2010. szeptember 20., hétfő

Brütal Legend: a vérlázítóan idétlen hentelés királya

Hohóóóóóóóó él a metál! 
Vegyünk egy idétlen alakot aki imádja a metált és zenekara is van, öntsük agyon egy idétlen story-val, adjunk neki egy hack' n ' slash féle hentelést egy kis stratégiát és megkapjuk ezt. Nem lehet máshogy hivni. "EZ". A játék jópofa, humoros, véres és televan rakva jobbnál jobb zenékkel. És ami a ps3-as olvasókat illeti még olcsó is!

YOU CAN'T KILL THE METAL.
A játék storyja hagy némi kihányni valót maga után de egy pohár szódával elmegy. Nem részletezem túl: meghalunk mert megmentünk valakit erre lejutunk a pokolba (??? NEM ELLENTMONDÁS EZ KÉREM ???). Ott találunk egy gitárt amivel ha pengetünk az ellen elkezd égni meg egy marha nagy fejszét amivel vághatjuk is őket. A fárasztóan hülye történet közben találkozunk olyan alakokkal ,hogy Rob Hallford és ami nekem elég volta megvételhez Ozzy Osbourne.

Szép a köritsé de szoptunk már az Assassins Creed 1-el is...
Na igen. Nem mondom, hogy életem legjobb játéka lenne de megéri a pénzét (3000 HUF. 576 kbyte). Azon vettem magam a telepités után hogy nem bírom letenni a játékot mert akkor marhaság, hogy kedvem volt lezsibbasztani vele az agyam. Pihentető volt.

Beigért multiplayer ne ez már fairplay...
Inkább unfairplay... NINCS JÁTÉKOS ONLINE... Miért? Mert a multiplayernek titulált micsoda itt kérem egy stratégiai játék ami nekem annyira nem tetszett már a singleplayerben sem... De párszor az is elmegy.

PRO ---KONTRA
Olcsó és megéri az árát --- Nincs multiplayer
Leköt --- Nincs multiplayer
Benne van Ozzy Osbourne ---  NINCS MULTIPLAYER
Összességében kötelező darab mert annyira fárasztó ,hogy az már jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése