2011. március 31., csütörtök

Bréééking Nyúz! Áprilisban lelephezhetik az új Call of Duty részt!

Érkezett a hír több külfölfi laphoz, hogy Áprilisban már leleplezni készülnek a készítők az új Call of Duty részt, ami nagy valószínűséggel modern warfare 3 lesz. Belsőbb információk szerint, egyenlőre 2 variáció maradt a történetet illetően: az első az hogy Ghost szerepét fogjuk magunkra ölteni, így egy előzményről lehet majd szó, mivel tudjuk mind hogy mi történt (sajnos) Ghosttal a Modern Warfare 2-ben. A mádik lehetőség a történet folytatása, mi szerint megtudhatjuk mi is fog történni Soap-pal és Price-al. Mindenesetre ez már nincsen messze, Áprlisiban ez lesz az egyik érdekes bejelentés a sok közül, úgyhoyg nem fogunk vonatkozni.....

2011. március 19., szombat

Dead Island (újabb zombis játék.....kicsit már sok lessz nem?.....NEM....)

Gondolom sokan most azt mondják: "jajj még egy agyatlan zombiölős játék"... Ez egyrészt igaz (bár én például mindig vevő vagyok egy jó kis zombi gyilokra), de a zombi island egy kis újdonsággal is szolgál a szimpla zombiölésen kívül. Lássuk csak, mi a helyzet:


Trailer:




A játék előtörténetéről annyit, hogy a Techland csapata sok változtatást hajtott végre a játékon, az évekig tartó fejlesztések során. A játékot a továbbfejlesztett Chrome 5 motor fogja hajtani, ami egy új dimenzióját nyitja majd meg a csonkolásnak. Természetesen nem egymagunk vagyunk immúnisak, és egyben túlélők a szigeten. 3 társunkkal együtt verekedhetjük át magunkat az élőhalottak hordáin, ebből egyből levonható, hogy a készítők nagyban a cooperative módra éleznek. A négy tag Purnából (valószínűleg egy bennszülöttből) Xian Meiből (egy recepciósból) Loganből (egy szörfös), és Sam B-ből (egy rapper) áll. Itt gondolom sokaknak egyből a left 4 dead jut eszébe, és kérdezik, hogy miben különböznek ez eddig hallottak a left 4 dead-től. Meg kell mondjam, tulajdonképpen eddig semmiben, de még csak most jön majd a finomság!!

A Dead Island ugyanis a 4 fős cooperative, a nagy szabadság, és a szimpla zombiölésen kívül szerepjáték elemekkel lesz felturbózva. Így Sam B a "tank" szerepet tölti be például, a többiek pedig az orgyilkos, ezermester és vezető kasztokba sorolhatók. Ezen kasztok természetesen rendelkeznek csak rájuk jellemző képességekkel (az ezermester ugye egész sor érdekes fegyvert tud összefabrikálni), de rendelkeznek közös, illetve a társaikat segítő képességekkel is. Megjelenik a talentpont szerű fejlődés rendszer, ahol nem csak új képességekre tehetünk szert, hanem alap dolgokat is fejleszthetünk, úgy mint futásunk gyorsaságát, vagy életerőnk nagyságát. Említettem a nagy szabadságot, ami tényleg újszerű lesz ( még talán a dead rising 2-nél is többet), lévén a hatalmas játéktérnek, illetve annak hogy nem lesz előttünk zárt ajtó, minden épületbe, minden szobába bemehetünk majd, csak a természeti akadályok képeznek majd határt számunkra (ráadásul ezen akadályok közül néhány legyőzhetővé válik a játék előrehaladtával). Sajnos az időjárás, vagy a váltakozó napszakok megteremtésére már annyira nem figyeltek oda a készítők, ugyanis ezek nem kerültek bele a játékba (vagy még nem...), bár találkozni fogunk 1-2 éjszakai résszel, de ennyi. Most beszélek egy kicsit a fegyverekről. Lőfegyvereket csak nagyon ritkán fogunk találni, és örülhetünk ha éppen nem üres tárral találjuk meg őket. Ebből fakadóan a játékban a kézifegyvereken, és érdekes fegyverek készítésén, kombinálásán lesz a hangsúly. Itt olyanokra gondolok mint egy kard, aminek egy aksi segítségével áram van vezetve a végére, egy porszívó amibe sósav van öntve, így kissé elfolyósítva elleneinket, vagy a sima bozótvágó is természetesen fegyverarzenálunk hasznos részét fogja képezni. Persze nem csak fegyverzetünk lesz változatos, zombi barátaink is szolgálnak majd meglepetéssel, úgy mint az önmagát felrobbantó, minket lehányó fajták, de lesznek erős bossok is amikkel biztosan meggyűlik majd a bajunk.













Egyenlőre ennyit a Dead Island-ról. A játék 2011 3. negyedévében várható, és szerintem minden zombi rajongónak felhőtlen szórakozást fog nyújtani jó sok órán át!

2011. március 18., péntek

Bulletstorm: KILL WITH SKILL demo!!!!

 BÁÁÁÁÁLLLLEEEEETSZTOOOOOOORM
Ps3-on elérhetőa bulletstorm demo-ja amiben egy szál pályán kell úgy megölni mindenkit hogy azt még Cratos is megirigyelje. A játékban eltöltött idő 3 másodperc volt mire először öltem és azt kell mondjam ez a játék megdönt minden vérengzési rekordot amit valaha láttam. (Ez persze marahajó) Bár néha Tarantinot megszégyenítően durvák a kivégzési módszerek (Ez szinttén jó). Persze a játék a te kreativitásodra alapozva néha a szemed előtt húzza el a mézes madzagot amikor egy ellenfél egy hattalmas tüskés fal előtt fut el előtted... Már fejben le is játszottad a bizarr jelenetet ahogy megrúgod és telibe kapja lándzsás fal. Nomeg kedvenc kreatívkodásom hogy egy energiabombával  4 ember a levegőbe repül énmeg egy bombát lövök a középen lebegőnek: Bumm --- Placcs = pontzuhatag!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot ittt egy videó és tessék szabadon kipróbálni! ha tetszik irány a bolt mivel már meg is jelent! Én ezt teszem! Wasabyboy

2011. március 16., szerda

Bréééking Nyúz! Világhír! Megjelentek az első Battlefield 3 trailerek!!

Körübelül egy hónapja tudjuk, hogy egy új Battlefield játék van készülőben, méghozzá a Battlefield 3(NEM Bad Company 3, még mielőtt néhányan félreértenék!). Most látott napvilágot 2 trailer, amik a kampányba engednek egy kis betekintést. Engem már most meggyőztek! :)



2011. március 12., szombat

Bréééking Nyúz! Red Faction: Armageddon: Ruin Mode trailer

A Red Faction: Armageddon, hasonlóan az elődjéhez, nagy rombolható környezetet fog tartalmazni. Persze az előző rész óta, egy "kicsit" (nagyon) felturbózták a készítők a rombolhatóságot. A következő trailer, a rombolás mértékét mutatja be a játékban, és egészen a végletekig porrá zúznak mindent, a legkülönfélébb fegyverek használatával.

Íme:

Bréééking Nyúz! Crysis 2: Be Fast trailer!


Megjelent a Crysis 2: Be Fast trailer-e, mely a gyorsaságot, és annak kihasználását a játékban mutatja be. Ezen kívül a fejlesztők bejelentették, hogy a játékot egy új generációs védelmi rendszerrel látják majd el (ezzel megakadályozva a lehetséges feltöréseket), mivel az internetre felkerült, különböző Crysis 2 verziókból már sok hacker dolgozik a játék feltörésén. Természetesen nem csak a játékot magát, hanem a multiplayert is ellátják majd egy saját fejlesztésű anti-cheat védelemmel. Most már alig 10 nap van hátra a megjelenésig, ahogy kézhez kapjuk a játékot, már olvashatjátok is a teljes bemutatót a Crysis 2-ről.

Addig is csodáljátok ezt az új trailert:

2011. március 6., vasárnap

És a gyermek neve: Dovahkin!


Mi a kockaság netovábbja? A Bethesda úgy látszik képes, és megmutatja! Hallgassuk meg Leslie Little, 32-es szintű Human Clerk beszámolóját:

-------Beszámoló kezdete-------------------------------------
Nézzük csak, itt egy quest! Mi a quest-adó neve? Bethesda SoftWorks? Sose hallottam róla. Facebookra posztolta ki, biztos jó lehet... Mit ír a leírás?
-Kalandor! Szeretnél örök életre hozzájutni az összes játékomhoz amit valaha is fejlesztettem vagy kiadtam? És azokat előrendelésbe megkapni, amiket még el se készítettem?
-Úristen, létezik ilyen? Elfogadva, accept, accept!! Mit kell tennem?
-Nem kell mást tenned, csak szerezned egy asszonyt, megtermékenyíteni, és úgy időzíteni, hogy a születési dátuma egybeessen 2011/11/11-el az Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésével.
-Mi van?!
-Ez még nem minden. Amint megszületett az elátkozott gyermek (Faj, kaszt, csillagállás nem számít) add neki a "Dovahkin" nemegteszed, ingyen hozzájuthatsz bármelyik Bethesda játékhoz. Mit válasvet. Amennyiben ezt zolsz, halandó?
-Hát őőőő... Már elfogadtam nem igaz?

...
2011/11/10
-Igenis Dovahkin lesz a neve! Ez egy gyönyörű név! És 11kor fogod megszülni, délelőtt vagy elválok tőled!
-Nem teheted ezt a fiaddal! Milyen név ez egyáltalán hogy Dovahkin?
-Gyönyörű! Dovah-nak fogjuk becézni! Nem érdekel, ez lesz a neve, és kész.

és...
11/11/11

11:11
-Megszületett a gyermek! Mi lesz a neve, kedves apuka?
-Dovahkin! Muhahahaaaaa!

...
Quest Accomplished.
Nerd status guaranteed, +100xp and all Bethesda Games guaranteed - 4ever.

-Beszámoló vége------------------

Hát igen. Hogyha szeretnél hozzájutni az összes Bethesda játékhoz amit valaha is kiadtak vagy ki fognak adni, nem kell mást tenned mint gyereket szülnöd 2011. november 11-én és Dovahkin névre keresztelned.
Természetesen az emberi jogokért felelős szerencsétleneknek és egyéb embereknek ebbe is volt beleszólásuk; állításuk szerint a gyereket ez korlátozza, és a Bethesdá-nak nem lehet joga beleszólni a gyereked névadásába. Ettől függetlenül a fejlesztő-kiadó csapat nem hajlandó visszamondani a questet. Azért én kíváncsi lennék hányan teszik meg ezt a gyerekükkel...

2011. március 4., péntek

The Darkness 2 (most nem pokolbéli ellenfelek lesznek a riválisaink, mi leszünk a démon!!)

Trailer:
A 2k Games bejelentette a híres képregényből, majd játékká lett mű, a The Darkness folytatását. A The Darkness 2 idén ősszel fog a boltok polcaira kerülni. A történetet nem más mint a híres képregényíró Paul Jenkins jegyzi majd.

A történet szerint Jackie Estacado démoni hatalma kiteljesedik, és mostmár 2 fegyvert cipel kezében, és ezen felül 4 démoni szörnyfej is kiáll hátából, melyek parancsra darabokra tépik ellenfeleit, (arról nem is beszélve, hogy sok egyéb démoni lényt hívhatunk még magunk mellé harcolni). Jackie most belekerül a valaha volt legnagyobb harcba, amit a sötétség, és a fény erői valaha vívtak egymással.

Bemutató:

Bréééking Nyúz! Call of Duty története megfilmesítve....kötelező megnézni!

Először azt hittem hogy ez a videó is pár buta 5éves kisgyerek által készített gagyi rajongói videó, de ezután azt kell mondjam, kellemesen csalódtam!
A videó címe Find Markov, ami így a Modern Warfare gonosztevőjének megtalálására utal. Információ még nincs sajnos a Modern Warfare 2 esetleges folytatásáról, de ez a honlap nagyban utal arra, hogy NAGY valószínűséggel a következő Call of Duty rész a Modern Warfare 3 lesz! Én már most alig várom......


2011. március 2., szerda

Castlevania, Lords of Shadow

Castlevania. Sok embernek csalt mosolyt az arcára és örömöt a szívébe, amikor a Konami kijelentette, hogy a régi ugrálós-kaszabolós műfaj egyik királyát újra a trónra helyezik, most éppen a newgen konzolokon, de sokan csak a szájukat húzták, hogy áhh, a Castlevania hangulat nem jön vissza...
De szerintem erről a játékról... Csak szuperlatívuszban lehet beszélni. Epikus történet, állandóan bővülő fegyvertár, képességek, kombók százai, csodás harcrendszer, olyan grafika, világ, és hangulat hogy... az valami hihetetlen, hogy a fejlesztők mit bele nem pakoltak a játékba. De csak szép sorjában, kezdjük a történettel.

Gabriel, a Brotherhood lovagja ítéletidőben lovagol egy kis falu felé, ami az utolsó ember lakta település Pán erdeje előtt. A telihold és a villámok felvillanásánál is alig látni az utat. A településhez érve viszont nem a középkori faluk szívet melengető vidékiessége látszik; széttépett falusiak, nők és gyermekek vérbe fagyva, kaszás parasztok küzdenek a Lycanthrope szörnyetegek ellen. Gabriel is beszáll a harcba (mi meg megtanuljuk, hogy az elkövetkezendő időkbe a kontroller melyik gombjait nyúzzuk majd szét) és a láncos keresztje ellen semelyik szörnyeteg nem képes megállni. Pár üvöltésben és vérfröcsögésben gazdag perc után Gabriel az utolsó szörnyet is takaros halomba aprította, majd megremeg az óriási, erdőre nyíló fakapu; valami közeleg... Mielőtt még bárki bármit is tehetne, egy hatalmas farkasszerű lény töri át a kaput, tovább gyarapítva a halott falusiak számát. Gabriel megmarkolja a keresztjét és a szörnyeteg felé indul...


A kis beszámolóból (ami egyben az első pálya is egyben) kiderül, hogy itt nem egy Hello Kitty Universe klónt kapunk; ez itt egy véresen komoly középkori dark fantasy világ, farkasemberekkel, ghoulokkal, vámpírokkal és még sok száz egyéb szörnnyel. Gabriel a világ megmentéséért küzd fáradhatatlanul, amit a Pokol szörnyei igyekeznek ellepni, és Isten magára hagyta az embereket. A rend és a béke visszaállításáért egy Brotherhood nevű szervezet küzd, ami mágiával és egyéb szörnyölő készülékekkel felvértezett Testvéreket és Nővéreket jelent. Gabriel is a Brotherhood tagja, egy rendkívül magasan képzett harcos, aki egy legendás fegyvert forgat, a Combat Cross-t. Gabriel egy komplikált személyiség, éjszakánként rémálmok gyötrik, küzd a saját démonaival, és nem tudja magát túltenni felesége halálán, akit a szörnyek öltek meg. Védi a gyengéket, gyűlöli a szörnyeket, és folyamatosan erősödni akar, hogy megküzdhessen a Dark Lord-dal, a pokoli szörnyek urával, aki jó eséllyel maga a jó öreg Lucifer.

A játék a hack'and'slash stílusba tartozik, jó sok fejtörővel, és ugrálással megtámogatva. A harcrendszer nekem nagyon tetszett - alaphelyzetben a Combat Cross-szal harcolunk, a lánccal magunkhoz ránthatjuk vagy szeletelhetjük a szörnyeket. Aztán ahogy haladunk előre újabb és újabb fegyverek és kombók nyílnak meg előttünk, amire nagy szükségünk lesz - egyre többen és többen jönnek ellenünk, a főellenfelek meg csak nőnek. Szert teszünk már rögtön az első pályán a felszentelt tőreinkre, amivel az ellenfeleket biztonságos távolból tudjuk bántani, majd jó pár fejezettel később a tündérkékre, a démon kristályra és végül a szenteltvízre. Mindegyik nagyon erős, és velünk együtt fejlődnek, kapnak új képességeket, például a tündérkék a kábítás mellett robbannak is, a tőreink meggyullasztják az ellenfeleket, a szenteltvíz pedig pajzsot von körénk. Természetesen a Combat Cross is fejlődik, applikálunk hozzá először is egy kampót amivel tudunk majd a kijelölt helyeken lengedezni, a lánc később tüskés lesz, majd legvégül egy karó kerül rá a vámpírok elleni harchoz.


A játék 14 GB, tehát két DVD-n foglal helyet. Ez két ok miatt van. Az első az, hogy a játéknak, még csak akkor is ha végigrohanunk és nem gyűjtjük össze az elrejtett ékszereket, jegyzeteket, akkor minimum harminc óra. Ha viszont minden pályán mindent összeszedünk, megodjuk a Challengeket, és mindezt a legnehezebb fokozaton (ami eleve elvár egy végigjátszást) akkor ezt az időt könnyedén 80-90re lehet emelni. Ami rengeteg szórakozást biztosít. A másik, a textúrák gigantikus mérete. Az még hagyján, hogy millió meg egy pálya van, de az, hogy ezt olyan grafikával tolják az arcunkba, hogy az állunk a padlón csattan, az viszont észbontó. Lehet beszélni a Crysisról, meg mindenről, de ebben itt egy olyan motor van, hogy a víz (és vér...) cseppek száz irányba pattannak szét, a növények sosem látott kidolgozással és szépséggel vannak ábrázolva és mindenfelé fénypászmák, fények csillognak... Lélegzetelállító.


Persze, semmi sem tökéletes. Itt inkább a hülyeség miatt; a második titán akit lecsapunk, az már olyan brutálisan nagy, hogy az teljesen komolyan vehetetlen. Na meg a mód is ahogy kinyírjuk. A Zene se tűnik ki nagyon, nekem voltak pillanatok amikor kifejezetten nem tetszettek a felcsendülő dallamok. A másik a gyűjtőszenvedély; ha nem úgy állsz neki a nehezebb fokozatoknak, hogy itt bizony a túlélésért mindent össze kell gyűjteni, akkor bizony az ötödik pálya közelében elakadunk, mert olyan eszetlen lesz a nehézségi szint. Sajnos sok a bug is, meg a beakadás, néha Gabriel gyönyörűen képes fennakadni tárgyakon mi meg csak nézünk milyet brékel egy kavics tetején állva. A másik ami nem tetszett az a társak rendszere. Néha kapunk valakit aki mellettünk áll a harcban, de nem csinál semmit! Főleg a játék közepe felé idegesítő, hogy mindenhol vámpírok és élőhalottak, a bácsi meg csak bárgyú mosollyal és az ezerszer hallott mondatokkal ismételgetni.
Ezektől az apró hibáktól eltekintve egy nagyszerű játékkal van dolgunk, nagyon ajánlom minden xbox és ps tulajdonosnak hogy szerezze be.