2012. január 19., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Syndicate - 5 perces co-op gameplay!!

Már nincsen sok hátra a Syndicate megjelenéséig, és beindult a média-hadjárat. Jönnek ki szép számmal a videók, és trailerek, ezúttal egy 5 perces co-op gameplayt kaptunk kézhez. A játék egyszerűen fenomenális, minden van benne ami kell: kenény akció, lövöldözés, sok fejlesztés, testreszabás, sok fegyver, és képességek. A játék február 24-én jelenik meg PC-re, Xbox360-ra, és PS3-ra!!

Újabb hírek a konzolkockán: Max Payne 3 - Targeting and Weapones trailer!!


Érkezett egy újabb trailer a Max Payne széria következő darabjához is, melyben a fegyvereket és a célzást vesézzük ki. A készítők nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy az FPS játékok célzását utánozzák, miközben még mindig harmadik személyű perspektívából láthatjuk a dolgokat az eddigiekhez megszokottan. Ezen felül a valós mozgások leutánozása is fontos pont, amire a videó során több a valóságból vett példával érvelnek. A játék május 18-án jelenik meg mind 3 fő platformra.


2012. január 18., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Mass Effect 3 - újabb videó és demó!!!


Érkezett egy újabb trailer, melyben megtekinthetjük hogyan is mozog a Mass Effect 3 a kinect alatt. Egy nagyobb újdonság, hogy lehet angolul parancsokat adni, konkrétan beszélni a játékban, így megkönnyítve a kinectes játékmenetet. Emellett egy nagyon fontos, és új információ, az Xbox360-os demó kijövetelének dátuma. Ez nem más mint december 14, ekkor mindenki kipróbálhatja majd a demót, a teljes játék pedig március 9-én érkezik.

Újabb hírek a konzolkockán: The Darkness II - 15 percen át mozog a játék!!

Most jutott a Gamespot kezébe a készítők által kiadott tesztverzió egy példánya, amiből ők persze egyből összevágtak egy jó hosszú és élvezetes gameplayt. Hát van itt minden: sötétből csapunk le az ellenfélre, lövöldözés, futás, ugrás, és persze ömlik a vér mint a záporeső! A hangulat igencsak sötét és borongós, akárcsak a pályák nagy része. Viszont a videóból kiderül, hogy itt is lesz egyfajta talent rendszer, amivel tudjuk majd fejleszteni Jackie bácsit, és új képességeket szerezhetünk neki, vagy a meglévőket tehetjük majd még pusztítóbbá. Érdemes szánni rá egy kis időt, hogy megnézd:

2012. január 16., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2 - concept art-ok!!

A Prototype 2 megjelenéséhez egyre közelebb és közelebb vagyunk, így nem meglepő, hogy egyre több videó, és kép kerül kiadásra a játékról. Ugyebár nemrég egy eléggé "viccesnek" mondható kis trailert dobtak ki a készítők, most pedig néhány art-ot kaptunk. Ezeken néhány fontos szereplőt is láthatunk majd, például  Alex húgát Danát, vagy magát Hellert is több képen láthatjuk majd. A játék április végén jelenik meg PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra, addig is lehet gyönyörködni a képekben! :)













2012. január 13., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Resident Evil: Operation Raccoon City: Multiplayer játékmódok!!

Végre pontosan tudjuk, mit is élhetünk át majd az Operation Raccoon City többjátékos örömei során. Ugye azt tudjuk, hogy a multi során vagy az Umbrella biztonsági csapata vagy az USA kölönleges erői oldalán harcolhatunk majd. Most viszont lehullott a lepel a multiplayer játékmódokról is:

- Team Deathmatch: gondolom nem kell magyarázni, a két csapat egymást próbálja kinyírni, pontokért, amelyik csapat eléri a megadott pontszámot, az nyer.

- Biohazard: Az egyik csapatnak meg kell győződni, hogy a G-vírus biztonságban van a bázison, és biztosítania kel, amíg az ellenfél megpróbálja megszerezni a mintát.

- Survival mód: természetesen itt a szombikon van a hangsúly. Egyre többen ömlenek a zombik a túlélőkre, és a játékosnak ki kell húznia addig amíg a mentőcspat megérkezik.

- Heroes mód: a sorozat nagy szereplőinek testébe búlyhatunk, akiknek természetesen megvannak saját képességeik, és így kell likvidálni az ellenfeleinket.

A játék március 23-án jelenik meg Xbox 360-ra PS3-ra és PC-re!

Egy kis multi gameplay:

2012. január 12., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Hitman Absolution - néhány durva kép a játékból!

 


Íme itt van néhány új kép, melyek kicsit durvábbak mint az eddig látottak, de a játék kapcsán szerintem senkit nem fog meglepetés érni. Egyenlőre csak ezt a "kedv csinálót" kaptuk, magára a játékra egészen 2012 nyaráig kell majd vallószínűleg várnunk.












Újabb hírek a konzolkockán: Mégis jön a S.T.A.L.K.E.R. 2!!



Még nem áldozott le a GSC csapatának, és gőzerővel dolgoznak a következő STALKER részen. Korábban egy portál terjesztette azt a hírt, hogy a GSC Game World bezárja kapuit. Végülis ez csak rémhírnek bizonyult, és végül a készítők a facebookon jelentették be, hogy továbbra is dolgoznak a játékon. Ennél többet még nem tudunk, de most már biztosan várhatjuk a sorozat 2. részét Xbox360-ra PS3-ra és természetesen PC-re is.

2012. január 11., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Diablo 3 - konzolra is!!!






Nem mondom hogy nagyon meglepne, ha kijönne a Diablo 3 konzolra is, ugyanis hatalmas potenciál van a legendás játékban, és valószínű, hogy konzolon is nyereségesen fogyna. Eme feltételezést látszik megerősíteni az, hogy a Blizzard menedzsere a twitteren keresztül bejelentette, hogy Josh Mosqueira a konzolos Diablo 3 vezető dizájnere. Ezt persze még nem kell készpénznek venni, de a Blizzard se nem erősítette meg, se nem cáfolta a hírt, szóval lehet benne valami, és több mint biztos, hogy nem hagynak ki egy ilyen lehetőséget, és tényleg érkezik a Diablo 3 konzolra is! Hát reméljük....

2012. január 10., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Resident Evil: Operation Raccoon City - Triple Impact trailer!!



Persze a Capcom új zombis játéka sem várat magára, és a készítők egy új filmes jellegű, több majdnem 6 perces trailert dobtak ki az Operation Raccoon City-hez! Mint tudjátok, ebben a részben a készítők feladják a túlélő-horror műfajt, és inkább az akcióra fektetik a hangsúlyt, annál inkább hogy csapatokban fogunk harcolni. A trailert szerintem nagyon eltalálták, és nagyon tetszetős, izgalmas, akciódús lett. Remélem nektek is tetszeni fog :) 

Újabb hírek a konzolkockán: Call of Duty: Black Ops 2??


Alig jelent meg a Modern Warfare 3, sokan már azt találgatják hogy mi lesz a következő Call of Duty játék. Néhányan azt tippelik, hogy ez nem más lesz mint a Black Ops folytatása. Ami viszont nem csak találgatás és sokakat meglepett, hogy a kiadó levédette a Black Ops 2 címet, illetve a blackops2.com domain nevet. Ez persze egyből beindítja sokak fantáziáját, és igencsak gyanúsnak mondható, bár nem vehetjük készpénznek. Majd novemberben vélhetően úgyis megtudjuk  :)

Újabb hírek a konzolkockán: Aliens: Colonial Marines - kiszivárgott gyűjtői kiadás?


Az egyik külföldi kiskereskedő bolt honlapjára vallószínüleg fölkerülhetett az Aliens: Colonial Marines gyűjtői kiadásának képe, és ennek tartalma. Persze se nem cáfolták, se nem igazolták a készítők ennek a képnek a hitelességét, de mivel ezt a tartalmat szinte azonnal eltávolították a honlapról, arra utalhat hogy a valódi gyűjtői kiadást láthattuk.


Még senki ne higgye azt hogy ez a végleges limited edition lenne, de a profi kidolgozottságból lehet arra következtetni, hogy talán ez már egy végső gyűjtői kiadás.
A pontos tartalma ennek:
- Aliens: Colonial Marines játék
- A meglévő, és ismert fegyverek különböző verziói
- Egy új játékmód (USMC Academy Firing Range)
- Az USMC eredeti dokumentumainak másolata (Lost Episodes sztoryboard, Sephora Schematics, Mission Brief, Certificate of Graduation, műholdas fotó, USCM Farbic Patches)
- Egy 8 hüvelykes Power Loader figura (rajta egy aliennel mint látható)
- Végezetül egy 22 oldalas képregény

Az irányár nagyjából 79 dollárra van belőve, ami azért annyira nem vészes, és az is bizonyos, hogy PS3-ra és Xbox360-ra elérhető lesz a gyűjtői kiadás, a PC-s változatról viszont még nem tudni. A kiadás becsült dátuma 2012 március 15.

2012. január 7., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2 - Bio Bomb Butt Kicker Trailer!!


A következő trailer keretében majdnem 1 percig gyönyörködhetünk a prototype 2-ben. Ebben a trailerben a humor is szerepet kap (nem lövöm le a poént), de egyszerre fogjuk sajnálni, és kiröhögni a szerencsétlen ellenfeleket. A játék április 24-én jelenik meg.

2012. január 6., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Max Payne 3 - multiplayer képek!!




Néhány képpel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Rockstar Games csapata, mely keretében kicsit szemügyre vehetjük a multiplayert is (végre). Senki ne számítson átlagos TDM meccsekre, az biztos hogy sokféle játékmód lesz melyben különleges küldetéseket kell teljesítenünk, melyekben fontos lesz a csapatmunka is. Persze azt is fontosnak tartották a készítők hogy a multiplayer élmény ne különbözzön nagyon a single playertől, így növelve a játékélményt. A Max Payne 3 márciusban érkezik a boltok polcaira PC-n Xbox360-on és PS3-on.

És persze a képek:














2012. január 5., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Syndicate - Deep Dive coop trailer!!




És itt egy újabb kis ízelítő a Sydicateből, és most a 4 fős cooperative játékmódot vehetjük szemre behatóbban. A co-op része a játéknak 9 küldetést fog tartalmazni, amelyek teljesen függetlenek lesznek a singleplayer sztorijától. A játék jövő hónapban érkezik 21.-én!

2012. január 4., szerda

Snydicate!?

Bizony idén fog jönni egy igazán jónak ígérkező játék! Nem más mint az 1993-as amiga500-on futott Syndicate! Édesapám is látta a játék előzetesét és megemlítette nagy büszkén Ő is játszott még a Syndicate-el és nagyon élvezte. Nos első ránézésre iszonytató sokat változott a játék (1993 óta? NA NEEEEEEEEE), kezdjük a legalapvetőbbel.
Grafika: Ez nem kérdéses hiszen egy '93-as játékban bizony még domináltak a pixelek ami viszont nem valószínű hogy elmondható lesz az újításról.
Játékmenet: Nos igen a régi izometrikus nézetet leváltotta a ma már klasszikusnak nevezhető FPS. Itt is ugyanez lesz a feladatunk mint 19 évvel ezelőtt ez mit sem változott: ellopni adatokat megölni főnököket a konkurens cégtől.
Zene: Kár fecsérelni erre is az időt hiszen nyílvánvaló: a bites zenét azóta felváltotta az új kor elektronikus zenéje. (Nem mellesleg az előzetesben nem más játszik mint a mostmár egészen szép hírnévre szert tett Skrillex. A komor scifi hangulatot remekül hozza a Dupstep.

Történetünk lényegében ugyanaz de nem merek biztosat mondani viszont a lényeg megmarad: ölni, lopni a világ minden táján mint anno régesrégen. Persze kérdés ez elég? Hát az EA úgy gondolja ezt már eljátszotta megannyi játék, úgyhogy valami scifi, valami modern, valami új kell a játéknak. Nos ez nem más mint pár extra "képesség". Ezt a képességet "Breach"-nek (betörésnek) nevezték el a készítők, azaz hackelünk mindent ami lő ránk ágyú, ajtó ami nyitható, esetleg platform ami mozgatható de mivel ez nem elég a népnek néha ember elméjébe is beférkőzünk.
Jónak ígérkezik a játék és általában a játékok felújításával sosem szokott tévedni egy kiadó sem. (Prince of persia-ból akad minden évre szinte, alien breed-ből van vagy húsz a psnetworkon és örök olasz vízvezetékszerelőnk Mario is mai napig hódit a piacon megannyi önnön másolatával)
Reméljük az EA most már alkot valami jót hiszen az utóbbi időben a Dead Space 1,2-őn kívül nem alkotott túl egyedit vagy kiugrót és egy ekkora cégnél ez ebben a pár évben már erős visszaesésnek számít. (Gondoljunk a NFS széria darabjaira: a régi darabokat vették mint a cukrot de ma mégis jobban leül a nép az underground előtt mint egy Run előtt) Köszöntem a figyelmet!