2011. december 7., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: The Darkness II - Vendettas játékmód trailer!!


Leleplezték, hogy egy új 4 fős co-operative játékmód érkezik a the Darkness II-höz. A Vendettas névre szóló játékmódban a single player kampánnyal párhuzamos küldetéseket teljesíthetünk, mindezeket csapat orientált küldetések keretében. 4 teljesen különböző személyiségű, és fegyverzetű karakter közül választhatunk (persze ezek mind valamilyen sötét erőt foglalnak magukba).

Inugami: Egy ázsiai, mentálisan instabil és igen gonosz karakter. A mitikus Kusanagi szamuráj kard forgatója, mely hihetetlen erős csapásokat képes osztani. Ráadásul képes egy seregnyi kis apró démont megidézni, amelyek rámásznak ellenfeleinkre, és megzavarják őket, így könnyebb őket lekaszabolni.

Shoshanna: Ő egy izraeli titkosügynök, kinek hőn áhított vágya, hogy elpusztítson minden gonoszat a világban. Neki egy drága kis fegyver jutott, melyben a sötétség esszenciájával átitatott lövedékek vannak. Így akár több lövést is le képes adni, és nagy pusztítást végez.

 Jimmy Wilson: Egy masszív alkoholista, aki igencsak szeretné elpusztítani a testvériség gonosz szövetségét. Ezért csatlakozik a többiekhez. Fegyvere egy Sötét Balta, amit képes elhajítani is, és ő is képes kis lények megidézésére.

 J.P DuMond: Egy korábbi orvos, aki régebben a sötét mágiát használta orvosai gyógyítására, így fölkeltette a testvériség figyelmét. Most ellenük kényszerül harcolni. Fegyvere egy Éjféli Bot, mellyel képes felemelni ellenfeleit, majd súlyos csapásokat mér rájuk. Van egy másik játékszere, az úgynevezett tükrök doboza, mely elég csúnyán el tud bánni az ellenféllel.



A játék február 10-én érkezik PC-re Xbox360-ra és PS3-ra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése