2011. január 18., kedd

2010 Top 10 játékai (avagy amiért oly sok órát/napot töltöttünk a tévé/számítógép előtt a 2010-es évből...)

Hát nem mondhatnám hogy egyszerű a dolgunk van: Ebből a sok, remek játékból, amit 2010-ben kaptunk kézhez, meg kell neveznünk 10 olyat, ami felülemelkedik a többin. Végülis, ez lett a vége:



10: Assassin's Creed: Brotherhood:

Érdekes folytatása az előző résznek, sok újdonságot mutat fel, jobb grafika, jobb játék élmény, és mindez, most először multiplayerrel is fűszerezve. Megérdemli, hogy a top 10-es listánkra kerüljön!




9.Need for Speed: Hot Pursuit:
A Need for Speed visszatért! Lehet olvasni sok fórumon, és kommentekben. Újra vannak rendőrös üldözések, esze-veszett száguldás, és hihetetlen hangulat, ami már a rég elfeledett érzéseket is felszínre hozta a rajongókban. Itt a helye a top 10-ben!




8.Red Dead Redmption:


2010-ben megleptek minket talán az eddig valaha készült legjobb vadnyugati játékkal, aminek magávalragadó sztorija, és hangulata sok játékost magával ragadott. Kétségtelenül 2010 egyik legjobb játéka.




7.Fallout New Vegas:
A Fallout világában most a Keleti part kevésbé romos (de nem sokkal) New Vegas városába juthatunk el. Új környezet, sok újdonság, új játékélmény. Kell ennél több a top 10-hez? Nem!



6.Battlefield Bad Company 2:

Rombolható környezet, kacagtató, és látványos single player, élvezetes, és abbahagyhatatlan multi player. Kell a top 10-be, ebben szerintem senki sem kételkedik.




5.Starcraft 2:Wings of Liberty:
Top 10-es listánkon a legjobb stratégiai játék (meg az egyetlen is :D). Sokat kellett rá várni, de megérte! Szinte teljesen megújult játék, rajongóknak kihagyhatatlan volt 2010-ben!





4.Medal of Honor:
Az idén sok riválissal szemben érkezett meg a Medal of Honor. Valósághú történet, és átélhetőségével, illetve pörgős multijával fölküzdötte magát top 10-es listánkra!




3.World of Warcraft:Cataclysm



Átalakult világ, új fajok, sok (újra)felfedezni való. A játékot nagyon sokan várták, ez már csak a megrendelések számából is látszik. A world of warcraft jó évet zárt, így top 10-es listánkra is felkerült!



2.Mass Effect 2:
Az év, de akár az eddigi legjobb szerpejátékok egyike. Lebilincselő történet, melyre mi is nagy hatással vagyunk, és minden döntésünknek következménye van! Ki nem hagyható a top 10-ből!




10.Call of Duty Black Ops:
Személyes kedvencemet hagytam a végére. A Treyarch megmutatta hogy tud Call of Duty-t készíteni. Filmszerű pörgős single, sok tartalommal rendelkező és ugyancsak pörgős multi. Tökéletes befejezése 2010 top 10-es listánknak!


Remélem mindenki olyan örömmel néz vissza 2010 remekeire, mint mi, és reménykedjünk, hogy legalább ilyen sok és ilyen minőségű játékokban fogunk bővelkedni 2011-ben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése