2011. szeptember 30., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Assassin's Creed: Revelations- Hook Blade trailer!!

A Hook Blade egy nagyon érdekes eszköz. Ugyanis ez egy kampó, és egy éles penge egyben. Ennek segítségével magasabb helyekre is fel tudsz ugrani, megadva azt a plusz kapaszkodó távolságot ami kell. Lecsúszhatunk vele kifeszített köteleken, így gyorsan képesek vagyunk elmenekülni. Persze az ellenfelek ártalmatlanná tételében is segít, méghozzá a másik felén lévő penge segítségével. A 2 részt persze kombinálhatjuk is, ha valakit a nyakánál fogva elkapjuk a kampóval, majd a másik felével szépen leszúrjuk. Ennek az eszköznek a használatát mutatja be jobban a következő trailer a Revelations-ben:

2011. szeptember 29., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Syndicate- újratöltve!!!

Mint érkezett a hír, az EA, a Starbreeze csapatával együtt egy régi-új játékon dolgozik. Ez nem más, mint a legendás Syndicate. Viszont a játék most teljesen megújul, és a régi RTS nézetet felváltja az FPS. A játék hangulatát megpróbálják megtartani, de megpróbálnak megfelelni a mai normáknak. A trailer nagyon érdekes lett, szerintem igen jó játékot faraghat belőle a Starbreez csapata. A megjelenést jövő februárra tűzték ki, úgyhogy addig még sok idő van....

2011. szeptember 28., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Dead Island film!!!

Ugye még emlékszünk a Dead Island első Debut trailer-ére, amiben egy kislány zombivá válását, és halálát néztük végig, méghozzá az időben visszafele haladva. Ez a videó egyszerűen lenyűgözte, és egyben sokkolta (jó értelemben) a játékos világot. Erre a videóra a Lionsgate is felfigyelt, aki nem tudná, több nagy sikerű film mellett a Lionsgate-nek köszönhetjük például a Fűrész filmeket is. Tehát ők úgy döntöttek, megveszik a videóhoz tartozó jogokat, és egy filmet csinálnak köré, amelyhez ez a videó fogja adni az inspirációt. Tehát a film igencsak érzelmes lesz (már amennyire egy zombis film az lehet), és fontosak lesznek benne a családi kötelékek, hogy átérezzük milyen ha elveszítünk valakit (az az ha elevenen szétmarcangolják). Tudom egy kicsit szürreálisan hangzik, de ki tudja, még jó film is kisülhet belőle, meg aztán nem sok játékból készítenek filmet, inkább ez fordítva szokott történni.....

Aki még nem látta volna a videót (ha van ilyen...) az most megnézheti:

2011. szeptember 27., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3- full lenght gameplay TV-ad!!

Itt az utolsónak mondható Battlefield 3 gameplay, ami most már csak a játék legfontosabb ismérveire koncentrál. Mindent próbálnak bemutatni a Dice dolgozói, hogy miért is érdemes megvenni, az ő kis remekművüket. Mindenhol robbanások vannak, tankok, helikopterek, és vadászgépek repülnek. Hullanak a töltény hüvelyek, szóval minden megvan ami egy igazi BF-be kell. Ami még viccesebb, az nem más mint az utolsó felirat: Above and Beyond the Call! Gondolom nem kell mondanom hogy ez egy "diszkrét" beintés a Call of Duty-nak, tehát itt még várhatók szép dolgok. A játék nyílt bétája Szeptember 29-én indul, úgyhogy látogassátok meg a Battlefield.hu további részletekért.

Újabb hírek a konzolkockán: Batman: Arkham City- Joker trailer!!

Újabb főellenségnek érkezett a trailere a Batman: Arkham City világából. Valljuk be, eléggé sok akad belőlük a játékban, és az örök ellenfél, Joker sem maradhat ki a buliból. Neki egy igen érdekes kis helye lesz Arkam City-n belül, amit majd láthattok a videóban, és persze megint egy kisebb hadseregnyi rosszfiúval veszi körbe magát, akiket persze nekünk kell szépen egyesével likvidálnunk. Néhány durvább ellenfelet is lehet látni a trailer során, akikkel azért majd meggyűlik a bajunk. A játék nem sokára már érkezik, addig ezen el lehet rágódni egy kicsikét.

2011. szeptember 26., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: The Darkness II- story trailer!!!

Na ez a trailer egy igencsak epikusnak mondható kis nyitánnyal kezd. A the Darkness II-nek nem az az igazán bonyolult története van, de azért rendes kis világot, és történetet kerítettek neki a készítők. Ebben a videóban kicsit jobban belemászhatunk a múlt eseményeibe, abba, hogy mi is történet az első részben, és nem 1 képet láthatunk majd a következő alkotásból. Ezek között lesznek a kedves kis démoni karok, akiket, mit látjuk is majd, igen változatosan használhatunk majd. Szívesen tépik szét ellenfeleinket, vagy vágják őket a falhoz, esetleg egy kocsit vágnak az ellenfélhez. Más sötét képességeket is láthattok majd amikkel úgyszintén eléggé elbánhatunk a velünk szembenállókkal. A főszereplő hátteréről, múltjáról is beszámol a trailer, és néhány új információt is megtudhatunk. Szép kis trailer, és hosszúnak is mondható, érdemes végignézni.

Újabb hírek a konzolkockán: Rage: Killing montage trailer!!!

Újabb Rage trailert dobtak ki. Egyre több és több info, gameplay és trailer érkezik a játékról, és ez nem véletlen, mert már nincs messze a megjelenés, ebből kifolyólag megindult a "média hadjárat", és jobbnál jobb részeket mutatnak meg nekünk a játékból, persze mindenből csak egy kicsit, hogy még jobban felcsigázzanak mindenkit. A következő videó sok nagyobb harcból van összevágva, és a végén, egy igen nagy csúnyaságot is láthatunk, ami vallószínűleg egy bossfight lesz, valamikor a játék során. A videó viszont valamiért megmakacsolta magát, és nem lehetett bevágni, úgyhogy kirakom a linket, ezért a hibáért elnézést kérünk..

http://www.gamesradar.com/all-platforms/news/

2011. szeptember 25., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of War 3- easter egg!!!

Alig jött ki a Gears of War 3, máris felfedeztek egy easter egg-et, az egyik pályán. Ez igazából egy igencsak bonyolult easter egg, igencsak nehéz, és sok lépésből lehet előhozni, de a végeredmény igencsak szórakoztató.

Újabb hírek a konzolkockán: Assassin's Creed: Revelations- Multiplayer trailer!!


Itt egy újabb Assassin's Creed: Revelations videó, melyből most a multiról láthatunk egy kis összefoglalót. Láthatjuk a videóban a különböző karakterek, és ruházatok sokaságát, a multis pályák gyönyörűen kidolgozott megjelenését, és a játékosok által használható sok-sok fegyvert. A korhűségre még a multiban is nagyon odafigyeltek a készítők, és talán ez az, ami nagyon különlegessé teszi a Revelations multiját.

Nyereményjáték a Konzolkockán!!!!

Jól halljátok, megtartjuk első nyereményjátékunkat, aminek díja nem más lesz mint egy 1 főre szóló belépőjegy a Budapest Gameshow-ra a Konzolkocka csapatával!! A BGS időpontja még nem tisztázott, de ahogy megmondják az időpontját, és kaphatók lesznek a jegyek, máris sorsoljuk ki!! A sorsolásba bekerüléshez nincsen más dolgotok, minthogy belájkoljátok az oldalt a Facebook-on, és már is benne vagytok a sorsolásba. A sorsolás időpontját egyenlőre nem tudjuk megmondani, de ahogy a jegyek kaphatók lesznek, kiírjuk a sorsolás időpontját is!! Adiig meg tessék lájkolgatni!! :)

Visszatértünk!!!

Tegnap hajnalban visszatértünk 1 hetes szabadságunkról, viszont a mai naptól fogva természetesen újult erővel vágunk bele a blog szerkesztésébe, és persze mindig friss infókkal látunk majd el benneteket!!! Tartsatok továbbra is velünk!!! :)

2011. szeptember 16., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Metro: Last Night- új képek!!!




A Metro:Last Night érdekes világából érkezett néhány újabb kép, melyek képi világukkal, és lenyűgöző fény-árnyék játékával kápráztat el minket! Tessék csak gyönyörködni!!











Újabb hírek a konzolkockán: Rage: TV reklám érkezett!!!

Tegnap érkezett egy újabb videó a Rage-ről, melyet ezúttal a TV-ben is látni fogtok, ugyanis ez a reklám videó!! Nagyon jól összerakott kis videó lett, hűen mutatja be a játék környezetét, és minden fontosabb aspektusát is megmutatja a játéknak. Jó szórakozást hozzá!! :D

2011. szeptember 15., csütörtök

Újabb cikk a konzolkockán: Gears of War 3, amit eddig tudunk......

Újabb előzetes cikkünkhöz értünk el, bár ezt a cikket akár megjelenési tesztnek is nevezhetnénk, ugyanis az idei év egyik legjobban várt Xbox-os játéka nem kevesebb mint 5 napon belül megjelenik!!!! Igen, vége a végeláthatatlan várakozásnak, Szeptember 20-án ugyanis itt a Gears of War 3!!!! Yeeehaaaa!! :D





Tehát itt van az egyik legnagyobb Xbox-os vevőkörrel rendelkező játék, amely milliókat tapasztott oda a TV elé. A Gears of War 3 a trilógia utolsó része, de senki ne ijedjen meg, ez nem azt jelenti hogy nem lesz töb GoW rész, csak azt hogy Marcus-ék történetét ezennel végleg lezárjuk.

A játék elején lehetőségünk lesz egy rövidke videót végignézni, ami amolyan "ami eddig történt" videó, hogy azoknak akik nem ismernék a Sera bolygón történt monumentális harcok folyamát (amúgy ilyen ember szerintem nincs), az megismerhesse nagy léptékben, hogy miről is van szó.
A történet ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt. Jacinto a föld mélyére került, így az emberiség utolsó bástyája is ledőlt. Ugyanekkor a locust-ok járatait is elöntötte a víz, így ők is a felszínre kényszerültek. Ráadásul, mint ismeretes, a Sera bolygón létezik egy anyag föld alatt, amely egy tökéletes energiaforrás volt a locustokkal való háború előtt. Ez az Imulsion aminek ebben a részben különösen nagy szerep jut. Mint kiderült, az Imulsion nem valami egészséges az elő szervezetekre, mi több, ha valaki érintkezik vele, azt megfertőzi, és hatalmas, robbanó vadállattá változtatja. Minden élőlényre más hatással van, így sok új, veszedelmesnél veszedelmesebb ellenféllel fogunk majd találkozni. Tehát a felszín mostanra maga a pokol lett, nemcsak a locustok, de az Imulsiontól átváltozott szörnyetegek is ellepték a felszínt. Hát, nem vár ránk semmi jó.....



Maga a sztori hasonlóan indul mint az első rész. Marcus ismét börtönben ül, ahonnan Anya, az újdonsült katona hozza ki. Ezután a harcmezőn találja magát Marcus, ahol apját kell megvédenie a sáskatámadástól. És akkor hirtelen "felébredünk". Ekkor tör az emberre egy epikus Gears of War érzés. Ugyanis ez csak Marcus egy emléke volt, aki éppen egy hajón próbált relaxálni egy kicsit, de megszólal a riadót jelző hang, és menni kell aprítani az ellent. Ezután indul a haddelhadd!!!



Az eddig tudottak lapján, a megszokott recepttel fogunk találkozni a Gears of War 3 kampánya során. Kapunk egy feladatot, és el kell jutnunk valahova, hegy teljesítsünk valamit, miközben jó sok rosszfiút kell elintéznünk. Sokan most arra gondolnak, hogy ez unalmas lehet, de a változatos helyszínek, a hangulat, és a változatos küldetések megadják azt a GoW élményt, ami mindig előre viszi a játékost végtelen lendülettel. A történet előre haladtával persze egyre durvább és durvább ellenfelek szeretnének majd fasírtot csinálni belőlünk, így sosem fogjuk úgy érezni, hogy mindig ugyanúgy csak jön egy fegyveres ellenünk, mi meg simán lepuffantjuk.


 Viszont ebben a részben ne számítsunk olyan hatalmas epikus jelenetekre mint a Gears of War 2-ben.  Tehát nem fogunk egy hatalmas katonai jármú fedélzetén, egy gépágyú mögül sorozni a locustokat, egy több 1000 fős hadsereggel, tankokkal, és helikopterekkel a hátunk mögött. Ebben a részben teljesen a reménytelenség, a kétségbeesés, és a kiláthatatlanság érzése fog végigkísérni a játékon, egészen a játék végéig.



Mint már említettem, Anya is kiveszi majd a részét a harcból. Tehát hölgyekkel is mehetünk majd aprítani, és persze nem kizárólag Anya-val. Emellett új fegyvereket is kapunk természetesen, közöttük van egy új gépkarabély, vagy a föld alatt repesztő gránát, ami simán a fedezékek mögé megy, és ha egy ellenfél közelébe ér, felrobban, így még a fedezékek mögött sem lehetünk nyugodtak. A co-op ra természetesen most is nagy hangsúlyt fektettek a készítők, így akár többen is nekieshetünk a kampány izgalmainak. Hát nagyjából ennyit a kampányról.




A multiplayer viszont sok szépítgetésen ment át. A multiplayer maga a megszokottnak mondható, megspékelve az új pályákkal és fegyverekkel, ami önmagában is egy tökéletes képlet, eddig is nagyon jól bevált, és ezután is mindenki örömmel fogja játszani.
  




Az igazi újdonságot a Horde 2.0 jelenti igazán. A horda mód ugyanis teljesen megújult. A játékmód annyiban változott az előző részekhez képest, hogy most ki kell neveznünk egy parancsnokságot a pályán, amit utána meg kell védenünk. Miután az adott hullának vége lett, ekkor lehetőségünk van automata gépágyúkat, barikádokat, szögesdrótokat vagy lézerhálókat felhúzni a bázisunk körül a szerzett pontokból, így védve állásainkat.  Ez persze nagy segítség, de az ellenfelek is nagyon kemények, és most már bossfight-okkal is találkozunk majd bizonyos szintek elérésekor!!! Persze a csapatmunka most is nagyon fontos, hiába a sok segítség, úgyhogy hagyatkozzatok egymásra mindig!!



A másik érdekes mód a beat mód, melyben a locustok oldalát ismerhetjük meg jobban. Szinte az összes locust bőrébe belebújhatunk, és el kell intéznünk az emberi védőket minél gyorsabban. nagyon élvezetes játékmód, sok boldog órát fog okozni mindenkinek!!



Tehát a Gears of War 3  az egyik idei legígéretesebb játék, és mindenki számára élvezetes perceket fog okozni. Mind a single player érdekes története, mind a multiplayer pörgős játékmenet izgalmas lesz mindenki számára!!! És már csak 5 nap.....

2011. szeptember 14., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Batman: Arkham City- Developer Walkthrough

Hát itt egy újabb Batman gameplay, még bírják cérnával a rajongók, de valljuk be, van miért ennyire várni ezt a remek játékot. A játék marketing menedzsere mutatja be ezúttal nekünk a játékot, egy kis rövidke gameplay során. Remélem mindenkinek tetszeni fog :).....

Újabb hírek a konzolkockán: Max Payne 3- megérkezett az első trailer!!

Több mint két és fél év telt el a bejelentés óta. Viszont eddig néhány képen kívül semmit sem láttunk a játékból. De most végre megérkezett az első trailer, viszont a videóval kapcsolatban nagyon megosztottak a vélemények. Sokan félnek, hogy semennyire nem fog sikerülni a régi hangulatot visszahozni, és csak egy újabb alsó-középkategóriás folytatást fogunk látni, amitől a rajongók csak a szájukat húzzák. Maga a trailer azt mutatja be, hogy hősünkből hogyan is lett az az ember, akit a 3. részben látunk. Mint tudjuk a történet Sao Pauloban játszódik, így néhány igen érdekes, és híres helyen is megfordulunk majd. A játék 2012 márciusára tehető, hacsak nem késik a megjelenés, amire azért már volt példa......

2011. szeptember 13., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3- újabb videók és képek!!!

Egyre csak érkeznek az új videók, és képek a hírportálokra, köztük a Konzolkockára is a Battlefield 3-ról. Az első videóban a rombolhatóságot mutatják be Xbox360-on. Ez igen látványos (bár számomra igencsak látszott a PC, és az Xbox közötti különbség). A 2. videó pedig a különböző harci járművek használatát mutatja be, mely nagyon ígéretesnek tűnik, bár még kérdéses, hogy a látható járművek mennyire irányíthatóak. Mindent összetéve az tán legnagyobb játéka közeleg hatalmas sebességgel, és nem túlzok ha azt mondom hogy milliók várják, persze velünk együtt!! :)











2011. szeptember 11., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Planetside 2- Free-to-play!!!!

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy a Planetside 2-t már alapból free-to-play lesz! Manapság egyre több és több játék lesz ingyenes, a játékosok nem kis örömére. Persze sok játék nem önszántából lesz az, hanem mert egyre több fejlesztő cég megy tönkre, és így próbálnak néhány játékost az adott játékhoz csábítani, hogy tán megmeneküljenek a végtől. Persze ez azért eléggé nagy probléma, de a Planetside 2 esetében nem ez a helyzet.



Konkrétumokat még nem tudunk, de az biztos, hogy a free-to-play játékoknál már megszokott mikro-tranzakciós rendszer egy változata lesz megtalálható a játékban. A Planetside 2-ben viszont csak külsőleges "extrákat" lehet venni, azaz ezek a játékos teljesítményét nem fogják befolyásolni, így azok nem jutnak előnyhöz a többi játékoshoz képest, akik pénzt költenek a karakterükre.


Egyébként a játék bétája (a híresztelések szerint) még az év végén, legkésőbb a2012 elején indul majd, persze csak akkor ha minden rendbe megy a fejlesztéssel.  



2011. szeptember 10., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Uncharted 3- Reklám!!

Várható volt, hogy a TV-ben is hirdetni fogják az Uncharted 3-at. A következő reklám igazából semmi újat nem mutat, az eddig bemutatott jelenetekből van összevágva, egy rövidke videó. Ettől függetlenül érdemes megnézni, mert nagyon látványos, akár egy igazi akciófilm!!

Modern Warfare 3 Sniper gameplay

Sok gameplay jelent már meg és már várjuk is a játékot! Már elég közel van úgy ,hogy reméljük már csak felületes csiszolást végeznek a szépségen...

2011. szeptember 9., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3- Guillotine gameplay teaser!!

Újabb rövid, bár nagyon látványos gameplay teasert dobott ki a Dice csapata, ami lehengerlő, dinamikus, gyönyörű grafikájú, és iszonyat élvezetes játékot sejtet. Ez a röpke 47 másodperc is képes volt minket lenyűgözni!!

Újabb hírek a konzolkockán: Uncharted 3- Sand Art Trailer!!

A Sand Art egy igén érdekes művészeti ág. Aki nem ismerné, ez az, amikor egy üveg asztalra rászórunk egy nagy adag homokot, és utána az asztal alá berakunk egy kamerát, majd felülről megvilágítjuk az egészet. Ezek után el lehet készíteni a különböző, egyre és egyre érdekesebb alakzatokat, és egyéb dolgokat. Ezúttal az Uncharted 3 készítői is ehhez a "bemutató eszközhöz" fordultak, hogy egy újabb érdekes trailert készítsenek el! Well done!!! :)

Újabb hírek a konzolkockán: Rage co-op trailer!!!

Mindjárt itt a Rage, ami nem kevés örömöt fog nekünk okozni, ráadásul, mindezt barátunkkal együtt is átélhetjük, gondolom mindenki rájött, hogy most egy co-op trailert fogunk mutatni. A játék nagyon élvezetes, minden porcikája egy remekmű, és hamarosan készen is lesz!! :)

2011. szeptember 8., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3- 1.25 millió előrendelés!!!


Azt eddig is tudtuk hogy a Battlefield 3, a sorozat talán leges legjobb része lesz, és már nem is kell rá sokat várni. Az előrendelési statisztikák azt mutatják, hogy ezzel persze a rajongók is tisztában állnak, hiszen a megrendelések száma tegnap átlépte a hihetetlen 1.25 milliót!!! Természetesen ezen információ kiszivárogtatása is hozzátartozik a marketing hadviseléshez, ugyanis az MW3-al hatalmas nagy harc folyik az "FPS-ek királya" címért úgymond. Ráadásul a Battlefield 3 2 héttel előbb érkezik, mint a riválisa, amit a vezető producer elmondása szerint ki is fognak használni, hogy "lenyomják" a nagy riválist...

2011. szeptember 5., hétfő

Pár tipp RTS kezdőknek!

Bár nem éppen a konzolokra találták ki a műfajt de megtalálható nálunk is egy-két remekmű ebben a műfajban! (pl.: Red Alert 3) Akiknek még nem forrott ki igazán, hogy melyik műfajban a legjobb azoknak az RTS talán egy remek választás. Íme pár tipp, hogy túléljünk.

Ugyebár minden rts ugyanúgy kezdődik: kisebb védett terület kis erőforrással (pl Goldmine). A játék talán első megmozdulása: szedjünk ki kevesebb anyagot (goldot például) és abból egyből kezdjük el az alapokat. egy barack, kisebb védelem. Innen jöhet több opció:

1. Rush: kisebb egységekkel visszaszorítjuk az ellenfelet az erőforrás gyűjtögetéstől és a kisebb támadásainkra vonjuk a figyelmét: kevesebb nyersanyaga lesz és figyelnie kell mikor honnan jövünk, eközben gyártjuk az egységeket és BUMM odapörkölünk egy jólmegtermett armadával. Viszont meglehet, hogy a kitermelt kismértékű nyersanyagából tápolta magát és nem a védelmere koncentrált így igyázva kell

2. Offensive: folyamatos kitermelés, több nyersanyag kitermelőt szerezni és alapos védelemmel látni el magunkat. Eredmény: amíg ő hizlalja magát azthiszi nyerő -> támad mi kivédjük mintha egy szúnyog lenne. Eközben sereget alakitunk és ugyanígy letámadjuk.

Persze vannak extrém erős trükkök amik sok gyakorlással hihetetlen előnyökkel lát el minket vagy szinte már kézbe adja a győzelmet. Egy példa:

Tower technika: kis nyersanyag kiszedés és a védelmünkre szolgáló pl lövegtornyokat vagy íjásztornyokat pakoljuk az ellenfelünk mellé szinte azonnal ezalatt mi mindent előkészitünk ő pedig a minimális nyersanyagaiból megpróbál kitörni a tornyok mögül mi már várunk rá megint egy sereggel, hogy megmutassuk ki is az RTS-ek atyaúristene.

Ez lenne a pár tipp. Aki kipróbálja és megtetszik neki pl. Warcraft 3 azok hasznosnak fogják találni ezeket a gyenge ám igen hasznos tippeket! Akit elkezd érdekelni majd az RTS-ek világa azok úgyis többet fognak tanulni mint amit ellehet mondani! Hiszen minden pályára és játékra más és más módok alapján lehet győzni de ezek az elején még jól jöhetnek! Remélem meghoztam pár ember kedvét ehhez a remek műfajhoz!
Jó szórakzást!

Újabb hírek a konzolkockán: Borderlands 2-14 percnyi kiszivárgott játémenet!!

Ugyebár nem rég lehullott a lepel a Borderlands 2 készítéséről, de hát ezen a tényen kívül eddig még szinte semmit sem tudtunk. A bejelentést követően a szerencsések megnézhettek egy nem hivatalos demo gameplayt a játékból, és úgy látszik valaki teljesen véletlenül (na persze...) bekapcsolva hagyta a kameráját. Így sikerült felvenni az illetőnek 14 percnyi játékmenetet, ami nem semmi azért. Bár ez még nem hivatalos, és a videó képi minősége sem a legjobb, remélem azért élvezni fogjátok :)



2011. szeptember 4., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Assassin's Creed: Revelations:Easy Deathmatch gameplay!!!

November 15-én érkezik az újabb Assassin's Creed, és a rajongók már majd megvesznek, hogy végre megkaparintsák kedvencüket. A következő videóban egy teljesen új multis játékmódból láthattok 10 percnyi játékmenetet. Ez a játékmód egy nagyon kicsi pályán játszható, ahol minden egyes játékosnak van egy célpontja, aki természetesen egy másik játékos. Nos őt kell levadászni, ráadásul célpontunk látszódik a térképen is, viszont valaki közben a mi fejünkre vadászik, tehát úgy kell kiiktatni a célpontunkat, hogy addig a minket üldöző ne kapjon el. A perkek és különböző extra képességek ebben a játékmódban ki vannak kapcsolva, úgyhogy mindenki csak a saját képességére hagyatkozhat. Aki a legtöbb célpontot kiiktatja, nyer!!



2011. szeptember 3., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3: Physical Warfare Pack Gameplay Trailer

Tegnap dobták ki ugyebár az MW3 multiplayer trailerét, tehát akkor a nagy konkurens, a Battlefield 3 sem maradhat ki a "buliból" Vallószínűleg éppen ezért érkezett a következő trailer, melyben főleg a fegyvereket vehetjük jobban szemügyre.

2011. szeptember 2., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Resistance 3: Abbey Road Studios trailer!!!

Mint tudjuk, már nagyban készül a következő Resistance rész, melynek, sok más elem mellett a hangok, és zenék nagyon fontosak a játékban. A következő videó, ezen hangok elkészítéséről, és a különböző efektek megalkotásáról fog szólni. Többek között megtudhatjuk, hogy a játék során a különböző helyzetekhez mind más és más zenei aláfestés kerül, vagy például a karakterek hangulatát is a zenével lehet a legjobban kifejezni. Ezt a munkát az Abbey Road Studios végzi, nézzétek meg pontosan, hogyan is dolgoznak:



Újabb hírek a konzolkockán: Modern Warfare 3: Multiplayer premier video!!!

A következő videót mindenki csak nézze meg, nem mondok semmit, a látvány magáért beszél!!!

2011. szeptember 1., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Resistance 3: 2011 interview!!!

A Resistance 3 szintén a nagy nevek egyike, és a megjelenés sincs már oly messze. Híres a nagyon jó kampányáról, történetéről, és természetesen multiplayeréről!! Ebből láthattok most egy a készítőkkel készített interview-t. Beszélnek többek között az online, és offline módban játszható co-op módról, és sok egyéb elemre is fölhívják a nézők figyelmét!!

Újabb hírek a konzolkockán: Uncharted 3: CargoPlane trailer!!!

Ez eddig látott Uncharted gameplay-ekbőn, és videókból, hogy a játék nem szenved hiányt filmes jelenetekből. A játék szinte megállná a helyét bármilyen akció filmként, és ezt igazolja a következő gameplay-trailer. Az a helyzet, hogy Drake föllopakodott egy ellenséggel teli repülőgépre, de sajna kiszúrták, így egy kis bunyóra kerül sor Drake, és az egyik őr között. A továbbiakat nem lövöm le, mindenki nézze meg, de nekem tátva maradt a szám! :D

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of war 3: Dust to Dust trailer!!!!

Közeledik, közeledik, lassan de közeledik az év egyik legjobban várt játéka, a Gears of War 3, melyhez egy újabb trailert dobtak ki a fejlesztők a mai napon. A cím alapján gondolom kiderült sokaknak, hogy ez a trailer hasonlít az Ashes to ashes szintén Gears of War 3 trailerhez. Ebben a videóban is egy hatalmas harc közepében vagyunk, és ugyanúgy sok olyan karaktert láthatunk, akit eddig még nem ismertünk, vagy még nem láttuk harc közben. Ez mind szép, és jó, csak lenne már kész.....!!!