2011. február 26., szombat

Call of Duty 7 az easter egg-ek mannája!

Bizony a cod7-ben nem egy furcsa dolog van amit direkt raktak be a készítők ezek közül megemlítenék párat amelyekből egyet volt alkalmam kipróbálni egy haverommal! Ezek közül a zombisok a legjobbak szerintem mert nem nagy kihívás (a FIVE az mondjuk nagyon kihívás) élvezetes és mellette elmondhatod, hogy zet megcsináltam de mi is az a Zombi itt???
Akik nem tudnák a cod5 hatalmas sikerei közé számolják a Zombie részt ami abból állt, hogy egy lezuhant repülő túlélői egy házba menekülnek a zombik elől és minél tovább akarnak élni na ugyanez folyik a 7-ik részben is csak céllal. Az egyik cél nemes és lehetetlen elérni a 99-ik kört (Kino der toten) míg a másik az egyszerűen kijutni a pentagonból hatalmas szenvedések árán (FIVE) szóval...

Első Easter EGGGGGG!
Nem máshol történik mint a Multiplayer Nuketown nevű pályáján ahol is ha minden bábu fejét lelövik 60 másodpercen belül akkor elindul egy Rolling Stones szám! Vicces dolog de csakis akkor van rá esély ha mindenki (még az ellenfél is) azon van hogy megbeszélten levadásszák a nekik kitűzött bábukat! Egyébként lehetetlen!

Máááásodik Easter Egg!
Ugyancsak Nuketown városában járunk és ha megfigyeljük a két ház postaládáját akkor bizony rákell jöjjünk hogy ott lakik a singleplayer kampány 2 hőse!

Harrrrmadik Easter Egg!
A FIVE nevű zombi pályán ha bekapcsoljuk a három piros telefont (egyik már a legelején ott van a másodikat a laborban kell keresni a harmadik pedig a befejező teremben vár ránk!)Akkor Eminem egy ütős Rap számmal jutalmaz minket!

Negyedik EAASTER EGGG (ezt magam is alátámasztom)
A Kino der Toten nevű pályán 3 követ kell megtalálni (csatolok videót) és megszólal egy ütős rock zene amire öröm gyakni az ellenfelet!
Annyit mondok Kabummmmmm ahogy orosz zombi irtónk mondá ha felvesz egy atomot!
Jó szórakozást a kipróbáláshoz!

Wasabyboy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése