2011. június 24., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Black Death bejelentés!

Az Alone in the Drak, és a Cold Fear készítői bejelentették következő játékukat, ami nem meglepően szintén a horror műfajba fog tartozni. Ez nem más lesz, mint a Black Death. A fejlesztők 4 dolgot emeltek ki a játék kapcsán: sebesség, folytonosság, szabad akarat, és félelem.


Tehát a játékos maga választhatja meg döntéseit, saját "sorsod" is lehet majd a játékban. Teljesen egyéni lehetsz, magad választhatod meg a saját arzenálod.

Maga a játék története  napjainkban (vagy a közeljövőben) játszódik, valahol az Egyesült Államok egyik meg nem nevezett városában. Ezt a várost, ahol főhősünk is éli mindennapjait, hirtelen ellepi egy furcsa, természetfeletti füstfelhő. Azok az emberek akik belekeverednek, kómába esnek, majd abból felébredve, kivetkőzve magukból, agresszívan, és ész nélkül öldökölni kezdik a még át nem változott embereket. Ráadásul a "köd" mindenkire máshogy hat, így sok "mutáns" különleges képességekre is szert tesz. A főszereplő egyetlen túlélési módszere a kreativitása, a fegyvereinek megfelelő használata,  illetve a különböző kemikáliáknak  megfelelő használata. Tehát dönthetünk hogy vagy megöljük a fertőzötteket, de akár dönthetünk úgy is hogy meggyógyítjuk őket. Ezt én a Bioshock-ban látottakhoz hasonlóan képzelem el, mikor a little sistereket vagy fölhasználtad, vagy megszabadítottad. Vallószínűleg mind kettő megoldás jár valamilyen bónusszal a játékos számára, és mindenki eldöntheti mit részesít előnyben.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése