2011. július 31., vasárnap

Javitás!

Sajnos az információk elég egyenetlen talajon jutnak el az emberekhez és ehhez majdnem énis hozzájárultam. Egy amolyan szedett-vedett pletykát sajnos nekem is sikerült kiraknom a blogra. Bár ez mindenkivel megesik. Végül is sokat nem tévedtem. Az infinity nem együtt csinálja a treyarchal, csak tartottak néhány konzultációt.
Mindenkivel megesnek apróbb hibák, még velem is! Wasabyboy

Modern Warfare 3 hírek!

A világ talán egyik legjobban várt játéka a Modern Warfare 3 amit mint kiderült a Treyarch és az Infinity ward EGYÜTT fognak fejleszteni ami ha minden jól sül ki talán az utóbbi évek legjobb játékát fogja eredményezni. Sok interjú került napvilágra azóta és a fejlesztőgárda figyel a rajongók hadának kéréseire és próbálják a legjobban a játékosokra szabni a játékukat. Ugyanakkor kiderült egy-két igazán érdekes hír.
1. A Killstreak rendszer teljes átépítésre kerül
2. Lesznek külön jutalmak az objective központú játékoknál
3. Spec Ops - Zombie féle tower defense
4. Sniper only console lobbies
5. Call of Duty 4 szerű gyors játékmenet. Fegyverfüggetlen gyors multiplayer

Akkor mennyünk sorban:
1. Egyértelmű mit akarnak csinálni és nem is kell ragozni.
2. Gondoljunk a Capture the Flag-re vagy Domination-re. Míg a főbb objective-re alig koncentrálnak a sok-sok killstreak miatt ezért javában hanyagolják ezeket. De a játék megpróbálja ráhúzni a játékosokat egy kis zászlórablásra, hogy ne csak egy-két ember szaladgáljon a zászlóval míg mások Team Deathmatch-et nyomnak, csak máshogy hívják. Azaz én itt olyanra gondolok: +killstreak-ek a capture-ölők részére. Bár ez merő spekuláció, az interjúban ez hangzott el: Próbálják majd jutalmazni azokat akik elfoglalják a bázisokat vagy pedig éppen megvédik azt, ne pedig gyilok központú legyen.
3. Katonák rontanak az életünkre fegyverrel és egyre erősebbek + jobbak a fegyvereik. (Gondoljunk a cod6-os Juggernaut-okra) Ez már biztosan benne lesz az új játékban.
4. Ezt a kérdést eléggé elhanyagolják pedig szerintem marhajó lesz és megerősítették, hogy dolgoznak az ügyön. Aki nem értené: Konzolon nem lehet szervert választani mint pc-n ezért nem találni only sniper pályákat. Itt olyan megoldásra gondolok ami egyszerű, mégis hasznos lenne. Kiválasztjuk, hogy team deathmatch azon belül pedig, hogy casual, only sniper, only knife/bash! Ilyenre gondoltam és szerintem nem lenne nagy megerőltetés a készitőknek. Ezt meg lehet oldani.
5. Az interjúban fontosnak találta a fejlesztőcsapat vezetője, hogy a jgáték legyen olyan mint a cod4, ne lassú kempelős játékmenet hanem gyors, kifogyott a tár, már cserélem is le típusút szeretnének. Mivel pörgős lesz ezért változatos, mindig mindenki a reflexeire fog hagyatkozni és mindig szituáció szerint indul neki a következő lépésnek. Ez szerintem jó dolog.

Újabb hírek a konzolkockán: F1 2011 pre-order trailer!!

Valljuk be az F1 2010 nem volt tökéletes, de a most megjelent trailerel együtt a fejlesztéi vezető bejelntette, hogy kétszer nem követik el ugyanazt a hibát, és jobb játékmenetű, grafikájú, és dinamikájú F1-et fogunk kézhez kapni, mint valaha. De lássuk a videót:

2011. július 29., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Metro: Last Night gameplay part II !!!!

A játékot bemutató prezentáció sorozat második részéhez érkeztünk el. Itt az Ireich nevű frakció főállomására lopakodik be Artyom és Khan. Ezek után pár lenyűgöző jelenetet, és üldözéses részt fogunk látni. Ha a játék többi része is ilyen élvezetes lesz, akkor nagyon jó dolgunk lesz 2012-ben. A következő gameplay Augusztus 10-én kerül bemutatásra.

Újabb hírek a konzolkockán: The Darkness 2- the art trailer

A Darkness biztosan ott volt a legfélelmetesebb, és legkomorabb hangulatú fps-ek sorában. Természetesen a folytatásban a készítők próbálnak túltenni ezen is, és ennek nyomát a következő trailerben is láthatjuk majd. Ebben a trailerben bemutatásra kerül majd, hogy hogyan is néz majd ki a játék, hogyan is próbálják még félelmetesebbé tenni a hangulatot a készítők, és néhány új információt is megtudhatunk a játékról. Íme a videó:

Újabb hírek a konzolkockán: Need for Speed: the Run - Run for the Hill trailer!!

November 15-én érkezik egy újabb Need for Speed rész, mely ugye tudjuk, szakítani fog a hagyományokkal abban, hogy ki kell majd szállnunk többször az autónkból. Ebből a részből érkezik egy újabb trailer, melyben a Desert Hills nevű pályán kell 10 ellenfelünket megelőznünk egy bizonyos távon. A grafika mint látszik lenyűgöző, reméljük a játékélmény is legalább lesz ilyen jó...... 

2011. július 27., szerda

Call of Duty: Epilepsy! Új DLC?

Találtam egy híres játékokról szóló portálo negy érdekes címet: Call of Duty Epilepsy. A címből arra következtettem, hogy egy újabb csodával lepett meg minket a kiadó és egy szép map pack DLC-t kapunk. Ennek ellenére kiderült, hogy egy agyonszerkesztett videóról van szó amit én nagyon megszerettem ezért közlöm is a blogon. Amúgy a játékos egy elég jó játékos versenyeken és egyéb rendezvényeken is indul, általában sikerrel. Remélem élvezni fogjátok.

2011. július 26., kedd

A terroristák MW2-n edzenek

Gondolom sokan hallottatok az oslo-ban történt tragérdiáról, amikor Anders Behring Breivik felrobbantott egy bombát a belvárosban, majd lelőtt 85 embert egy szállóban. Most találták meg az enyhén szólva radikális fiatalember utolsó üzenetét, ami leírja a világról vallott elveit. Többek köyztt megtaláljuk benne azt is, hogy a Modern Warfare 2-vel készült fel az akcióra, amely bevallása szerint egy nagyszerű kiképző program a fegyverek precíz használatára. Ezenkívül megemlíti a World of Warcraft-ot is, állítása szerint egy kitűnő fedősztori volt arra, hogy miért tölt annyi időt egyedül, a terv kidolgozása közben. Naná, tolta a paladinját. Komolyan, ez az ember egy kész kiképzést tart nekünk arról, hogy hogyan pusztítsunk el másokat. Megkérdezték az Activision képviselőjét is, aki azt mondta, hogy az elhunytak hozzátartozóinak a gyászukat fejezik ki, és tagadta azt az állítást, hogy bármiféle játék a segítségére lehetett Behring-nek a mészárlásban.

2011. július 25., hétfő

Street Fighter X Tekken

Újabb játék a verekedős stílus szerelmeseinek. Ez a nevében mindent elárul: Street Fighter X Tekken. A sok hibrid után azt hiszem elérkezett az idő amikor egymásnak eresztették a két nagyágyút, most már csak egy mortal kombat vs tekken kéne és tökéletes lenne a boldogságom :D
A játékhoz több trailer is készült, kirakok párat a legjobbak közül. A sztori szerint Kazuya tervez valamit Ryu képességeivel (gondolom főleg a Dark Hadou-val) és ezért aztán beveti a rosszarcúak vállalatának a harcosait, Ninát és a többieket. Ezt persze Kenék valamint a többi SF harcos nem nézheti tétlenül és ők is beszállnak a bunyóba. A látványvilág a street fighter 4-ben lefektetett alapokat követi - az állandóan jelenlévő tintára és/vagy vízre gondolok, plusz ehhez még hozzájön a Tekken 6-ban megfigyelhetett kifinomultabb mozgás, részletesség. Ami eddig nem tetszik, hogy a Street Fighterben megszokott mozgások Xboxon közel kezelhetetlenek voltak, míg a Tekkené tökéletesen kézre áll, és az új játék ahogy elnéztem a Street Fighterét fogja alapul venni. (Az árkádos mozgáson elég jól látható.) Remélem jó sok hőst betesznek mindkét játékból, Yoshimitsut láttam már, úgyhogy olyan nagy baj nem lehet. Alig várom hogy Lee-vel csúnyán bealázhassam Blankát!







Újabb hírek a konzolkockán: Modern Warfare 3: osztott képernyős és offline multiplayer!!

Robert Bowling mondta ezt, mikor a Modern Warfare 3 multiplayer módjairól faggatták. Ő erre azt válaszolta, hogy a multiplayer játékmódokat lehet majd offline módban, sőt osztott képernyőn is játszani. Ez azért is fontos, mert sokan vannak, akik szeretnek gyakorolni egy kicsit a multiplayer kalandok előtt, megismerkedni a pályákkal stb. Ami kisebb érv, de nem elhanyagolható, hogy annak a néhány szerencsétlennek, akinek nincsen internet kapcsolata, szintén át tudják élni a multiplayer örömöket.

2011. július 24., vasárnap

Újabb cikk a konzolkockán: Metro: Last Night: amit eddig tudunk......

Egy évvel ezelőtt márciusban érkezett egy igen lebilincselő, és kiváló játék, bár egyáltalán nem volt tökéletes. A Metro 2033 bár sok hibája volt, hangulatával, és igen csak jól sikerült környezetével ellensúlyozta például a bugyuta MI hibáit. De hát ez már a múlt, nézzük mit tartogat a jövő!


Semmi jót, tekintve hogy a metróba száműzött emberiség helyzete válságosra fordult. Most újra Artyom bőrébe bújhatunk, és újabb veszélyes kalandokra indulhatunk a moszkvai metróban. Mióta eltűntek a fekete mutánsok, a helyzet nem hogy jobb, de rosszabb lett. Polgárháború tört ki a metróban. A túlélők úgy látszik nem tudják felfogni, hogy az is ajándék, hogy egyáltalán életben maradtak. Az ember ilyen vég közeli helyzetben a többi ember torkának esik, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül. Gondolom mindenkinek feltűnt hogy a játék címe Metro: Last Night, és nem Metro: 2034 mint a könyvnek. Ez nem jelenti azt hogy a könyvnek nem lesz köze a játékhoz, csak nem akarja a THQ, hogy a művüket szimpla koppintásnak vegyék. A készítők elismerték, hogy az előző rész, csak egy félkész játék volt, hiba volt olyan korán kiadni (ettől függetlenül a játék nem volt kudarc, mivel jó eladási rátákkal rendelkezett). Ami jó ebben, az az, hogy a készítők úgy látszik tanultak ezekből a hibákból, és ez által egy még tökéletesebb játékot fognak elkészíteni.  



Az ígéretek szerint fejleszteni fogják a játék motorját, ami által jobb grafikát és fizikai elemeket tapasztalhatunk majd (persze nem crysis 2 grafikát képzeljünk el). Ami külön kiemeltek, és mesteri szintre szeretnének emelni a fejlesztők, az a fény-árnyék hatások a játékban. Tehát a fény hatása az árnyékokra, a fegyverek torkolat tüze, a lámpánk fénye, a robbanások mind lenyűgözően fognak hatni, arról nem is beszélve, hogy ezt az előnyünkre fordíthatjuk majd. Eldönthetjük, hogy lopakodva, a sötétben haladunk-e, vagy neki a sűrűjébe.
Persze a lopakodást is új szintre akarják emelni a készítők. Nem sötét foltokat kell majd keresnünk, hanem nekünk kell majd sötétet csinálnunk. Kicsavarjuk, vagy kilőjük a villanykörtéket, a vizes kancsóval eloltjuk a tüzeket, vagy egyszerűen a villanydobozt a falon szétlőjük, és máris megszűnik az áram ellátás. Persze néha nem fogunk örülni a sötétségnek, ilyenkor csak lámpánkra, vagy éjjellátónkra tudunk majd hagyatkozni. 



Újdonság lesz az is, hogy a tereptárgyak teljesen rombolhatóak lesznek, tehát nagy ellenséges tűzben a barikádokat vagy falakat amik mögött megbújunk lazán szétlövi az ellenség, de mi is képesek vagyunk ugyanerre. Ráadásul a lomokon, és egyéb könnyű szerkezetes épületeken, fa szerkezeteken is képesek vagyunk átjuttatni lövedékeinket. Lőszerből most is, mint azelőtt mindig hiány lesz, és mindig meg kell küzdeni minden egyes golyóért, így nem szabad sokat pazarolni, vagy vaktában lövöldözni, mindig biztosra kell menni ( + 1 pont a lopakodásnak). A fegyverek most is változatosak lesznek, megtalálhatóak lesznek a házilag barkácsolt fegyverektől a katonai fegyvereken át a hatalmas gépágyúkig minden. Ezek viszont már fejleszthetőek lesznek, amely fejlesztések által fegyverünk nagyban különbözni fog az eredetitől.




Ez minden amit tudunk a Metro Last Night-ről, és még azt hogy a játék 2012-ben jön ki, de még pontosabb időpontot nem tudunk mondani. Remélem örömmel olvastátok ezen cikkünket is :)

2011. július 23., szombat

Mortal Kombat 9 Tiszta rémálom?

A cím bizony csalóka ugyanis a "rémálom" alatt a Rémálom az Elm utcában-ra céloztam hiszen a Mortal Kombat új karaktere bizony onnan lett kiemelve. Remélem senkinek nem kell bemutatni Freddy Krueger-t aki a bizony egy-két filmben ránk hozta már a frászt. Most bizony minden idők legvéresebbnek tartott játékában kapott nem kis szerepet. Ugyanis a következő DLC a Mortal Kombathoz bizony őt tartalmazza sokak örömére. Végre kedvenc gonoszunkal szabdalhatjuk ellenfeleinket. A kivégzési módok elég változatosak és rémálomba illőek hűen Freddy-hez aki ördögi kacagással ragad minket el, hogy megkínozhasson. A véresebbnél is véresebb, a brutálisnál is brutálisabb. És imádjuk!
Wasabyboy

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of war 3: making Gears of War 3 video!!!

Ebben a frissen érkezett videóban maguk a készítők mondják el véleményüket a trilógia utolsó részéről, illetve pár új információt is megosztanak velünk. A harc kegyetlenebb mint eddig. Egy új ellenség is feltűnik. A háború ettől a perctől személyes lesz, már mindenki számára. Minden karaktert még jobban megismerhetünk, láthatjuk majd a múltjukat, és hogy mi mindenen kellett végigmenniük, hogy eljussanak idáig. Hogy mi történik Marcus-al, Dom-al, Cole-al, és Baird-el? Mi lesz a sorsa az egész emberi fajnak? Szeptember 20-án kiderül!

2011. július 22., péntek

Batman Arkham City Penguin trailer!

Bizony! Megint csak a blogunk közkedvelt játékáról derült ki egy újabb érdekes hír! Bizony bejelentettek még egy főgonoszt akit szintén sokan ismerhetnek a régi Tim Burton féle filmekből. Pingvin már régóta ellensége Batmannak és akinek be kell mutatni az esernyős köpönyegforgatót annak ajánlatos megnéznie a filmeket (nem csak az újakat) mivel sok mindenről maradt le és még sok háttér információt is megtudhatunk kis öltönyös barátunkról. És a trailer egy csodás Boss fight elejébe is bevezet minket aminek én már most is állnék elébe! Nincs már messze a megjelenés így reméljük a készitők már csak csinosítják, csiszolgatják eme gyöngyszemet! Hajrá Rocksteady, reméljük megint megcsináljátok... Wasabyboy

Újabb cikk a konzolkockán: Bioshock Infinite: amit eddig tudunk....

A Bioshock mostanra a világ egyik legnagyobb nevévé nőtte ki magát, és nem is véletlenül. Ezt az eladások száma és a játékból származó hatalmas bevételek is mutatják. De az új rész is adja majd ugyanezt a szintet, és az eddig tudottak alapján minden esély megvan rá, hogy még jobb legyen, mint elődje! De lássuk csak az információkat:
                           

Hogy milyen ígéretes i a Bioshock Infinite, azt mi sem mutatja jobban, minthogy az idei E3-on több mint 75 díjat nyert el a játék. A történet, a környezet, és a karakterek is eltérőek lesznek az előző részhez képest. Az új helyszín a Columbia, ami Rapture-val ellentétben a fellegekben száll. Viszont a Columbiát is, hasonlóan Rapture-höz egyfajta ideális állam megalapítási helyének szánták. Itt kezdődik történetünk, mikor is Booker DeWitt ex-nyomozót alakítjuk, aki azt a feladatot kapja, hogy szabadítsa ki Elizabethet, aki a városban rekedt. Már Booker személye, és személyisége is nagyban fog különbözni az előző karakterektől, neki már fogjuk például az arcát ismerni és a gameplay során sokszor meg is szólal. A Columbián viszont kritikus a helyzet: a város két frakcióra szakadt, akik természetesen véres harcba kezdtek egymással a hatalomért. Ez a két frakció nem más mint az "Alapítók" és a Vox Populi. Ellenük viszont segítségünkre lesz Elizabeth, aki különleges képességgel rendelkezik (vallószínűleg ezért is kell őt megtalálnunk):  képes egyfajta hasadékokat megnyitni, melyek más alternatív dimenziókba vezetnek. Tehát tegyük fel hogy egy nyílt terepen haladunk, de megkérjük hogy részlegesen vigyen át minket egy kapunk, így a másik dimenzió tereptárgyai megjelennek a mi dimenziónkban, és így már fedezékről fedezékre haladva át is tudunk jutni A-ból B-be. Persze ezek a dimenziók sokszor nagyban, néha csak kevésbé, de eltérnek az általunk ismert Columbiától. Néha az egész romosnak tűnik, máshol évtizedek óta elhagyatottnak, néha pedig kápráztatóan fejlettnek és élettel telinek hat.



Ráadásul Elizabeth kisasszony néha képes nem csak a teret, de az időt is befolyásolni, így ahogy az egyik gameplayben is látható, amikor Elizabeth egy lovat szeretne feléleszteni, hirtelen az 1912-es Columbiáról átkerülünk az 1983-as Columbiára, ahol minden honnan neonfény árad, és egy mozi hirdeti a Revenge of the Jedi című filmet......elképesztő! Persze társunk ezeket nem tudja vég nélkül végbevinni, és mindig pihennie kell utána. De nem kell őt félteni ilyenkor sem. Elizabethet, ugyanis a robotikus testőr Songbird védelmezi.




Maga a lebegő Columbia több "kerületre" van osztva, melyek között az emberek az úgynevezett Skyline-ok segítségével tudnak közlekedni. Ez olyan mint egy magasvasút rendszer (szerepel is a gameplay-ben) csak ezeken nem szerelvények, hanem emberek közlekednek egy Sky-Hook nevű szerkezet segítségével.

15 perces gameplay:







A játékra jellemző, a megszokott Bioshock káosz hangulat, amikor egyszerre több irányból üvöltöző őrültek támadnak ránk. Ezen felül a látvány, és a pörgős jelenetek lebilincselő élményekkel kecsegtetnek. Az egyetlen hibája a játéknak az, hogy csak 2012-ben látja meg a napvilágot. 



Egyenlőre ennyi információ áll rendelkezésre a Bioshock Infinite-ről, remélem hasznos volt számotokra eme kis összefoglalónk :)

Újabb hírek a konzolkockán: Gotham City Impostors bejelentés!!!

A Monolith Productions bejelentette új játékát, mely a Gotham City Impostors néven fog megjelenni, és egy multiplayer shooter játék lesz. Először is le kell szögeznem, (mint ahogy a videóból is látni lehet majd) hogy ez az FPS egy agyament fajta lesz, méghozzá a durvábbak közül. Tehát a játék egyáltalán nem veszi komolyan magát (vagy akár a Batman univerzumot). A játék során a Jokerek és a Batman "fanok" harca lesz a középpontban. Különböző kasztokat használva (még nem részletezték milyenek) különböző fegyverekkel (lőfegyverek, kések, játékdobozba rejtett gránátok, PVC-cső rakétavető stb) irthatjuk majd egymást a multiplayer kalandok során. A játék csak 2012 telén várható, és letölthető lesz röpke 15 dollárért.

Újabb hírek a konzolkockán: Battlefield 3 két új multiplayer gameplay!!!

Végre abból is láthatunk valamit, amire mindenki kíváncsi: a multiplayer. Persze az aduásszal, a rombolásból most sem mutatnak valami sokat, de azért néhány szép jelenet most is felcsillan. Gyönyörű grafika, pörgős játékmenet, és különleges pályák jellemzik a videó alapján a multiplayert.
Íme itt vannak a videók, lehet ámulni-bámulni:



2011. július 21., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2: megjelenési dátum és Homecoming trailer

Hivatalosan bejelentették a Prototype 2 megjelenési dátumát. A PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkező játék csak a jövő évben, 2012 április 24-én jelenik meg, tehát még várni kell. Ezzel egy időben mutattak be egy új trailert, mely a Homecoming nevet kapta. A videó magáért beszél, tessék csak megnézni....

2011. július 19., kedd

Újabb hírek a konzolkockán: Batman: Arkham City: limitált kiadás!!!!

Lehullott a lepel 2011 egyik tán legjobban várt játékának limitált kiadásáról, és mivel októberig még van idő, mindenki eldöntheti, hogy összedobja-e rá a pénzt avagy sem.
Hogy mi is található pontosan a Limited Edition dobozban?
- Batman szobor
- Art book
- Korai hozzáférés az Iceberg Lounge Challenge Map-hoz és a Batman: The Dark Knight Returns skin-hez
- Batman: Arkham City zenei album a WaterTower Music-tól
- Batman: Gotham Knight című animációs film
Ezért mindössze 100 dollárt,  körülbelül 18000 forintot kell kicsengetnünk, ami a többi limitált kiadáshoz képest nem is olyan vészes. Persze a rajongóknak az ár úgyis csak másodlagos........

Újabb cikk a konzolkockán: Call of Duty Modern Warfare 3: amit eddig tudunk....

 Elsőként a Modern Warfare 3-al foglalkozunk, a 200. cikkünkben említett játékaink közül. Idén sok remek játék érkezett eddig, és még sok fog érkezni, főleg az általunk csak "játéközönnek" hívott őszi időszakban. Ezek közül a Modern Warfare 3 a Call of Duty sorozat következő része méltán pályázik 2011 legjobb játéka címre (3-4 játékkal egyetemben). Lássuk csak miért:
  Nem túlzok, ha azt mondom: a Call of Duty sorozat a világ első számú FPS-e. 30 millió játékossal, szerintem ezt senki sem kérdőjelezi meg. Még jobban csigázza a rajongók kedélyeit, hogy a nagy rivális, a Batlefield 3 szinte egy időben jön ki a Modern Warfare 3-mal.

 Az Infinity Ward most már le szeretné zárni a Modern Warfare sorozatot, ennek egyrészt örülhetünk is, másrészt szomorú. Kérdezhetitek: mi abban a jó, hogy egy szuper sorozat véget ér? Hát az, hogy az Infinity olyan befejezést tud készíteni a Modern Warfare sorozatnak, mint senki más. A történet majdnem ott folytatódik, ahol abbamaradt egy résszel ezelőtt. Oroszország megtámadta Amerikát. Közben több másik ország is belekeveredett a konfliktusba, így kitört a 3. világháború. Ez azt jelenti, hogy a világ szinte minden pontján meg fogunk fordulni, még a Modern Warfare 2-nél is több helyen. Tehát megfordulunk majd New York szétbombázott utcáin, London metrójában kell majd az ellenséget üldöznünk, és Dubai homokos terepén kell majd ugyancsak helytállnunk, majd Németországba vet majd minket a sors és Pári sem marad ki a sorból. Persze ez csak néhány, a már ismert helyszínek közül.


Néhány trailer az ismert helyszínekről:









Ebben a részben is több személyt lesz alkalmunk a kampány során irányítani, többször kell majd a Brit SAS egyenruháját magunkra öltenünk, majd a Delta Force egy tagját kell majd irányításunk alá vonni, és még Nikolai-t is irányíthatjuk majd, akit az előző részben ismertünk meg. Mivel most már nagy városokban is meg fogunk fordulni, sokszor kell majd ügyelnünk a civilekre, és igen precízen kell majd céloznunk. Ebben lesz segítségünkre az az újítás, hogy a fegyverünkön a célzó berendezést bármikor lecserélhetjük. Pédául, ha egy ház ablakából messziről lövöldözünk az ellenfélre, arra ott van a nagy optikájú távcső. De ha hirtelen ránk törik az ajtót akkor átválthatunk egyből Red-Dotra vagy egyéb közeli célpontok lelövésére alkalmas célzó eszközre. A filmszerű scriptelt jelenetek most sem maradnak el, és most még látványosabbak lesznek mint valaha!


Egyenlőre ennyit a kampányról. Térjünk át a Spec Ops módra, ami van annyira híres és népszerű, mint a kampány, vagy a multiplayer, pláne ha többen játszunk együtt.  Ebben a részben megújul a Spec Ops mód. Most itt is szinteket fogunk lépni, és ezáltal hozzáférést fogunk kapni új fegyverekhez és fejlesztésekhez. Ami még jobb, érkezik egy új, más játékokban már látott mód. ez nem más mint a Survival, amit szerintem már mindenki ismer. Tehát az egyre nagyobb hullámokban ránk törő ellenfeleket kell likvidálni. Az elején még csak egy pisztolyunk van, és rá vagyunk kényszerülve, hogy az ellenféltől vegyük el a fegyvereket. De az időelteltével, minél többet gyilkolunk, annál több pénzhez jutunk, és ebből a pénzből bizonyos helyeken nagyobb, jobb fegyverzetet, páncélzatot tudunk venni, vagy akár egy nagyobb összegért néhány Delta Force katona is mellének szegődik! Persze ellenfeleink is egyre erősödnek, jobb páncélzatjuk lesz, jobb fegyverük, a magasabb szinteken már harci kutyák és helikopterek is követik őket.



Persze mindenki a multira kíváncsi (de ezt meg is értem), hisz a multi tán a legjobb része a Call of Duty játékoknak. A fejlesztők nem akarnak nagy, világmegváltó újításokat hozni a multiba, hanem inkább az "apróbb csiszolgatás, javítgatás" elvét követik. Viszont azt kihangsúlyozták, hogy sokkal nagyobb szerepet kapnak majd a játékosok ügyessége, mint az eszközök, vagy a perkek, amiket választanak. Emellett érkezik majd a Call of Duty: Elite, ami egy fizetős tartalom lesz az amúgy nem fizetős multi mellett. Az Elite havidíjas fizetésű lesz, és rajta keresztül a játékosok online ranglistákat, statisztikákat, hivatalos versenyeket, videó készítő programot érhetnek el, illetve könnyen kapcsolatba léphetnek más játékosokkal, és közvetlenül tölthetnek fel videókat a youtube-ra. A konkrét árakról még nincsen információ, de körülbelül 2000-2500 forintot kell majd havonta adnunk ezért a szolgáltatásért.



A játék elméletben 2011 November 10-én érkezik mind PC-re mind Xbox360 és PS3 platformra. Egyenlőre ennyi információnk van, remélem mindenki élvezettel olvasta soraimat :)

200. cikkünk!! A határ a csillagos ég!

És ebben a pillanatban túl vagyunk 200. cikkünkön. Sok mindenről írtunk eddig nektek, sok játékról, témáról volt szó kicsiny blogunkon, de nem állunk meg itt!! Még többet fogunk dolgozni ( ráadásul közeleg az őszi "játéközön") és még több hírt olvashattok majd honlapunkon. Ezen alkalomból be is jelentem, hogy mivel manapság annyi hír jön ki napi szinten a játékokról, hogy már szinte alig lehet követni, több összefoglaló cikket fogunk írni több híres, és hamarosan érkező játékról is, mint például a Call of Duty: Modern Warfare 3, Bioshock Infinite, Battlefeild 3, Batman: Arkham City, Aliens: Colonial Marines, Dead Island, Metro: Last Night, és még sokan mások. Ezekben a cikkekben összefoglaljuk mindazon információkat, képeket, videókat, amiket az adott játékról eddig tudni lehet, hogy ti is könnyebben olvashassatok kedvenc játékaitokról.

Reméljük az elkövetkezendő 100 cikk erejéig is velünk tartotok!
Üdvözlettel: Konzolkocka csapata

2011. július 17., vasárnap

Forza 4

Közeledik az új Forza, ami már a negyedik a sorban. Mi jellemzi a Forzákat? Gyönyörű látvány, hihetetlen grafika, nagyszerű többjátékos opciók, rengeteg autó, xbox360-exkluzív, valamint AUTÓVERSENYZÉS. A 4 is követi az elődöket, ugyanis olyan grafikát produkált, a sokak által "gyengének" minősített boxon, hogy az valami hihetetlen. A hivatalos megjelenési dátum október 11 az egész világon, és kapunk majd egy Limited Editiont is, VIP kocsikkal, egyedi formatervezett BMW-kel, VIP tagsággal, valamint egy 96 oldalas könyvecskét a Top Geartől. Még egy ok amiért jó ha van xboxod.

Újabb hírek a konzolkockán: Batman: Arkham City Kétarc infók!

Arkham City egy újabb rossztevőjéről publikáltak pár újabb információt a készítők. Harvey Dent, álnevén kétarc is fontos szerepet fog kapni a játékban, és most pár személyes információt közöltek személyéről:

Igazi név: Harvey Dent
Álnév: Kétarc
Foglalkozás: Hivatásos bűnöző
Kiindulópont: Gotham
Szem: kék
Haj: barna/szürke
Magasság: 182 cm
Súly: 82,5 kg
Első megjelenés: Detective Comics #66-os száma (1942. augusztus)
Tulajdonság 1: Visszataszítóan sebhelyes az arca bal oldala, amire rájátszik azzal, hogy különböző stílusban öltözködik egy-egy oldalán.
Tulajdonság 2: Hozzáértően választott fegyvert: 45-ös iker-automaták.
Tulajdonság 3: A kettősség elmebeteg megszállottja, olyan bűntetteket követ el, melyek a kettes szám köré épülnek.
Tulajdonság 4: Élet és halál kérdésében rábízza magát félig karcolt érméjére.

Illetve egy képet is közöltek róla:
A játék Október 21-én jelenik meg mind Xbox 360-ra és PS3-ra illetve PC-re. További információkért olvassátok el előző cikkeinket.
(A figyelmesebb olvasók észrevehetik, hogy Two-face nem roncsolódott arca erősen emlékeztet Clint Eastwoodra. A hasnonlóság persze nem véletlen, a készítők szándékosan csinálták ilyenre az arcát, egyfajta tisztelgésként Dirty Harry előtt. A másik oldal viszont egyfajta beintés a konkurrenciának: teljesen Red Skull fílingje van, aki egy kevésbé ismertebb antihős a Marvel-univerzumban. Hihetetlen, hogy programozás mellett mennyi idejük van ezeknek a fejlesztőknek, nem igaz? - Illomor-sama)

2011. július 16., szombat

Dungeon Siege III





A Dungeon Siege 1 anno egy diablo-szerű, mész-ölsz-lútolsz játék volt, sok-sok óra szórakozással és tartalommal, valamint volt benne kooperatív oline multiplayer is. A játék 9.0 körüli kritikákat kapott, majd a Dungeon Siege 2 is megismételte az előd sikerét. Júniusban megjelent s sorozat legújabb része az Obsidian fejlesztőitől akiknek pl. A KOTOR 2-t, vagy a Fallout New Vegast köszönhetjük.
Végre én is rátehettem a kezem a 3as verziószámúra, ami ugyan alcímet nem kapott, de sok kritikát igen.
Én egy Xboxon vágtam neki a kalandnak, de persze megtehetjük PC-n, valamint PS3on is. A játék kezdetekor 4 hős közül választhatunk. A kardos-pajzsos tankunk Lucas Montbarron, az első játék főszereplőjének őse, a lándzsás, tűzdobálós féldémon csajszit Anjalinak hívják, a jó öreg varázslót Reinhart Manxnak, és az utolsó mi lenne más, mint a távolról fejbelövős-sunyulós karakter, Katarina. Mindenkinek két állása van, az egyikben az 1 az 1 elleni küzdelem kap szerepet, a másik a tömegoszlató stratégia. A képességfa nem nőtt valami nagyra. Ugyan találhatunk itt érdekes képességeket, a probléma az, hogy nem eleget, tehát pl. egy varázsló, akinek ugye varázslatok, idézések, offenzív és defenzív bűbájoknak a garmadáját kéne betéve tudnia, miért kap ilyen kevés varázslatot. Egy példa: kezdünk egy alap villámmal, a test-test elleni állásban, meg valami fekete-zöld falszerűségel (entropy magic), ami a karakter előtt végigsöpör. Jól néz ki, mit ne mondjak, de egy: teljesen hasztalan azok az ellenfelek ellen akik bőszen ütik az arcod, kettő: béna maga az erősített változat. Ugye alapból ha az A-t nyomogatod a karakter húzza a varázslatot ide-oda, ez nem igényel varázserőt. Viszont az X-et megnyomva, előjön egy erősebb formája a varázslatnak, ami nagyobbat sebez, messzebbre megy, vagy amire szükséged van viszont ez már focusba kerül. Ha elfogy a focus akkor meg vagy lőve, ugyanis abból blokkolsz, idézgetsz meg csinálsz szinte mindent. De maradjunk az entropy-nál: ha az erősebb formáját használod, elkezd körülötted megjelenni egy kör, amibe ha egy ellenfél belelép, a pofájába robban. Viszont ezzel az a baj, hogy, amint az első belelép, azonnal berobban, és mivel a katonák általában libasorban támadnak, az egész abszolút hasztalan! Mivel még csak a játék elején vagyok ezért biztos vagyok benne, hogy később még sok más skill fog előjönni, de egyelőre ez még elég gagyi. Ráadásul a játék piszok nehéz. Nagyon gyorsan el lehet jutni arra a helyre ahol egyszerre nagyon sokan támadnak, és pillanatok alatt lekajálják az életpontjaidat. Szerencsére gyorsan elérhető egy varázslat ami viszonylag rövid idő alatt meggyógyít, úgyhogy az sokszor kihúzhat a bajból.
A sztori. Igazából egy teljesen sablonos fantasy-történet, bosszúállással, világégéssel, nagyjából arról van szó, hogy mi a 10. légió egy távoli leszármazottai vagyunk, Ehb világában, akik gyakorlatilag koruk jedijei voltak. Miután az öreg bölcs király meghalt, egy Jeyne Kassynder nevű hölgyemény került a hatalomra, akinek valamiért nagyon a bögyében voltunk. Ez a nő viszonylag rövid idő alatt leölte a teljes légiót, és a végső csatában egymaga mészárolta le a teljes hadsereget valami varázslattal, amit egyedül ő élt csak túl. Egy Odo nevű öregember az aki négyünket összeszedi, ő egy ilyen Obi-wan féle emberke, aki nagyon bölcs, nagyon osztja az észt; a játék elején ő indít minket utunkra, és persze később is fontos szerepet játszik a történetben. Szóval az egész egy ilyen bosszúállós történet, ami remek alapot biztosít a folytonos erősödésre, és új fegyverek, felszerelések megszerzésére.
A játék tartalmaz co-op módot is, amiben 3 barátunkkal vállvetve harcolhatunk Ehb sorsáért, online, és amennyiben konzollal rendelkezünk, akár egy képernyőn is. Igazából itt mutatja meg mit tud a játék. A többjátékos élmény szinte minden szempontból felülmúlja az egyjátékosat! Egyrészt az, hogy a barátaiddal csapod szét az életedre törők arcát, másrészt a képességek kiegészítik egymást, megmutatják az igazi erejüket, stb. Szóval tényleg, ha már valahogy, akkor így nagyon élvezetes játszani. Persze, ennek is megvannak a hibái. Olvastam, hogyha hülye a host, akkor a játékot nagyon elszúrja. Ugyanis minden a hosttól függ, ő irányítja a kamerát, ő választ a párbeszédekben, ő kezeli az inventoryt, szóval minden rajta múlik, és ha nemtudom, egy role-playes host összekerül egy vért szomjazó point-and-click őrülttel akkor valószínűleg nem lesz tökéletes az összhang.
Nagy különbség van a konzolos és a PC-s verzió között. A PC-s mérföldekkel jobban néz ki, köszönhetően nagy felbontású textúráknak és a jobb karaktermodelleknek, míg az xboxos verzió azért elég csúnyácska, összehasonlítva pl. a New Vegas-szal vagy a Fable III-mal, pedig ezek se a legszebb játékok közé tartoznak. Viszont a konzol brillírozik a többjátékos módban; egyszerűen a pajti bejelentkezik melletted a kontrollerrel, nyom egy startot, majd választ a négy karakter között, majd hopp benn is van a világban melletted, ugyanazon a szinten mint a host karija, szétosztható pontokkal és stb. A másik amiben a konzol erősít az az irányítás. Itt nagyon látszik a hogy a Dungeon Siege-t abszolút konzolra készítették. Minden a kézre áll. Például, itt a dodge képessége. A kontrolleren egyszerűen meghúzod a bal ravaszt, majd az analóg kart eltolod a kívánt irányba, a karakterünk pedig ugrik, vetődik, teleportál vagy valami. Ellenben PC-n, nyomni kell az előre kiosztott, megváltoztathatatlan gombot, tartja irányba a kurzort, valamint nyomja a bal egérgombot. Mennyivel nehezebb már! Ráadásul ha a kurzor túl közel van a képernyőhöz, a karakter nem csinál semmit, ami minimum kényelmetlen egy húzósabb csatában. Persze egy gamepad beszerzése sokat dob a játékélményen, de hát nem lehet elvárni, hogy minden játékos az egér mellett dédelgessen egy kontrollert is.
A zene az könnyen felejthető, semmi különös, nem ér fel az eddig Jeremy Soule által komponált fantasy-témákhoz, de azért megadja az alaphangulatot. A grafikát említettem, az inkább pc-n jobb mint konzolon. A játékélmény vegyes. Egyjátékosban én csak óvatosan ajánlanám. Ha az első két-három órát túléled, akkor sokkal könnyebb lesz minden, mert csatlakozik hozzád egy gépi társ, aki folyamatosan veled van, ráadásul kiváló AI-val rendelkezik, gyógyít, feltámaszt, segít, használja a tárgyakat, összeszedi az elhullajtott pénzt, szóval tényleg nagyon odateszi magát, viszont addig el kell jutni és már az első minibossoknál elguruhat a gyógyszer, mert egyedül piszok nehéz.
Én azért ajánlanám ezt mindenkinek akitől nem áll távol ez a műfaj, összességében egy elég rendesen elkészített játékról van szó, néhány kisebb-nagyobb hibával.

Újabb hírek a konzolkockán: Prototype 2: Tendril Power trailer!

Legújabb mutáns kiskedvencünk James Heller a Prototype 2-ben sok új képességgel fog rendelkezni, efelől semmi kétség. Ez a trailer az egyik (szerintem legjobb) képességét mutatja be, és hát igen látványos (és véres) képsorok fognak következni. A játék jövőre érkezik PS3-ra, Xbox360-ra és PC-re.

Újabb hírek a konzolkockán: Metro: Last Night megérkezett az első gameplay!!!

Nem kellett sokat várni az első gameplay videó kiadásáig, melyben látszik, hogy a már emlegetett fény-árnyék kidolgozottsága nagyon látszik, illetve az MI reakciója is igencsak föl lett fejlesztve. Azért a látvány sem semmi, pláne az a nagy "stukker" amit a végén megszerzünk..... nyam nyam :D
Mint a videó végén olvasható, a gameplay másik részét július 28-án közlik.

2011. július 14., csütörtök

Újabb hírek a konzolkockán: Hard Reset bejelentés!

Egy új stúdió alakult tőlünk nem is olyan messze Lengyel országban. Ez a cég nem más mint a Flying Wild Hog, és nem is tétlenkedtek sokáig, máris bejelentették első játékukat, a Hard Reset-et. A játék egy sci-fi FPS lesz, amely RPG is egyben (még nem tiszta, hogy is lesz ez a dolog). A készítők saját fejlesztésű engine-t szeretnének a játékban használni, melynek a Road Hog nevet adták. A játék nem is olyan soká, méghozzá szeptemberben jelenik meg, kizárólag PC-re, de nem kizárt, hogy konzolra is kézhez jön majd a játék kis idő elteltével. A történet szerint egy ex-katonát alakítunk, (Major Fletcher) aki az utolsó emberek által uralt városban van a bolygón, ugyanis az emberi faj, egy robotikus hadakból álló ellenfél ellen harcol elkeseredetten.

Íme a trailer:

Újabb hírek a konzolkockán: Metro: Last Night prologue trailer!

Az általam annyira kedvelt Metro 2033-nak nemrég bejelentették a folytatását. Közben volt időm a könyvet is elolvasni, ami ugyancsak nagyban dobott az élményen, és igazából még jobban kezdtem várni a folytatást. Így nagyon megörültem, amikor a mai napon egy prológus került ki a játékról, melyben lehet néhány szép elemet látni a játékból.  Bár a játékra még sokat kell várni, de a fejlesztők elmondása szerint, minden ígéretet megpróbálnak betartani, amit a Metro 2033 esetében nem sikerült tartaniuk. Remélem így is lesz..... :)

2011. július 13., szerda

Újabb hírek a konzolkockán: Fallout : New Vegas: Old World Blues trailer

Egy hét múlva érkezik  a Fallout: New Vegas újabb DLC-je, egy kisebb 1 hónapos csúsztatás után. A fent említett DLC-ben a Big Empty nevű helyre kalauzolnak el minket, ahol különböző laboratóriumok, és kutató intézmények kaptak helyet. Különös kísérletek folynak azon a helyen. És mi pont a közepébe csökkenünk majd......
Tehát Július 19-én jön az új Fallout DLC mégpedig PC-re, Xbox360-ra és persze PS3-ra is.

Újabb hírek a konzolkockán: Resistance 3 Full Circle fejlesztői videó!!

Már egy ideje lehet tudni hogy érkezik a Resistance 3, és most egy fejlesztői videóval is megleptek bennünket a készítők. Ebben a videóban, a feszlesztk megosztják velünk, hogyan is készítik el a játékban lévő fegyvereket, mi a nehéz a fegyverek készítésében, és sok egyéb információt is megosztanak velünk. A játék Szeptember 9-én érkezik, természetesen kizárólag PS3-ra, most már co-operative támogatással.

2011. július 11., hétfő

Batman Arkham city: The Riddler

Rébusz mint tudjuk az arkham asylum egyik legjobb szereplője volt mégha nem is volt személyesen jelen csak a relytéjei! A kis Riddler Trophy-k hatalmas élményt adtak hozzá a Batman arkham asylumhoz de most mégnagyobb része lesz az Arkham City-ben méghozzá itt már életek is foroghatnak megoldókészségünkön az újonnan bemutatott trailer alapján! Reméljük nagy szerepe lesz a kreatív ellenségünknek ebben a játékban ami már itt van a nyakunkon a megjelenésével! Wasabyboy

Bioshock infinite gameplay


Az E3-on bemutatott BIoshock gameplay-t közétették a készítők erről írok picit! Sok díjat söpört be a játék a bemutatáskor az e3-on! Íme, hogy miért! A játék megintcsak tartja magát a jól bevállt dolgokhoz: sosem földhöz ragadt helyszínekkel gazdagítják a játékvilágot évek óta: a Bioshock 1-ben és 2-ben ugye a víz alatti rapture világát fedezhettük fel de mostmár a fellegekben érezhetjük magunkat minden értelemben! Egy lebegő városban történnek majd a dolgok a történet szerint amit úgy nagyából belőhettek a gameplay alapján! Persze reménykedjünk, hogy a repkedés a városban nem lesz scriptel-t (sajnos kicsit annak néz ki). A tonic rendszer marad a régi csak új nevet kap és új képességekkel fogunk rendelkezni (most nem méheket eresztünk a karunkal az emberekre hanem hollókat váóóóó) Én persze megszállotja vagyok az első résznek (szerintem a 2 nem lett egy kiugró darab) de az Infinite erősen árasztja magából a jó játékok hangulatát! Bár a 2012-es megjelenés még nincs olyan közel szerintem egy igen jó játékkal lesz dolgunk amikor megjelenik! A tonic-oknak a története ha a hírek igazak úgy születtek, hogy a század elején sok löttyöt árultak annak idején "Ettől fiatalabb lesz és erősebb" meg ilyenek és elgondolkozott a csapat: milyen lenne ha ezek ilyenek lennénekés tényleg használnának: Szerintem számíthatunk egy két érdekes képességre a palettán de reméljük nem lesznek felesleges képességeink amikkel nem sokra megyünk. Wasabyboy

2011. július 10., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Far Cry 3 demo picit másképp!

Az idei E3-on már láthattunk egy demo gameplayt a Far Cry 3-ról, és akik elszalasztották volna, azok most megnézhetik itt:



Napvilágot látott egy újabb videó, ami az imént látott pályán játszódik, és azt hivatott bemutatni, hogy hány féle alternatív módon tudjuk végrehajtani ugyanazt a küldetést. Mennyünk halkan, és támadjunk hátulról? Rambo módjára, gyilkos golyózápor közeppette gyilkoljunk le mindenkit? Vagy használjunk elterelést, hogy elcsaljuk ellenfeleinket az utunkból? Csak a játékoson múlik, ő választja ki saját játék és harcstílusát, melyben a pályák kialakítása sok lehetőséget fog adni....

Íme a 2. demo gameplay:

2011. július 9., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: F1 2011 "Go Complete" trailer!

Az F1 2011-ről egyenlőre nem sokat tudunk, de most pár új információval elláttak minket. A játék szeptember 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.  


A grafika lenyűgöző lesz, ezzel szerintem mindenki egyet ért. Ami még közelebb hozza a Formula 1 világát a képernyőkhöz, az az, hogy most még élethűbbé teszik az autók mozgását és viselkedését, és még jobban oda kell figyelnünk az útviszonyokra, a gumi állapotára, és még sok egyéb dolog is befolyásolja a versenyen nyújtott teljesítményünket, mint például az időjárás. Ami még újítás lesz, a játékba már bekerült a DRS (Drag Reduction System) és a KERS (Kinetic Energy Recovery System) ami szintén nagyban befolyásolja a versenyt. 

Ebben az új trailerben szemügyre vehetjük a boxutcát, a garázst, és természetesen a verseny több mozzanatába is betekinthetünk.

2011. július 8., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Bioshock Infinite: Megérkezett a 15 perces E3 gameplay!!

Amit már rég bejelentettek, az most meg is érkezett, itt a teljes 15 perces gameplay az E3-ról, és hát van mit nézni a Bioshock Infinite-en! Tessék, nézze meg gyorsan mindenki!!! :D

2011. július 5., kedd

Playstation 4 készülőben?

Újabb hír kapott szárnyra mostanában méghozzá arról, hogy a Sony már készül a Ps4-el ami (a hír szerint) 2012-ben fog napvilágot látni! A hír úgyszintén tartalmazza azt az információt, hogy a sony belefogja épiteni a már xboxnál is ismert Kinect rendszert azaz testmozgással irányitott játékok a cél most a sony-nál. Persze a sonynak nem újdonság a technika hiszen már a ps2-nél is volt a pseye ami ugyan nem volt olyan komplex mint a az újonnan érkezett kinect de már látszott rajta, hogy a jővőben errefelé indul el a sony. Ugyanígy a syntax érzékelő is ami a kontroller mozgását érzékeli a térben és ezzel kell ügyeskedni (ps3: uncharted 1). Szóval japán barátaink megpróbálják, hogy a playstation a konzolok csúcsragadozója legyen (megint).
Úgyszint hír, hogy a sony már dolgozik a ps2-es játékok ps3-as átiratát kiadni (vannak kész példák: medal of honor frontline, God of War széria). Hajrá sony lássuk mi lesz!
by Wasabyboy

2011. július 4., hétfő

Újabb hírek a konzolkockán: Metro: Last Night új információk!!

Újabb információkról hullott le a lepel az A4 Games jóvoltából. A játék biztosan 2012-ben fog megjelenni, még nem tudni melyik hónapban, de ami már biztos, hogy mind PC-re mind Xbox 360-ra és PS3-ra is érkezik. Aki esetleg nem hallott róla (vagy még nem olvasta el a könyvet) annak egy kis bevezető e történetből. Most ugyebár 1 évvel az előző rész eseményei után vagyunk. Miután Artyom az előző részben megmentette az egész metrót, most újra az események sűrűjébe keveredik. A metrón belül nagyon a belső viszályok, és bár a "feketéket" legyőzték, a mutáns veszély közel sem múlt el az emberek számára. A fejlesztők új harcrendszert, kézzel gyártott, ámbár nagyon praktikus fegyverek használata (melyből már akadt néhány az előző részben is). Ezen felül a poszt-apokaliptikus hangulatot még jobban ki fogják emelni, és a rettegés faktort is egy kicsit följebb helyezik. A játék új fizikai motort fog kapni, melyben nagy szerepet fognak kapni a fényeffekek, és a fény árnyék játékot is szeretnék a tökéletességig fejleszteni a készítők.
Az ígéretek jól hangzanak, reméljük a legtöbbet sikerül is beváltani......

2011. július 3., vasárnap

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of War 3: kiszivárgott a fejlesztői build!!

Hatalmas esemény történt tegnap este, amikor is az egész internet tele lett a Gears of War 3 fejlesztői build-jével. A build tartalmazza az összes módot, beleértve a hordát, a beast módot, az egész kampányt és a multit (csak ugye az nem működik). Mára már videók rengetege van fönt a beast módról, a horda gameplayből, és a kampányt is volt néhány kedves ember le spoilerezni. Az egyetlen dolog, ami visszatartja a letöltőket, az az, hogy a játék működéséhez speckó JTaggelt xbox 360-ra van szükség, de ettól függetlenül sokaknak működik a játék ( a sok videóból leszűrve). Ez nagyon nagy kárt okozott az EPIC-nek, egyenlőre semmilyen nyilatkozatot nem tettek, de biztos hogy számíthatunk arra, hogy néhányan repülni fognak a cégből.

Azért én is mutatnék 1-2 videót, de ne aggódjatok, nem a kampányból. Akit az is érdekel, nézze meg a youtube-on!




2011. július 2., szombat

Újabb hírek a konzolkockán: Gears of War 3 két új videó!!!!

Újabb két videó érkezett a Gears of War 3 készítőitől. Az első videóban Aaron Griffin karakterét mutatják be (aki engem nagyon emlékeztetett Pengére valamiért :D), és hát igen sok módját mutatja meg nekünk, hogyan is lehet locustot ölni. Pár új játékelem is felcsillan a videóban, úgyhogy érdemes figyelni.



A második videó, egy hosszabb bemutató a Beast módról, ami tulajdonképpen egy horda mód, csak itt éppen a locustok szemszögéből kell túljutnunk, egyre nehezebb szinteken.

2011. július 1., péntek

Újabb hírek a konzolkockán: Bioshock Infinite: 2 perces gameplay a demóból!!!

Most érkezett egy friss gameplay a Bioshock Infinite kampányából, ami nem mást tartalmaz mint a 15 perc hosszú demóból az első 2 perc! Hamarosan (pontosan július 7-én) fogják bemutatni az egész 15 perces demót, egy kis Bioshock "show" keretein belül. A konkrét megjelenést viszont még mindig homály fedi, viszont annyi biztos, hogy csak a 2012. évben fedezhetjük majd fel a Columbia egyrészt csodálatos, másrészt hátborzongató világát.