2011. június 28., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Guild Wars 2 Charr Land trailer!

Nem kevés olyan híres MMO van mint a Guild Wars 2 ( a WoW-osok ne sértődjenek meg :D), és a 2. rész bejelentése óta igencsak feltüzelt rajongók ráharapnak szinte minden aprócska morzsára. Persze ettől még nagyobb a nyomás ArénaNet csapatán, de eddig sem csalódtunk bennük, szinte biztos hogy most sem fogunk. Most érkezett egy újabb trailer, mely újabb fontos információkat közöl a Guild Wars 2 igencsak kacifántos történelméből. Ebben a trailerben arról van szó, hogy hogyan történhetett meg, hogy az egykor virágzó Charr föld mára szellemek és undeadek lakóhelye lett. Ezen kívül egy új erő megjelenéséről is szó van, és olyan mágiai elemekről, amiknek nem kéne megjelenniük.

Újabb hírek a konzolkockán: Uncharted 3 multiplayer béta a mai naptól fogva!

Elindult az Uncharted bétája, méghozzá mától fogva. A játék bétája mindössze 1.7 GB, amely tartalmazza még a cooperative módot is, tehát nem csak multiban vetélkedhetnek a rajongók egymással.

Itt az új multiplayer reveal trailer:

2011. június 26., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Bioshock Infinite: Window to other Worlds trailer

Ken Levine, az új trailer keretében egy újabb kis elemet fedett fel a játékból. Ez nem más, minthogy Elizabeth akit DeWittnek ( a főszereplőnek) meg kell védenie, képes a Columbián lévő tér-idő anomáliákat manipulálni, megszüntetni, vagy akár a saját céljaira kihasználni. Akár képesek alternatív valóságokba is átugorni! Ez egy teljesen új arculatot fog adni a játéknak Levline elmondása szerint. Érdekes elgondolás, majd meglátjuk mi sül ki belőle.........

2011. június 24., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Black Death bejelentés!

Az Alone in the Drak, és a Cold Fear készítői bejelentették következő játékukat, ami nem meglepően szintén a horror műfajba fog tartozni. Ez nem más lesz, mint a Black Death. A fejlesztők 4 dolgot emeltek ki a játék kapcsán: sebesség, folytonosság, szabad akarat, és félelem.


Tehát a játékos maga választhatja meg döntéseit, saját "sorsod" is lehet majd a játékban. Teljesen egyéni lehetsz, magad választhatod meg a saját arzenálod.

Maga a játék története  napjainkban (vagy a közeljövőben) játszódik, valahol az Egyesült Államok egyik meg nem nevezett városában. Ezt a várost, ahol főhősünk is éli mindennapjait, hirtelen ellepi egy furcsa, természetfeletti füstfelhő. Azok az emberek akik belekeverednek, kómába esnek, majd abból felébredve, kivetkőzve magukból, agresszívan, és ész nélkül öldökölni kezdik a még át nem változott embereket. Ráadásul a "köd" mindenkire máshogy hat, így sok "mutáns" különleges képességekre is szert tesz. A főszereplő egyetlen túlélési módszere a kreativitása, a fegyvereinek megfelelő használata,  illetve a különböző kemikáliáknak  megfelelő használata. Tehát dönthetünk hogy vagy megöljük a fertőzötteket, de akár dönthetünk úgy is hogy meggyógyítjuk őket. Ezt én a Bioshock-ban látottakhoz hasonlóan képzelem el, mikor a little sistereket vagy fölhasználtad, vagy megszabadítottad. Vallószínűleg mind kettő megoldás jár valamilyen bónusszal a játékos számára, és mindenki eldöntheti mit részesít előnyben.  

Team Fortress 2 free for ever!

A méltán híres Valve a napokban a Steamen keresztül teljesen ingyenessé tette a Team Fortress 2-t a világ számára. Persze az ingyenes alatt azt értjük, hogy némi mikrotranzakciós vállalkozás rejlik mögötte: azaz a sapkákat csak megvenni tudjuk potom pénzért de ez nem változtat sokban a játékélményen csak a kinézeten. Nem úgy mint a Battlefield Heroes legújabbi patch-ében erős fegyvereket is venni lehet katonánknak ezzel eléggé kiegyensúlyozatlanná téve játékot a fizetős és nem fizetős játékosok között. Viszont most már csak letöltöd a steam-et és ott rámész a teamfortress2-re és már jöhet is a móka, kacagás (bár arra azért lehet várni a több gigás update-k miatt amik eddig kijöttek). És kiadták a már régóta várt Meet the Medic trailert is, már csak pyro barátunk meet videóját várjuk!

2011. június 23., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of War 3 Horde mode 2.0 videó!!!

Ezek után már nem a megszokott módon kell majd harcolnunk a horda módban. Persze a lényeg így sem változott, de néhány csalafitasággal megkínáltak bennünket a készítők. Ugyanis mostantól bizonyos hullámok csak 1 boss-ból fognak állni (akiket ugye mondanom sem kell hogy nagyon nehéz lesz legyőzni) és bizonyos körönként újabb, és újabb jön belőlük. Újdonság az is, hogy saját védővonalat alakíthatunk ki (egyfajta áramos kerítésekből, így korlátozva, és gyengítve a ránk törő ellenség nyomását. Az új módban kapott pontokat már föl is tudjuk használni, akár barikád vagy fegyvervásárlásra is, de a legvégső esetben (jó drágán) föl is tudjuk magunkat éleszteni, ha nincs társ a közelben. De nézzétek meg a videót, az bővebben elmond mindent:

2011. június 20., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: Crysis 2 Decimation map pack!

Újabb 5 térképet köszönthetünk a Crysis 2 multiplayerének világában, ezek a Prism, 5th Avenue, Chasm, Apartments, Plaza névre hallgatnak. Emelett 2 új fegyver is megnyílik előttünk: kapunk füstgránátokat, illetve az FY71-es gépkarabélyt is magunkévá tehetjük az online harcok közben. Ezért mindössze 10 dollárt kell fizetnünk, de több infóért nézzétek meg a trailert:

2011. június 18., szombat

Top 5 Gears of War cucc

Egy kis Top 5ös listát állítottam össze a legkúlabb cuccokból amik eddig kijöttek (vagy ki fognak jönni) a méltán híres sorozathoz. Íme!

5. Akciófigurák

Ezek az akciófigurák ugye kedvenc játékhőseink lekicsinyített változatai. A tesztoszteron még kicsiben is árad Marcusból!



4. Társasjáték

A Flight Games adta ki ezt a messziről is csábító társasjátékot, A játékot lehet egyedül vagy csoportosan is játszani, és a változatosságát a rengeteg számú kombinálási lehetőség adja. A játékot körülbelül 70 dolláros áron lehet megrendelni, és amit eddig láttam belőle az nagyon ígéretes!


3. Cog tag

Ugyebár az első játék folyamán találkozhattunk ezekkel a kis dizájnos dögcédulákkal, amiket az elhullott bajtársaink mellől kellett felkapkodni. Ha a saját nyakunkat akarjuk egy ilyennel díszíteni, akkor erre is megvan már a lehetőség, ugyanis kapható mindenféle változatban.


2. Lancer

A Gears of War bármelyik részének a legikonikusabb fegyvere, a Lancer, amelyre valamelyik elborult fejlesztő ráálmodott egy láncfűrészt és ezzel egy csapásra megteremtette a játékvilág talán legismertebb és legfájdalmasabb kinézetű lőfegyverét. Egy ilyen azt hiszem bármelyik konyhában jól mutatna.



1. Xbox 360 Gears of War 3 Limited Edition

Minden Gears of War rajongó álma, az xboxra álmodott tökély. A csomag tartalmaz egy egyedi kinézetű elitet, két brutál kontrollert, két DLC-t és persze a játékot. Az egész szeptember 20-tól lesz megvehető, kb. 400 dolláros áron.

Újabb hírek a konzolkockán: Batman: Arkham City box reveal!

Az következő, és jelenleg is nagyban készülő Arkham City borítóját most leleplezték, így is hatva a játékosokra, és beindult a "média-terror" is. A borító nagyon jól néz ki, szerintem nem csak a rajongókat, de még másokat is rá fog csábítani, hogy megvegyék, ezt a készülő remeket......

Újabb hírek a konzolkockán: Call of Duty Black Ops: Annihilation map pack!

Még meg sem érkezett a Black Ops-hoz ígért új zombie map pack, máris bejelentették a következőt, ami az Annihilation nevet kapta. 3 új érdekes pályát kapunk, és ráadásul kaptunk egy trailert is a bejelentés mellé:

Újabb hírek a konzolkockán: F.E.A.R. 3 launch trailer

Június 24-én ( vagyis jövő csütörtökön) kerül a polcokra a FEAR 3, és ehhez debütál most egy launch trailer. A már megírt cikkeinkből, trailerekből és videókból úgy vehető ki, hogy ez a rész vissza fog térni a régi gyökerekhez, és újra átélhetjük a régi élményeket. Erre már nem kell sokat várni, hamarosan kiderül......

2011. június 17., péntek

New Vegas Dead Money

A Fallout DLC-k mindíg hozzáadtak a hangulathoz és már készül Vegashoz is egy kiegészitő anyag. Itt láthatjátok a trailer-t! Személy szerint kicsit ferde szemmel nézem ezt a trailert mert kicsit furcsa a közeg amibe be lett rakva és nem igazán tudom összehozni a Fallout érzéssel de meglehet, hogy jól fog kisülni! Wasabyboy!

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3 is az NBC-n!!!

Még 2 napja sincs hogy a Modern Warfare 3 készítői egy híres amerikai esti showban bemutattak egy Spac Ops gameplayt. Ezek után a a Battlefield 3 sem maradhatott ki, és most ugyanabban a showban ők is bemutattak egy gameplayt. Ezek után le se tagadhatnánk a két játék rivalizálását, és talán 2011 legjobb játéka is közülük fog kikerülni. Tekintve hogy szinte egyszerre jelenik meg a két játék, és a köztük zajló "média háborút", nagy meglepetésekben lsz még részünk.

Újabb hírek a konzolkockán: Bioshock Infinite: Factions at War trailer

Már láthattunk egy gameplayt, és egy trailert a Bioshock Infinite-ről, de nem igazán tudtuk hogy mire is épül a konfliktus. A város maga az amerikaiak technológiai felsőbbrendűségét kéne hirdetnie, és egy ideális államot létrehozni benne. Persze ez mit sem ér, ha a városban megőrülnek az emberek. Ez természetesen egy eléggé szokványos jelenséghez vezet minden társadalomban: új frakciók alakulnak, különböző szövetségek, koalíciók, szekták, amik egymás torkának esnek és anarchiába taszítják az egész Columbiát. A következő trailert ez prezentálja nekünk.

Újabb infók a konzolkockán: Készül az Resident Evil 6!

A Resident Evil 5 kisebb bukása után a készítők rájöttek, hogy a sok akció kevéske horrorral nem annyira jó párosítás, pláne a rajongók visszajelzései alapján. Kerek perec kifejezték, hogy ők sokkal jobban visszatérnének az elődökhöz hasonló túlélő-horror műfajhoz. Úgy tűnik a készítők hajlandóak ennek eleget tenni. Hát, sok sikert nekik.....

Újabb hírek a konzolkockán: Need for Speed: the Run új videó!

Már több cikket is olvashattatok nálunk a Need for Speed: the Run-ról, és most egy újabb rövidke videóval egészítjük ki az eddigieket.

2011. június 16., csütörtök

Assassins Creed Revelations Gameplay

Az Ubisoft emberi megint megtették amit eddig mindegyik AC játékkal megtettek: csináltak egy fasza gameplay videót ami így látatlanba is ráveszi a nézőt, hogy megvegye már most a játékot! A Revelations továbbra is kedves Ezio Auditore barátunkról szól és élettörténetéről amikor a Piece of Eden-t keresi. A videóból sok minden kiderül: új fegyverek, új grafika, új világ, klasszikus Assassin hangulat!
by Wasabyboy

Újabb hírek a konzolkockán: Modern Warfare 3 az NBC-n!

Late Night with Jimmy Fallon című, népszerű műsorban meghívták a Modern Warfare 3 néhány vezető tagját, ahol is a műsorban bemutatták a játékot, beszéltek néhány újdonságról, köztük a Call of Duty: Elite-ről is. Ami viszont még fontosabb, mutattak néhány már látott jelenetet a kampányból, de ami fontosabb, ott helyben játszottak a Spec Ops móddal, amit természetesen most ti is megtekinthettek!

Újabb hírek a konzolkockán: Brothers in Arms: Furious 4 kiegészítés!

Néhány pontosított információt, illetve új keletű hírt osztanék meg veletek a játékkal kapcsolatban.

A történet pontosan 1944-ben játszódik. A 3. birodalom próbál kitörni a szövetségesek szorításából, mely során a Führer-re, és az új technológiás fegyverekre hagyatkoznak. Ezt természetesen a szövetségesek sem hagyhatják szó nélkül, ezért 4 emberüket küldik a nácik életüknek megkeserítésére. Név szerint Stich (ír ideg beteg őrült, aki nem veti meg a sokkoló használatát), Crockett (egy texasi fenegyerek, aki természetesen marha billogjával jelöli meg, vagy veri szét áldozatai fejét), Chok (aki régi tomahawkjával szeret játszadozni más koponyáján), és végül a hatalmas monstrum Montana (aki a gépfegyvereken kívül a láncfűrészt is kiválóan használja).
A játék, mint már említettem a E3 cikkünkben, teljesen cooperative központú lesz, és ráadásul teljesen fejleszthetőek, és formázhatóak lesznek a karakterek (persze ha már kiválasztottuk ki tetszik nekünk a legjobban). Gondolom már mindenki érti, mit is jelent az "új irányba tereljük a sorozatot" mondat, és ez egyrészről kecsegtető, másrészről kérdésessé teszi sikerét, illetve a sorozat eddigi rajongóinak tetszését is nehéz lesz elérni. Majd meglátjuk........ 

Újabb hírek a konzolkockán: Ridge Racer: Unbounded (mert autós játékból sosem elég....)

Drive, Destroy, Dominate! Ez a jelmondata a frissen bejelentett Ridge Racer: Unbounded játéknak. A játék mind "mentalitásában" mind pedig abban, hogy egymás elpusztítása az egyik fő cél (az elsőként való helyezésen kívül) hasonlít mind a Split-Secoundra, avagy a Flatoutra.
A játékot powerup rendszerrel is ellátják a készítők, ami abban lesz a segítségünkre, tulajdonképpen hogy hatékonyabban pusztítsuk el ellenfeleinket. A fejlesztők nem voltak valami bőbeszédűek, de mindazon által intenzív játékmenetet, masszív törhetőséget, és innovatív pályákat ígérnek nekünk 2012-ban.

2011. június 10., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Brothers in Arms: Furious 4 bejelentés!

Nem kisebb dolog történt, mint egy új Brothers in Arms rész bejelentése. Ekkor gondolom mindenki arra gondol, hogy egy újabb hősi csatában vehetünk rész az amerikaiak oldalán a II. világháborúban. Hát azt kell mondjam, hogy ebből csak az időpont stimmel, ami újból a II. világháborúra tehető. A készítők úgy fogalmaztak: "Új vizekre tereljük a sorozatot!". A következő képekből ez egyértelmű lesz:




Ugyebár az első képen, éppen valakinek "helyre rakják" az arcát egy csákánnyal, a második képen pedig éppen ropogósra sütnek pár embert. Ez egy kicsit Becstelen brigantysnak tűnik, mivelhogy nekünk, az amerikai hadsereg rossz fiúinak nácikat kell legyilkolnunk, méghozzá az előző részekhez képest eléggé eltérő módon.  A Furious 4 arra is utal hogy nem csak egyedül, de akár 3 barátunkkal együtt co-op módban is játszható lesz a játék.

Újabb hírek a konzolkockán: From Dust E3 trailer!

Régebben olvashattatok már nálunk a From Dust-ról. Ez egyfajta isten-szimulátor játék, melyben nagy szerepet kap a környezet formálása, és az elemek manipulálása. Aki szeretne többet megtudni erről a játékról, olvassa el megelőző cikkünket, addig is itt az E3-ról érkezett kibővített trailer.

Újabb hírek a konzolkockán: Mass Effect 3 Live action E3 trailer!

A következő videó, egy real time videó lesz, mégpedig a földi inváziót, fogja bemutatni, mégpedig a földön lévő emberek szemszögéből (pontosabban a sajtó szemén át). Az ANN (Alliance News Network) épp élő műsort sugároz, amikor megtörténik a támadás, ezért láthatjuk, mekkora a fejetlenség. Szembesülhetünk vele, a támadáskor mekkora a káosz és zűrzavar, illetve az emberek hasztalan próbálják menteni az életüket. A Bioware játékára még várni kell, de nem is olyan sokat.......

2011. június 9., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3 multiplayer ingame E3

Nem mondhatnám, hogy a Dice csapata túl közlékeny lenne a Battlefield 3-al kapcsolatban. De az E3-nak ők sem mondhattak ellent, és meg is leptek minket egy kis játékmenettel, viszont ezúttal a multiplayerbe pillanthattunk be még ha csak pár pillanat erejéig is. Szerintem, mivel mindenki sejti, hogy ennél a játéknál is, akár csak a Call of Dutynál, a játékot a multiplayer-re hegyezik inkább ki, így ennek a videónak igen nagy hatása volt a néző közönségre. Mennyei novemberünk lesz, az biztos........

2011. június 8., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Resident Evil: Operation Raccoon City két darab E3 gameplay!

Már írtunk nektek az új, frissen bejelentett, és készülő Resident Evil játékról. Természetesen ez a játék sem maradt ki az E3-ról. Itt egy kis ízelítő mindenkinek aki szereti :)



Need for speed: The Run

Az E3 leleplezte az új NFS részt is. Szokásos éjszaki versenyzés á la Underground, sok-sok különböző helyszín... Aztán belénk csapódik egy autó, és valami olyannal találkozunk, amivel eddig autós játékban sosem. Az életünkért futunk (jó, közben meg nyomogatjuk a felvillanó gombokat ezerrel), ugrálunk mint a Mirror's Edge-ben, verjük a rendőröket.
Amit eddig mutattak az minimum forradalminak számít a need for speedek utcai versenyzős hangulatához képest - már csak az a kérdés hogy ebbből egy agyatlan árkád hülyeség lesz, vagy valami igazán innovatív új cucc. Engem kíváncsivá tettek!

2011. június 7., kedd

Elder scrolls 5 Skyrim

Az E3 összefoglalóból azt hiszem méltatlanul kimaradt az idei év játéka, úgyhogy bepótolnám ezt az apró hiányosságot. Már tudjuk, hogy készül az Elder Scrolls 5, viszont eddig egy hülyén hangzó nyereményjátékon, egy gyönyörű és lélegzetelállító teaser-en kívül még nem sokat kaptunk, de végre itt van egy videó ami mutat egy két apróságot a gameplay-ről, és megmutatja, hogy Skyrimben hogy szokás a nagyobb gyíkokat elintézni. Így neveld a sárkányodat!

E3: hatalmasat ütött mint mindig, és sok minden a látnivaló, teljeskörű bemutató a konzolkockán

Az idei E3-on sem volt hiány meglepetésekben, és persze játékokban sem. Itt egy kis összefoglaló, a legfontosabb újdonságokról tőlünk :)

Halo 4 bejelentés:
Senki számára nem volt kérdés, hogy lesz-e HALO 4, csak senki nem tudta mikor, de az biztos volt, hogyha a közeljövőben lesz, akkor azt az E3-on fogják bejelenteni.....így is lett. Csak annyit tudunk, (persze a trailer alapján) hogy a HALO 4 a HALO 3 folytatása lesz. A játék valamikor 2012 karácsonyán fog megjelenni Xbox 360-ra.



Assassin's Creed Revelations:
Már egész régen tudni erről a játékról, de eddig nem láttunk belőle semmit, néhány képen kívül. Szerencsénkre, ez nem maradt így sokáig :)



Mass Effect 3 kinect:
Az az igen is, meg nem, Ugyanis az E3 bemutatott gameplay nem csak a készülő Mass Effect 3-at mutatta be, hanem azt is, hogy a karakterünket hang vezérléssel irányíthatjuk (az az a párbeszédekben nem kell a gombokat nyomogatni, hanem elég kimondani a párbeszéd szövegét. Érdekes......



Új Star Trek játék a láthatáron:
Egy trailert fogtok itt látni, ami nem is egy igazi trailer, hanem egyfajta beta-gameplay, az az egyből láthattok egy ígéretes gameplayt a játékból. Nagy a nyomás mivel a sok millió Star Trek rajongónak nehéz a kedvére tenni. A videó ígéretes, reméljük nem csalódunk majd......




Tomb Raider:
Napvilágot látott az első gameplay az új Tomb Raider játékból, ami Lara múltját fogja feltárni, és bemutatja, hogy hogyan is lett egy még fiatal, félénk lányból, a világ egyik legjobb, és legdögösebb kincsvadásza. Itt vallószínűleg egy gyakorló pályát láthatunk, a grafika nagyon szép (és Lara is, bár eléggé rossz bőrben van), illetve a karakter mozgások, és a pálya is jól fest.



Resistance 3:
Tehát érkezik a Resistance 3 is, mely 1957-ben, pontosan 4 évvel a Resistance 2 eseményei után fog játszódni, az Egyesült Államokban. A játék szeptember 6-án érkezik a boltok polcaira, és a videó alapján megéri várni.........




Call of Duty: Moder Warfare 3:
Nem akármilyen videót fogtok most látni. Már önmagában is nagy dolog, hogy láthatunk egy 10 perces videót a Modern Warfare 3 kampányából, de az, hogy talán az egyik legepikusabb részt tekinthetjük meg, méghozzá New York ostromát!!!!! Ettől eláll majd a szavatok!!!!!




Far Cry 3:
A 7 perces gameplay alapján a játék hozza az előző rész szintjét, és úgy tűnik grafikailag még jobb lett. A dzsungel viszont marad, de új engine-t is kap a játék. Hangulatában adja majd az előző rész hangulatát, és ez az amiért a rajongók megőrülnek....




Hitman Absolution:
Érkeznek szépen a képek, és most videót is kaptunk az új Hitman játékról, itt az eredmény:



Brothers in Arms: Furious 4:
"Új útra visszük a sorozatot" mondták a készítők. Egyesek számára ez már a címből is egyértelmű. A címből az is kiderül hogy most már 4-en is játszhatunk co-op módban. A hely ugyanúgy a II. világháború, és újból vállvetve harcolhatunk a nácik ellen!




Gears of War 3:
Egy kis gameplay a GoW3-ról, csak hogy a készítők tovább csigázzák a kedélyeket.



Battlefield 3:
Bő 6 percnyi gameplay-t kapunk kézhez, melyben szinte minden ígéretet betartani látszanak a készítők. Nagy harc várható a Call of Duty-val köszönhetően a két játék majdnem ugyanakkor fog megjelenni, nem véletlenül.



Hát nagy léptékben ennyi történt az idei E3-on. Sok újdonságot láthattunk, meglepetések is értek minket. Kiegészítésre még majd kerül sor, ahol újabb videókat és képeket mutatunk majd be!

2011. június 6., hétfő

Batman Arkham City - megérkezett az oldalborda

Már régebben írtunk az egyelőre csodásnak tűnő Arkham Cityről, most viszont újabb szépségek derültek ki - például, hogy Macskanő igenis nagy szerephez fog jutni a történetben és a játékmenetben, és végre nem a butácska, de megmentendő hölgy szerepe jut neki, mint ahogy az a játékokban lenni szokott - itt bizony egy vérbeli profiról van szó, aki nem rest a bájait is bevetni a gonoszok legyakásához. Lássatok és ámuljatok, hogy az igencsak előnyösen beállított kameraállás miket mutat meg nektek :)



Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2 new video + pictures!!!

Dolgozik a propaganda gépezet, újabbnál-újabb videók látak napvilágot és valljuk be.....ez nagyon jó. A Most következő képek és videók még új szemszögből mutatják be a Prototype 2-t, ahol két szinte legfőzhetetlen szörnyeteg párharcának leszünk részesei. Itt éppenséggel mi akarjuk kinyírni Alex-et!



2011. június 5., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Uncharted 3 videó érkezett....méghozzá kettő!!!

Az Uncharted 3 nyilván nevezhető a PS3-as játékok egyik legjobbjának, ugyanis az első 2 rész is igen nagy sikert aratott. Ezúttal a sivatagba kalauzolnak el mineket a készítők, tehát melegünk lesz.......nagyon. Drake most sem nyaralni megy, egy elveszett város után kutat, valahol az Arab-félszigeten. A két videó egyike a Hunter Mode-ot mutatja be, a másik egy co-op gameplay.



Újabb hírek a konzolkockán: Prey 2 elképesztő exclusive trailer!!!

Most nem fogok mondani semmit, a videó magáért beszél. Ámuljatok, bámuljatok:

Újabb hírek a konzolkockán: Metro Last Night: Gameplay trailer!

Végre egy kicsit magába a játékba is betekinthetünk, hacsak néhány villanás erejéig. A Metro Last Night ugyebár egy évvel az előző rész után jár, és látszik a nagyfokú téboly és káosz, ami eluralkodott a metróban. Vajon mi fog történni? Az emberiség fennmarad a sötét alagutak mélyén, vagy örökre eltűnik a föld színéről? 2012-ben megtudjuk....

Addig is egy kis videó:

2011. június 4., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Duke Nulem Forever Launch trailer!

Megérkezett a Duke Nukem Forever Launch trailer-e, melyből ugyanúgy kiderül, hogy Duke tényleg a legmacsóbb ember az egész univerzumban, és semmi sem állhat az útjába. Ebben a videóban minden benne van ami egy Duke Nukem játékba kell. De tényleg...... :)

2011. június 2., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Red Faction Armageddon: Mr. Toots trailer

Red Faction Armageddon videó újra, és ezúttal nem egy személy, vagy maga a játék van a középpontban, hanem Mr. Toots, ami nem egy ember, hanem a játék talán legbrutálisabb fegyvere. Nem lövöm le a poént, de én egyrészt ámultam másrészt szakadtam a röhögéstől. Június 7-én érkezik a játék, úgyhogy már nincs sok hátra.

Addig is itt a videó: