2011. június 7., kedd

E3: hatalmasat ütött mint mindig, és sok minden a látnivaló, teljeskörű bemutató a konzolkockán

Az idei E3-on sem volt hiány meglepetésekben, és persze játékokban sem. Itt egy kis összefoglaló, a legfontosabb újdonságokról tőlünk :)

Halo 4 bejelentés:
Senki számára nem volt kérdés, hogy lesz-e HALO 4, csak senki nem tudta mikor, de az biztos volt, hogyha a közeljövőben lesz, akkor azt az E3-on fogják bejelenteni.....így is lett. Csak annyit tudunk, (persze a trailer alapján) hogy a HALO 4 a HALO 3 folytatása lesz. A játék valamikor 2012 karácsonyán fog megjelenni Xbox 360-ra.



Assassin's Creed Revelations:
Már egész régen tudni erről a játékról, de eddig nem láttunk belőle semmit, néhány képen kívül. Szerencsénkre, ez nem maradt így sokáig :)



Mass Effect 3 kinect:
Az az igen is, meg nem, Ugyanis az E3 bemutatott gameplay nem csak a készülő Mass Effect 3-at mutatta be, hanem azt is, hogy a karakterünket hang vezérléssel irányíthatjuk (az az a párbeszédekben nem kell a gombokat nyomogatni, hanem elég kimondani a párbeszéd szövegét. Érdekes......



Új Star Trek játék a láthatáron:
Egy trailert fogtok itt látni, ami nem is egy igazi trailer, hanem egyfajta beta-gameplay, az az egyből láthattok egy ígéretes gameplayt a játékból. Nagy a nyomás mivel a sok millió Star Trek rajongónak nehéz a kedvére tenni. A videó ígéretes, reméljük nem csalódunk majd......




Tomb Raider:
Napvilágot látott az első gameplay az új Tomb Raider játékból, ami Lara múltját fogja feltárni, és bemutatja, hogy hogyan is lett egy még fiatal, félénk lányból, a világ egyik legjobb, és legdögösebb kincsvadásza. Itt vallószínűleg egy gyakorló pályát láthatunk, a grafika nagyon szép (és Lara is, bár eléggé rossz bőrben van), illetve a karakter mozgások, és a pálya is jól fest.



Resistance 3:
Tehát érkezik a Resistance 3 is, mely 1957-ben, pontosan 4 évvel a Resistance 2 eseményei után fog játszódni, az Egyesült Államokban. A játék szeptember 6-án érkezik a boltok polcaira, és a videó alapján megéri várni.........




Call of Duty: Moder Warfare 3:
Nem akármilyen videót fogtok most látni. Már önmagában is nagy dolog, hogy láthatunk egy 10 perces videót a Modern Warfare 3 kampányából, de az, hogy talán az egyik legepikusabb részt tekinthetjük meg, méghozzá New York ostromát!!!!! Ettől eláll majd a szavatok!!!!!




Far Cry 3:
A 7 perces gameplay alapján a játék hozza az előző rész szintjét, és úgy tűnik grafikailag még jobb lett. A dzsungel viszont marad, de új engine-t is kap a játék. Hangulatában adja majd az előző rész hangulatát, és ez az amiért a rajongók megőrülnek....




Hitman Absolution:
Érkeznek szépen a képek, és most videót is kaptunk az új Hitman játékról, itt az eredmény:



Brothers in Arms: Furious 4:
"Új útra visszük a sorozatot" mondták a készítők. Egyesek számára ez már a címből is egyértelmű. A címből az is kiderül hogy most már 4-en is játszhatunk co-op módban. A hely ugyanúgy a II. világháború, és újból vállvetve harcolhatunk a nácik ellen!




Gears of War 3:
Egy kis gameplay a GoW3-ról, csak hogy a készítők tovább csigázzák a kedélyeket.



Battlefield 3:
Bő 6 percnyi gameplay-t kapunk kézhez, melyben szinte minden ígéretet betartani látszanak a készítők. Nagy harc várható a Call of Duty-val köszönhetően a két játék majdnem ugyanakkor fog megjelenni, nem véletlenül.



Hát nagy léptékben ennyi történt az idei E3-on. Sok újdonságot láthattunk, meglepetések is értek minket. Kiegészítésre még majd kerül sor, ahol újabb videókat és képeket mutatunk majd be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése