2011. május 20., péntek

Újabb cikk a konzolkockán: Minecraft Xboxra!!!!!!.....Minecraft Xboxra?????


Így van, áprilisban megjelent a Fortresscraft, ami tulajdonképpen a PC-s Minecraft egy "diszkrét" koppintása, bár a Projector Games szerint, nem függ össze teljesen a két játék, és bőven vannak különbségek is (ami egyébként igaz is).



A játék már a kijövetelekor nagy sikert aratott, a megjelenés napján több mint 40000-et adtak el a játékból, másnap még 30000-en! Ez annak is köszönhető, hogy Xbox live-on mindössze 240 pontért, aza körülbelül 3 dollárért vásárolható meg. Természetesen nem szabad megfelejtkezni arról sem, hogy ennek a temérdek letöltésnek, illetve vásárlónak nagy része játszott vagy játszik a Minecraft-al PC-n, így sokat köszönhet a Projector Games csapata a Minecraft készítőinek is.
Amiben más a Minecraft-hoz képest a Fortresscraft, az persze egyből a grafika, ami a Minecraft-hoz képest jobbnak mondható, mégis megtartva a megszokott légkört. Például még nem találhatók benne szörnyek, amit valószínűleg egy patch-el még javítani fognak. Néhány bug-ra is panaszkodtak a játékosok, ezek biztosan orvosolni fogják a közeljövőben.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a buziságot! Én Notch helyében szarrrrrá perelném őket!

    VálaszTörlés
  2. Figyelj, ugyanúgy nem perelheti be őket, mint pl. a Blizzard a torchlight fejlesztőit, vagy a dungeon siege-ét, mivel egy műfajt teremtettek, amit le lehet kopizni. Ezek a játékok nem születtek meg volna a diablo nélkül. Persze én is jobban örülnék, ha Notch rakta volna föl a Minecraftot xboxra, tisztességes grafikával és sok sok extra tartalommal, de sajna ez van.

    VálaszTörlés