2011. január 20., csütörtök

Bodycount (még a Bad Company2-nél is durvább rombolhatóság, új magasságokba emelt mesterséges inteligencia, és pörgős játékmenet...jól hangzik:D)

Most tavasszal fog érkezni a Bodycount a Guilford Studio fejlesztő csapatának szorgos kezei alól. Több módon is szakítani akarnak ez eddigi megszokott fps koncepciókkal, és több téren is szeretnének új távlatokat nyitni a játék történelemben (és egyben az fps-ek világában). De lássuk csak, mik is ezek az újdonságok:

Psyho Boss Trailer:


Az egyik legfontosabb koncepciójuk az, hogy nagy mértékben szeretnék javítani a gép által irányított ellenfelek mesterséges inteligenciáját. Úgy tartják, hogy röhejes, hogy az fps-ek világában, szinte 15 éve változatlan a mesterséges inteligencia. Lassan, a lövésekre nem reagálva mennek előre, megbújnak a fedezék mögött, ahonnan teljesen kiszámítható módon dugják ki fejüket, lábukat, és egyéb testrészüket. Ezen nagy mértékben változtatni akarnak, egy újfajta MI-vel amely segítségével jobban fognak adaptálódni az ellenfelek az adott helyzethez.

Az MI-re nagy hatással lesz ugyancsak a nagymértékű rombolhatóság. Lehetséges lesz akár több emeletes épületeket is a földel tenni egyenlővé, vagy az 1 emelettel fölöttünk lévő ellenfél alól kirobbantani a padlót. Ehez párosul még majd az új grafikus motor ami mind amellett, hogy a rombolható környezet meglétét akadás mentessé teszi, még szép grafikát is varázsol a képernyőre.

Gameplay Trailer:


Egyéb megfigyelés még, hogy mint a fönti gameplay trailerből látszódik, a nagyfokú pörgős, esze-ment lövöldözések, játék közben csak ontjuk a lövedékeket. Történetéről még nem tudunk sokat, egyenlőre csak azt tudni, hogy tizenhárom, egyenként 45 perces fejezet áll majd a rendelkezésünkre, a single player kalandok során. A multiról még semmit sem lehet tudni, de ami várható (hamárcsak a rombolhatóságra, meg a pörgős játékmenetre gondolunk), hogy a készítők, sok érdekes dologgal fognak minket meglepni!

Egyenlőre ennyit a Bodycount-ról. Ha érkezik valamilyen hír, azt megosztjuk veletek olyan gyorsan ahogy tudjuk. Legyen szép napotok......!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése