2011. augusztus 16., kedd

Lollipop Chainsaw

Azért abban egyetérthetünk, hogy elég sok beteg játék létezik, és nehéz már újat kitalálni. Meg abban, hogy a játékok általában önmagukat ismétlik, ritkán találni mostanában valami igazán innovatív, új, ötletes dolgot. De azért lehet. A Kadokawa Games és a Grasshopper Manufacture bemutatja: Lollipop Chainsaw. Ez mégis, mi a fene?


A történet (már amennyi van) arról szól, hogy Juliet Starling, a főszereplő, csinos, szőke (szexi) pompom lány a San Romero főiskolán, amit valamiért elözönlenek a zombik. A drága (szexi) hősnő pedig mi mást tehetne, mint hogy (szexi) láncfűrészt ragad és szétcsap az életére törő zombik között. Kemény az élet, mi?



A grafika eddig elég gagyinak tűnik, bár a cell-shaded módszer azért nem is ezt erőlteti. A játékmenet valami hack'and'slash-nek tűnik, vér helyett konfettivel, csillagszóróval, tüzijátékkal, pantyshottal. Sex,Blood and Rock'n'Roll!


A kiadó a Warner Bros, ha a Mortal Kombat sikerét és színvonalát csak megközelíti, akkor egy nagyszerű játékot kapunk! Hivatalos megjelenési dátum még nincs, elvileg 2012-ben már megszerezhető lesz Boxon és PSen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése