egy igazi rajongónak a pénz nem akadály ugyebár. Tehát a csomag tartalma:

- Maga a játék persze
- 10 hüvelykes Max Payne szobor
- Töltény formájú kulcstartó
- Classic Multiplayer Character Pack (az első két részből ismert nyolc karakter: köztük Mona Sax és Vladimir Lem)
- Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack ( azaz a hozzá járó Hammerhead automata sörétes puska, G9 gránátvető, és Molotov koktél)
- És egy zenei CD, hogy a szép muzsikákat is élvezhessük.

2011. november 22., kedd

Örömteli hír minden kockának!

December 17.-én megrendezésre kerül a Budapest Gameshow. Illetve mostmár Playit néven fut a rendezvény. A felhozatal: Diablo 3, Mw3, Battlefield3, NFS: RUN, FIFA 12 és sok más. Hogy ez ne legyen kevés emellett kerül sor a Holdfényconra is szóval kicsit tömötten leszünk de persze a Holdfénycon is híres a jó társaságról és jó szervezésről (bár múltkor elég rendesen kihagyták a vetítésből Scott Pilgrimet ami azért nem kellett volna). Viszont a Holdfényconon (és minden ilyen con-on) megrendezésre kerül valamiféle kocka verseny. Tekken, Soul Calibur és egyéb jóságok. Addig várjuk mi lesz! Addig is sziasztok!

2011. november 20., vasárnap

Hírek információk és videók...

A jobb oldali sávban a Facebook rész alá bekerült egy oldalak menü ahol megtalálhatjátok az állandó fejlesztés és feltöltések alatt álló Youtube Konzolkocka channel-t ahol folyamatosan láthattok videókat kedvenc játékaitokból (egyelőre csak pár videó található de ne aggódjatok lesz még sok ). Használjátok egészséggel! Wasabyboy

2011. november 19., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2 - fejlesztői napló!!


Végre érkezett egy jó kis fejlesztői napló-videó a Prototype 2-ről. Természetesen a készítők nem halmoznak el minket túl sok infóval, persze ez is a "taktika" része, így kívánják kicsit felcsigázni a rajongókat. A következő videóból sok érdekességet tudhatunk meg, magáról a játéktechnikáról, a környezetben végbement változásokról, és még néhány egyéb dologról.

Újabb hírek a konzolkockán: Mass Effect 3 - N7 Collectors Edition tartalom trailer!!


A BioWare most dobott ki egy új trailert, melybe a következő Mass Effect játék, Collectors Edition-jét vesézik ki. Ennek pontos árát még nem lehet tudni, de az, hogy mi lesz benne, az már biztos.
Helyet kap többek között:
- Egy fém prémium doboz, melynek két oldalán a férfi, illetve a női Shepard kap helyet.
- Egy 70 oldalas art-book
- Egy limitált kiadású képregény
- A Fabric N7 patch
- Az N7 Arsenal pack, mely az N7 sniper rifle-t, shotgun-t, smg-t és pisztolyt tartalmazza.
- A Squad Alternate Appearance Pack-et
- Mass Effect 3 zenéket
- És végezetül egy robot kutyát a Normandy fedélzetére!
Hát nem mondom, eléggé csábítónak tűnik, már csak az ára a kérdés!

Újabb hírek a konzolkockán: Resident Evil: Operation Raccoon City - 20 minute gameplay!


Most kaptunk egy új, 20 perces gameplay-t a márciusban megjelenő új Resident Evil: Operation Raccoon City játékból. A játék egész jól néz ki, különösebb baj nincs vele, ha bár a rajongók már most zúgolódnak, mivel a játék közelről sem emlékeztet horror játékra. A pályák nagyon sötétek, de manapság nem mondanám hogy félnek az emberek a sötétben. Nagy bukás lehet belőle, de kellő munkával talán, ismétlem talán megnyerhetik maguknak a régi rajongókat is....

2011. november 18., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Max Payne 3 - Design & Technology video!!


Végre elkezdtek csordogálni az információk a Max Payne 3-ról.  Ezt az is mutatja, hogy most érkezett egy Dizájn, és technológia fejlesztői napló-videó, melyben igencsak sok, a játékon ecsetelt változtatást, és egyéb dolgot mutatnak be a készítők. Sok újdonságot nem nagyon fogunk látni, de érdekes odafigyelni, és ami a játékot, a környezetet, a grafikát, és a hangulatot illeti: azok kiválóak!! :)

2011. november 17., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Syndicate - 8 perces co-op gameplay!!


Ugyebár körülbelül egy hónapja tudtuk meg, hogy érkezik egy régi-új játék, ami nem más mint a Syndicate. Ugye ebből a régi felül nézetes, főleg csapat alapú harcra kiélezett retro játékból szeretne az Electronic Arts egy teljesen új, fps shooter alapú játékot készíteni. Ami érdekes, hogy már most érkezett egy gameplay, amikor is az Eurocorp szupervállalat technológiáit szeretnénk meglovasítani saját cégünk számára. Őszintén, nekem nagyon bejött a játék, engem valamiért egy crysis-cod egyvelegre emlékeztetett a játék így ránézésre, de ez csak a saját véleményem. Bár csapatmunkát nem sokat látni, azért látszik, hogy egy igencsak akciódús, és jól összerakott játékkal lesz dolgunk, ha minden jól megy.....

2011. november 14., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: Assassin's Creed: Revelations - first 20 minute gameplay

A megjelenés a nyakunkon van, de persze egyesek nem bírják ki, hogy ne kukkantsanak bele a játékba. Ez esetben egy 20 perces "kis" gameplay került fel az internetre. Aki nem akarja előre lelőni a poént, azok ne nézzék meg alul a videót, akiket meg nem érdekel ha kicsit előre bele tekinthetnek a játékba, azok meg nyugodtan nézzék meg! Íme egy jó példa, hogyan lehet Konstantinápolyt felforgatni :D :

2011. november 12., szombat

DC Universe Online Gameplay

Íme egy gameplay videó amit én készítettem nektek! A játék első pályáját láthatjátok ami training pályaként szuperál úgyhogy betekintést nyerhettek a játék alapvető részleteibe! Jó szórakozást! Wasabyoy


48 perc tömény zombi?

Resurrection

Már régebben kijött de most volt alkalmam megszerezni ezt a map packot ami külön a Black Ops legélvezetesebb részére van hatással: a zombie módra! A csomag tartalma: Full Soundtracks (összes zenét megkapjuk ami a zombie pályákon fellelhető), egy külön téma ps3-ra,  a 4 Cod: World at War zombie pálya és egy exkluzív új pálya: The Moon!
Most csináltam egy egész zombie játékról egy felvételt ami a Der Riese nevet viső pályán játszódik: a videó 48 perces de van benne bőven látnivaló:
-Easter Egg: ki unlockolom ennek a pályának is a zenéjét a játék közben (Ellena Seigman: Beauty of Annahilation)
-A játék legritkább fegyvere lesz a kezemben: Wunderwuffe ami képes egész zombihordák megölésére egyszem lőszerrel akár! (Példa a videóban természetesn :D)
Szóval jó szórakozást és nemsokára jövünk egy újabb videóval addig is sziasztok!

Újabb cikk a konzolkockán: Max Payne 3 - amit eddig tudunk előzetes cikk!


Egy újabb legendának érkezik a folytatása, és nagyon örülök, hogy én vethetem kicsit gorcső alá, a következő Max Payne játékot, az az a 3. részt. Hamarosan minden eddigi infót megtudhattok a készülő játékról. Tartsatok velünk! :) 



Mint azt ti is tudjátok, a Max Payne sorozat új korszakot hozott el a külső nézetes akciójátékok történelmében. Ez ugye már eléggé régen történt, konkrétan 10 éve. Elsőre mindenki beleszeretett a játékba, mindenki bírta a hányadtatott sorsú főhős történetét, és azóta is rengeteg rajongója van a sorozatnak. A trailerből viszont kiderült, hogy Max igencsak megváltozott a 2. rész történései óta, ami igencsak heves ellenállást váltott ki a rajongókból, és a különböző fórumokon már meg is indult a játék lehordása, és fikázása. Nem valami jó kezdet a fejlesztők számára, de egyből reagálva, közleményben azt mondták, hogy semmi vész, csak azért mert Max máshogy néz ki, még nem fog elveszni a régi hangulat. De nézzük csak, hogy igazuk van-e a rajongóknak, avagy hihetünk-e a készítőknek:

A második rész történései után nagyjából 10 évvel járunk. Max összetört élete után otthagyta a rendőrséget, és még New York-ból is eltávozott. A játék helyszínéül ezúttal Sao Paolo szolgál, Brazília egyik legnagyobb városa, ami nem csak szépségéről, de veszélyeiről is híres. Max egy Rodrigo Branco nevű gazdag manus családjának védelmén ügyködik, tehát egy szimpla securitys-ként dolgozik.
Egyenlőre ennyi háttér információ van a történetről, ami valóban nem sok, de annál több kérés merül fel vele kapcsoltban. Szerencsére a játék nem egy Sandbox típusú játék lesz, tipikusan egy egyszeri végigvitelre optimalizált, és erős sztorival rendelkező játék lesz. Persze azért újításokkal is fogunk találkozni (persze a helyszínen, és Max új kinézetén kívül) még a játék kap egy továbbfejlesztett Euphoria motort is, ami a Rage alatt is dübörög. Persze a fent említett játéknál a tér hatalmas, de még úgy is nagyon szép, viszont a Max Payne 3-nál sokkal kisebb terek lesznek majd, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők jobban tudják majd koncentrálni a motort, így vallószínűleg sokkal jobb grafikát láthatunk majd, mint a Rage esetében. A játék tán legfontosabb eleme a fedezék rendszer lesz. Erre nagyon nagy hangsúlyt fektettek a készítők már a legelején, és kihangsúlyozták, hogy ezt szeretnék tökélyre vinni a játékban. Szinte mindent tudunk majd fedezéknek használni a játékban: kukákat, asztalokat, amiket föl is boríthatunk, konkrétan egy átlag szobában bármilyen bútor megteszi "golyó-fogónak".  A terep is rongálódni fog, úgyhogy az sem lesz mindegy hogy mi mögé bújunk el.

Természetesen nincsen Max Payne játék lassítás nélkül. Ebben a részben is egy igazi élményt jelent majd a lassított ugrás közben ontani az ólmot az ellenfelekre. A mozgások nagyon dinamikusak lesznek, és ráadásul, a golyók kifejtette hatás az ellenfelekre találat esetén is nagyon élethű, és dinamikus lesz. Tehát a tűzpárbajok nagyon szépek és élvezetesek lesznek, és egyfajta igazi valóság érzetet fog kelteni bennünk.  


Van még egy meglepetése a Rockstar-nak. A régi szép emlékek kedvéért (meg egy kis rajongói unszolásra) visszatér a painkiller is! Ha találatot kapunk, csak szépen bekapunk egy lónak is elég mennyiségű fájdalomcsillapítót, és mehet is a buli tovább. Fegyverzet tekintetében ne számítsunk semmi extrára. nagyjából a dél amerikai fegyverekben gondolkodjuk (ak47 és variánsai, kisebb kaliberű uzi-k, marok lőfegyverek stb). Egyszerre legfeljebb 3 fegyver lehet nálunk, de maximum 2-féle típus. Tehát lehet nálunk mondjuk 2 pisztoly amit foghatunk 1-1 kezünkben így növelve a tűzerőt és 1 nagyobb fegyver. de lehetőségünk van az egyik pisztolyt mondjuk elrakni, és két kézzel fogna azt, így növelve a stabilitását és pontosságát. A fegyverek kidolgozottsága is kiváló. Például ha Max fölvesz egy fegyvert először szépen berakja a pisztolyát a fegyver táskába, majd csak utána veszi föl a fegyvert. ez csak egy apróság, de legalább nem a kézbe-teleportálós módon folyik a dolog, mint sok más játékban.


A pályák zártak lesznek a sztori során, de a változatossággal próbálják kompenzálni a játék szabadság hiányát. A készítők ígérete szerint sok terepen és környezetben meg fogunk fordulni majd. A másik fontos pont az MI lesz. A Rockstar előszeretettel beszél a játékba belekerülő mesterséges intelligenciáról, amit beépítenek ellenfeleinkbe. Az ígéretek szerint az ellenség kiválóan fogja használni a terep adottságait, bekerítenek minket, tűz alatt tartanak, amíg mások közelebb lopóznak hozzánk, és hirtelen előrenyomulnak. Nem lesz egyszerű dolgunk, de nem is kell hogy könnyű legyen, éppen ez szépíti meg a dolgot.


Hát ennyit tudunk nagyjából a játékról. Pontos megjelenés még nincs. Nagyjából 2012 márciusára várható a játék. A Rockstar nagy fába vágta a fejszéjét, de ha mindent megcsinálnak a mit ígértek, és nem veszik el közben a régi hangulat, akkor nagyot kaszálhatnak majd jövőre!!

2011. november 10., csütörtök

Assassin's Creed: Revelations- Launch trailer!

Megérkezett a Launch trailer is, ami az elvárt csodálatos muzsikával, a gyönyörű, és remek vágással rendelkezik. Az egész videó azt az érzést kelti, hogy ez a játék, bizony erős lesz, és megéri a pénzét. Reméljük így is lesz!

2011. november 8., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Bioshock Infinite: Booker & Elizabeth trailer part 2!!


A következő trailer a Bioshock Infinite-ben Booker és Elizabeth párosát mutatja be, méghozzá ez a 2. része a videónak (az előző részt nagyjából 1 hete mutatták be). Itt főleg a színészi megnyilvánulásokat emelik ki a készítők, és érdekes látni, milyen jól meg vannak animálva a játékbeli szereplők gesztusai, és hogyan tükröződnek az érzelmek az arcukon!

2011. november 7., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: Modern Warfare 3 - első 15 perc gameplay!


Nem meglepő, hogy 1 nappal a megjelenés előtt kiszivárog egy 15 perces story gameplay a Modern Warfare 3-ról, bár szerény véleményem szerint, ekkor már felesleges előre lelőni bármit is a játékból, de aki szeretne esetleg belepillantani, annak itt a videó!

Újabb hírek a konzolkockán: Mass Effect 3- 13 perces gameplay!!


Most érkezett egy friss gameplay a Mass Effect 3-ból! A videó nagyon érdekes, és aki lemaradt a nemrég véletlenül kiszivárgott béta verzió letöltéséről, az most megnézhet egy igencsak akció dús, és gyönyörködtető gameplayt. A játék maga jövő év márciusában jelenik majd meg, beta pedig januárban indul majd.


2011. november 6., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Érkezik a GTA V!!!!


Néhány napja hatalmas port kavart egy újonnan érkezett videó, mely nem volt más, mint a GTA V trailere! Tehát most már hivatalosan is érkezik a világ egyik leghíresebb, és legnagyobb körben kedvelt játéka. A trailer igencsak meggyőzőnek látszik, sok újdonságot lehet felfedezni (érdemes megnézni néhány "analizált" változatát a trailernek, ahol kicsit kivesézik a videóban látható dolgokat.

Újabb hírek a konzolkockán: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Live action video!!


Természetesen a Call of Duty készítőitől sem áll távol a humor, és mindig meglepnek minket egy live action videóval az új rész megérkezése előtt. Persze ez most sem volt másképpen. Mindössze 2 nap múlva érkezik a játék, és ez a videó már csak hab a tortán. A videó nagyon mulattató, és isten igazából csak egy mondani valója van: akár veterán vagy, akár noob, a Call of Duty neked való! (én egyet értek :D)

2011. november 5., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Assassin's Creed: Revelations - Multiplayer trailer 2


Kedvenc assassinjaink bőrébe is már csak napok kérdése, hogy újra belebújhatunk. A játék érkezése ugyanis November 15, ami már itt van a nyakunkon. Érkezett viszont egy újabb multiplayer videó, ami még részletesebben mutatja be a multiplayert. Eléggé sok dologra kitérnek, köztük a karakterekre, fegyverekre, pályákra. Számíthattok majd egy bemutató cikkre a játékról a blogon, ahol majd teljes mértékben megtudhattok mindent a játékról.

Újabb hírek a konzolkockán: The Elder Scrolls V: Skyrim- The sound of Skyrim trailer

Bár mindössze 6 nap van hátra a sokak által várt megjelenésig, a készítők mégis meglepik a nagyérdeműt, egy újabb videóval ami a: the sound of Skyrim nevet kapta. Gondolom eléggé egyértelmű, hogy a játékban felcsendülő hangok, és zenék vannak a középpontban ebben a videóban. A videóban hallható többek között az eredeti Dragontongue (sárkány-nyelv) nyelven, egy 30 fős kórus által érdekel dal, ami igencsak epikus hangulatot kelt. Most már nem kell sokáig várni a játékra, ez már csak az utolsó "kedv-csinálók" egyike.

300. cikk!!

Túl vagyunk a 300. cikkünkön is!! Bár az elmúlt 1 hónapban eléggé elfoglaltak voltunk, és nem sok időnk volt a blogra, most újúlt erővel állunk neki informálni benneteket a legújabb játékokról, és hírekről. Tartsatok velünk ezek után is!

üdvözlettel: Konzolkocka csapata!

2011. november 4., péntek

DC Universe Online teszt!

Ahogy ígértem leírom a véleményem a játékról és lám betartotom az ígéretem! Felosztom pár részre a tesztet, hogy jobban áttekinthető legyen. Ígérem lesz szó minden fontos információról amit tudni kell erről a remekműről!
Sztori:
Nos a játék meglepő módon egy elég jól összerakott sztorit tár elénk. A közeljövőben járunk. A hősök és a gonosztevők végetnemérő harca folyik amikoris Lex Luthor megöli egy epikus csatában Superman-t. És itt vesz fordulatot a sztori mert megjelnik Brainiac (aki megtámadta a Kripton bolgyót [gügyébbek, gyengeelméjűek és szellemi betegek kedvéért Superman szülőbojgóját :D]) egy egész armadával és megtámadja a földet és uralma alá is hajtja a kis sárbolgyónkat. Lex Luthor visszamegy a időben és szól az Igazság Ligájának, a közelgő veszélyről és természetesen a gonoszok is tudomást szereznek a jövőbeli katasztrófáról. Brainiac megjön és itt lépünk be mi is a sztoriba.

Karakter készítés:
És itt is meg kell emelnem a kalapom a készítők előtt hiszen minden elem megvan, hogy megteremtsük álmaink hősét/gonosztevőét. Különböző opciók hatalmas variációs lehetőséget adnak és én például egyetlen alkalmat tudok mondani jó pár óra játékidő alatt hogy láttam két ugyanolyan karaktert.
Elsősorban természetesen azt kell kiválasztanunk nő vagy férfi legyen-e a karakterünk és hogy karakterünk lomha izomagy vagy magas jókiállású legény, vagy dögös csaj és utána kell frakciót választani (hős/gonosztevő) ezek után Mentort kell választani aki inspirál minket illetve meghatározza milyen cuccokat viseljünk/használjunk. Miután ez megvan mozgás formát kell választani: lehet itt repülni (teljes szabadság kicsit lassú de lehet gyorsítani), pattogni mint Robin vagy Nightwing, vagy olyan gyorsan futni mint Flash (ez kifejezetten ajánlott: gyors, vízen is átfuthatunk, falakon futhatunk föl s alá, és ugrálhatunk róla.
Ezután jön csak a java, hiszen most választhatjuk ki mi legyen a fő erőnk: természet irányítása (lásd Méregcsók [Batmanből]), jég irányítása, tűz erő irányítása, gadget (kütyük használata mint Batman), vagy sorcery (gyógyítás, élesztés mint a Priest a WoW-ban).
És ez még mindig semmi mert ezután azt választjuk ki mi legyen a fegyverünk: sima ököl, dupla pisztoly, gépfegyver, kard, dupla kard, kalapács és íj. Ezek a későbbiekben meghatározzák a játékot mert a játék harcai kombókra épülnek amiket a szintenként járó skillpointokkal lehet kiunlockolni.
Ezekután is jön még: kialakíthatjuk a karakterünk külsejét: köpeny, sisak, maszk, felsőtest alsó test, lábbeli, kesztyű, bőrszín (ezzel együtt faj is mert lehetünk világító idegenek vagy egyszerű emberek esetleg tigrisnők).
A karakter készítés ennyi volna. Ugye nem is olyan rossz?

Training:
A konkrét játékba lépés előtt még még végig kell vinnünk egy bevezető részt: ez megtanít az alapvető dolgokra. Itt meg kell jegyezzem a játék Hack N Slash MMORPG azaz kell hozzá internet és főleg akcióközpontú játékmenet van!
A repülönk beesik egy brainiac anyahajóra és innen kell megszöknünk: végigverekedjük magunkat a pálya végéig és megjelenik egy boss akit frakciótól függően egy társsal kell legyőzni: a hősöknél ez Superman a gonoszoknál: Lex Luthor a segítőnk! Ezekután a karakterünk frakciótól függően elkerülnek Nekropoliszba illetve Gotham City-be (A jók itt Nekropoliszban kezdenek a gonoszok Gotham Cityben őrjönghetnek)


Maga a játék:
A játékban vannak fő questek ezek végén mindig egy Instance (lootolható hely tele jó cuccokkal és bossfightal a végén) a kisebb questek csak kis mértékben befolyásolják a fejlődésünket ezek lényeg, hogy általában megoldhatóak a nagyokkal együtt. (Pl. szabadítsd ki Wonderwoman-t a fő quest de te felszeded hogy ölj 10 biszbaszt. Nos a biszbaszok tartják fogva a hölgyet azaz amikor megmented akkor két küldetés pipa! csak plusz pénz mindenkinek :D) Érdekesség, hogy a fő questek bossai után jön a legyőzött főgonosznak egy monológja (vagy jónak azt nemtudom pontosan mert és hős voltam/vagyok) és ez a monológ egy remek cutscene-ben valósul meg ami úgy néz ki mintha egy képregényt olvasnánk.
A játéknak hihetetlen hangulata van, a grafika csodás és csak remekebb, hogy teljesen szabad a világ és nincs megkötés. Repkedhetünk ahol akarunk a képregényhősök városaiban és ez remek érzés elhihetitek.

Fizetni vagy Nem Fizetni???Hát igen a játék teljesen ingyenesen letölthető játszató és kisebb hiányosság pótlásáért kell fizetni: több slot az inventoryban (bizton állítom, hogy erre nincs szükség mert még a bankban is tárolhatjuk a cuccainkat ingyenesen) Még több karaktert csinálhatunk nem csak kettőt (ha egyet törölsz csinálhatsz természetesen a helyére másiukat csak nem lehet az ingyenesben csak 2 karaktered egyszerre) és a kiegészítőkért lehet még fizetni (amik még nem jöttek és nem várhatóak a közeljövőben!) Ezek a fontosabbak a többi meg mese habbal hiszen a fizetős rész csak a cukormázat teszi ki a tortából: minden ami kell az megvan és pár haszontalan cuccért kell fizetni pár fontot/dollárt. A játék pc-seknek ingyenesen letölthető a honlapról (http://www.dcuniverseonline.com) és a Ps Store-ból a PS3 tulajoknak (szintén ingyen). Persze megjegyezném, hogy ezért a pár extráért nem kell sokat kifizetni a heti uzsannapénzből kijön szóval aki elég vastagnak érzi a pénztárcáját az beruházhat rá minden lelkiismeret furdalás nélkül hiszen a játék teljesen megéri a pénzét.
Összesítve ez a játék nagyszerű: a hangulat jó, grafika pompás, viszonylag aktív közösség, nem üres a terep mindig találsz embereket, jók a küldetések nem a klasszikus menny és ölj le 10 ilyet és olyat, vagy szerezz meg ennyi és annyi ilyet és olyat hanem tényleg sztorija van az MMO-nak. Ajánlom mindenkinek és aki netán meglátna valahol mint hőst: S3CT0Rhun a hősöm neve!  Wasabyboy


2011. november 3., csütörtök

DC Universe online!

És igen hál istennek a szünetben olyan meglepetés ért amire nem számítottam! A dc universe online most már letölthető és teljesen ingyenes (inventory slot és character slot vétele pénzes csak meg egyéb semmiségek amik egy vérbeli kockát nem érdekelnek mert anélkül is jók). Szóval irány a pc vagy ps3 mert már tölthető is le! Én is már szedem gőzerővel és a napokban egy terjedelmes tesztet is írok ide az oldalra, hogy mindenki tudja miről is van szó! További jó szünetet mindenkinek :) Wasabyboy