2011. január 9., vasárnap

Assassin's Creed 2 Brotherhood... Vigyázz jön a testvériség!

Most vértesók leszünk.
Bizony Desmon barátunk története folytatódik mindenki örömére! Az ubisoft tudta a receptet és megfűszerezte pár új dologgal. Kezdjük az elején a szembeötlő különbségekkel: A Grafika kicsit feltúrbózott (Bár nem nagyon) élesebb textúrák színesebb környezet. A hangok még mindig tökéletesek és zene páratlan.

Szép, szép, szép de jó???
Nos aki elszeretné kezdeni az assassin's creed hosszú történetét jobb ha nem ezzel a darabbal kezd. Ugyanis a játék ugyanott kezd ahol az előző befejeződött és bizony a pápa megölésével vádolnak (nem hiába) és már menekülni is kell. Most jön az újabb újitás: a harcrendszer mindig is erőssége volt a sorozatnak viszont mindig hiányzott valami amit nem hiába most az Ubisoft megint kijavított. Ugyebár volt egy "speed kill" rendszer a játékban amikor szemfülesnek kellet lennünk és az ellenfél csapásának pillanatában a megfelelő gombbal igen látványos módon kivégeztük a delikvenst. Most ha ezt megtesszük egy láncreakciót indíthatunk el amivel Ezio kiváló kardforgató lesz és mindenkit ily módon pár kardcsapással kinyír.

Csapatba jó játszani!
Bizony Ezio barátunk rájön: magányos farkasként sok baja eshet tehát talpraesett barátunk megint csak okoskodni kezd és megalapítja a Testvériséget (Brotherhood) és innentől kezdve a megmentett embereket felkérhetjük segítőnknek  és mint egy Manager játékban elküldhetjük az ifjú tanoncokat Olaszország sőt már Európa szerte küldetésekre így tolva fel szintjüket és képességeiket. Persze felkérhetjük őket hogy NEKÜNK segítsenek ilyenkor olyan dolgok válnak elérhetővé amik elég vicces dolgok lesznek a játék során például: Ezio felemeli a kezét és ökölbe szorítja a levegőben, hirtelen lenyilazzák bajtársaink az ellent.


Újdonságtól szép az élet...
Bizony a készitők ezt a sok pluszt is megtámogatták új fegyverekkel, (amiket most nem fogok elárulni mindenesetre vicces lesz), Viszont jött a legnagyobb újítás mégpedig a várva várt MULTIPLAYER! Nos ismerve az assassin's creed világát nem éppen értem miért kellett feltétlen a multirész de valahogy mégis lázba hozza a népet. A multi rész elég bugos de azért élvezhető és voltaképp ennyi lenne az egész játékba rakott negatívum. Persze a fejlesztők folyamatosan patch-elik és ígérik mindent megpróbálnak kijavítani! Úgyhogy mi csak örülhetünk hogy így elkényeztetett minket az Ubisoft. Mindent összevetve az egyik legjobb játék amivel valaha dolgom volt! Wasabyboy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése