2011. június 18., szombat

Top 5 Gears of War cucc

Egy kis Top 5ös listát állítottam össze a legkúlabb cuccokból amik eddig kijöttek (vagy ki fognak jönni) a méltán híres sorozathoz. Íme!

5. Akciófigurák

Ezek az akciófigurák ugye kedvenc játékhőseink lekicsinyített változatai. A tesztoszteron még kicsiben is árad Marcusból!



4. Társasjáték

A Flight Games adta ki ezt a messziről is csábító társasjátékot, A játékot lehet egyedül vagy csoportosan is játszani, és a változatosságát a rengeteg számú kombinálási lehetőség adja. A játékot körülbelül 70 dolláros áron lehet megrendelni, és amit eddig láttam belőle az nagyon ígéretes!


3. Cog tag

Ugyebár az első játék folyamán találkozhattunk ezekkel a kis dizájnos dögcédulákkal, amiket az elhullott bajtársaink mellől kellett felkapkodni. Ha a saját nyakunkat akarjuk egy ilyennel díszíteni, akkor erre is megvan már a lehetőség, ugyanis kapható mindenféle változatban.


2. Lancer

A Gears of War bármelyik részének a legikonikusabb fegyvere, a Lancer, amelyre valamelyik elborult fejlesztő ráálmodott egy láncfűrészt és ezzel egy csapásra megteremtette a játékvilág talán legismertebb és legfájdalmasabb kinézetű lőfegyverét. Egy ilyen azt hiszem bármelyik konyhában jól mutatna.



1. Xbox 360 Gears of War 3 Limited Edition

Minden Gears of War rajongó álma, az xboxra álmodott tökély. A csomag tartalmaz egy egyedi kinézetű elitet, két brutál kontrollert, két DLC-t és persze a játékot. Az egész szeptember 20-tól lesz megvehető, kb. 400 dolláros áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése