2010. november 28., vasárnap

Mark Wahlberg mint Nathan Drake?!

Hát én besírok... Mark Wahlberg bácsi egy újabb játék adaptációban fog jó eséllyel játszani, na miben?? Ááá, úgyse fogjátok kitalálni... Az Uncharted filmváltozatában! Ő fog a falakon pattogni mint Nathan Drake, ami csodálatos, minden szempontból, eltekintve attól, hogy Marky Mark már bizonyított a közel nézhetetlen Max Payne moziban... Háát...

2010. november 27., szombat

Battlefield Bad Company 2: Vietnam (új járművek, új fegyverek, új környezet, vietnámi módra...)










Mindenki tudja, mi jó a Bad Company játékokban. A rombolható épületek, a nagy, változatos, szabad terű mapok multiban, ami nagyon élvezetes és sok boldog órát tudnak okozni a játékosoknak. Ez a koncepció tulajdonképpen alapjában véve nem fog megváltozni a most megjelenő Battlefield Bad Company 2: Vietnam DLC-ben. Mint a cím is tükrözi, Vietnám harc terére kalauzolnak el bennünket ezúttal, ami több változást is von maga után.









Az első természetesen a környezet megváltozása. Dzsungelek (méghozzá elég sűrű) mindenütt, kis folyóparti falvak, illetve napalm-égette sivár hegyek, dombok. Ez jó relytekhelyet fog jelenteni a mesterlövészeknek, de nem sokáig ha van nálunk egy palack "lángoló pokol". Igen, most már lángszórót is vehetünk a kezünkbe, ami segítségével porrá égethetjük az erdőt, falvakat, és természetesen ellenfeleinket is. Ezen kívül elérhető lesz még 15 a vietnámi háborúban használt korabeli fegyver, 6 új jármú, köztük a t 34-es tank, vagy a híres ( a vietnámi háború jelképévé vált) huey helikopter. Szerintem nagyon ötletes, és nagyon odarakja a hangulatot az, hogy a játékban elérhető lesz 8 rádiócsatona, amelyeken a 60-as évek slágereit fogják játszani a játék során (természetesen ezt ki lehet kapcsolni, nem kényszer). Összesen 4 új pálya fog majd a rendelkezésünkre állni a multiplayer harcok során, melyek egymástól különböznek majd, de minden kaszt számára jól kihasználható viszonyok állnak majd a játékosok rendelkezésére.








A Battlefield Bad Company 2: Vietnam decemberben fog megjelenni olyan 4-5000 Ft-os áron, ami azért valljuk be, nagyon csábító. Élvezetes, pörgős, rombolással teli órák várnak ránk, kissé új formában. Minden pénzt megér.... :)!

2010. november 26., péntek

Duke Nukem Forever 2011 (szőke, izmos, macsó csávó közeleg egy varacskos disznón: nem egy leányálom...


Sajnos még nem volt alkalmam játszani a Duke Nukem Forever megelőző részeivel ( tekintve, hogy azon játékok nem sokkal a születésem előtt és után jelentek meg, így ezt a "súlyos" hibát nem tudom fölróni magamnak). A játék megjelenése 2011-re tehető, sajnos ennél pontosabb időpontot nem tudunk mondani, illetve ugyancsak kevés információnk van a játékról (vagy még nem megerősítettek), de úgy gondoltam ezeket megosztom veletek:


Aki már játszott a játékkal annak elmondom, hogy a játék stílusában semmit nem fog változni az elődjeihez képest, aki nem ismerné annak csak egy pár rövid megjegyzés: a játékra úgy összetetten jellemző az, hogy tele van (láttató) nyers humorral (a játék is úgy fog kezdődni, hogy Duke éppen a retyón ül, kiereszti a fáradt olajat, és közbe obszcén megjegyzéseket tesz, mivel nehéz "csomagot kapott.....haláli XD), senkit és semmit nem kímél, mindenkit, és senkit sem akar megbántani, és néha már ez provokálóan hat. Ha engem kérdeztek, ennek a játéknak valamilyen hihetetlen atmoszférája van, amit még ily sok év alatt sem tudott egyetlen játék mutatni.



A játékról magáról, csak halovány információink vannak (egyenlőre). Már leleplezték a terepjárós részeket az előzetes vidikben (a cikk végére én is beraktam), és az biztos hogy hatalmas ugratásokban, száguldásokban, és road-killekben lesz részünk (csak megemlíteném, hogy szinte biztos hogy a terepjárónkon kívül más járművek is lesznek a játékban, de ezt most még hét pecsétes titok). Ezenkívül most mát segítsége is lesz Duke-nak, egy szőke (bombázó :D) striptease táncos nő személyében, akit mellesleg (mondom MELLesleg :D :D) Bombshell-nek kereszteltek el a készítők. Hogy még milyen szerepe lesz neki, azt sajnos nem tudjuk, de az biztos, hogy nem a tipikus megmentendő cicababa szerep fog neki jutni.....



A játékban olyan apróságok is meg fognak jelenni, mint például az, hogy tudunk táblára rajzolni játék közben (megjelenés után, gondolom majd ellepik a netet a sok-sok remekmű, amit szabad kézzel rajzoltak föl a játékosok a táblákra), vagy a beépített csúcs-szuper flipper automata, ami önmagában lehetne egy külön játék, olyan jól sikerült. A fegyverarzenál nem nagyon fog változni, de nem is nagyon van rá szükség (minden megvan ami kell), ezek közt van pl. zsugorító sugár, fagyasztó fegyver, háromcsövű gépfegyver, csőbomba, gránátvető stb. A játék multiplayer részét a Piranha Games készíti, amely csapatról azt kell tudni, hogy nem alkottak túl nagyot eddig a játékiparban. A multiról cirka ennyit tudunk, erről sem szeretnének idő "előtt" többet a tudomásunkra adni.

Annyi szent, hogy a Duke Nukem Forever egy olyan játék lesz, amelyet már csak a ránk ható befolyása miatt is ki kell próbálnia mindenkinek. Gondolom, sokan úgy fogják érezni mikor játszanak, hogy egy évtizedet fiatalodnak, és nem véletlenül, ugyanis a hőn szeretett, élvezetes, jó játék érzése megmarad az emberben. Kíváncsian várom eme legenda megjelenését, és remélem, hogy ezek után mindenki kedvet kapott egy kis szörnygyilokra!!! :D

Végre hétvége!

FALL OUT LÁZ ÉG A SZÍVEMBEN!
Gőzerővel vetem bele magam a Fall Out 3 élményeibe ezen a hétvégén és a következő teljes héten... Cikk várható erről a remek játékról úgy péntekfele!
Valamiért megjelenéskor nem tudtam beújítani és manapság ps3-ra ritkaság számba megy ez a játék! Egyetlen-egy példányt sikerült találnom és azt sem az 576-ban :S !
Kis mellékinfó: 2008-ban az eladási listákat vezette a Fall out 3 és 4.7 milliót adtak el belőle úgy hogy japánt nem is számoltuk...
Kis mellékinfó 2 :  ez kis eladás egy semmit mondó 300 milliót adott a Bethesda zsebébe!
Lényeg a lényeg megvan, élvezem, cikket írok! És most halljak egy cod 6 os üvöltést UUUÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

2010. november 21., vasárnap

Portal Gun

Imádom, hogy vannak ilyen megszállottak. Egyszerűen csodálom és tisztelem őket. Amit itt volpinprops bácsi művelt már megint, az valami hihetetlen. Ajánlom a blogját, hasonló űberkúl dolgokat találhatunk rajta.

2010. november 20., szombat

Dead Space 2 ( félelem újratöltve...)

Trailer:





Bevallom, legrémisztőbb játékok egyike amivel valaha játszottam az a Dead Space volt. Mikor meghallottam, hogy jön a Dead Space2, nem is tudtam örüljek-e, vagy inkább gondoljak arra, hogy megint görcsben fogok ülni a székemben, miközben azt várom, hogy megint rám ugorjon valami a sötétből. Mostanság mint olvassátok, főleg előzetesen írunk játékokról (mivel bőséges szüretünk lesz 2011 első negyedében), de természetesen ezen információk nagy része még nem 100%-os info, tehát ahogy hozzájutunk majd a játékokhoz, majd írunk egy teljes cikket ezen játékokról. Akkor nézzük csak ezt a játékot!



Anno nem gondoltuk volna, hogy egy olyan csapat mint a Visceral Games (akkor még EA Redwood Shores), akik azelőtt olyan játékokat készítettek mint a Sims, vagy a Godfather, képesek egy horror játékot készíteni. Mikor bejelentették a Dead Space-t, sokan úgy gondoltuk(köztük én is), hogy ez semmi lesz, és egy tipikus, néha beijesztős, de amúgy semmi-játék lesz. Végül is(szerencsére) nem lett igazunk...... Bevallom, egy óránál többet nem tudtam többet játszani a Dead Space-el. Az állandó kiszolgáltatottság érzése, az hogy bármikor rám ugorhat valami szörny a sötétből, és a nyomasztó környezet mind lelkileg, mind testileg megviseltek (sokan írtak a csapatnak a játék megjelenése után, ugyanezekkel a "problémákkal"). Ezen okok miatt a Dead Space2-ben már két "részre" osztják a játékmenetet, tehát lesznek biztonságos részek, ahova az idegen nekromorphok nem jutottak be, tehát a játékos kap egy kis lélegzet vételnyi nyugalmat, ahol kicsit kiheverheti az eddigi izgalmakat(és félelmet...).


Pontosan 3 évvel járunk a USG Ishimura-n történtek után. Főhősünk kissé elveszítette józan eszét a történtek után. Ezek után (valószínűleg pszichiátriai okokból) kerül a Sprawl nevű űr állomásra. Ez hatalmas különbséget jelen majd az előző részhez képest, ugyanis a legszembetűnőbb a Sprawl űrállomás, és az Ishimura közt a puszta méretük! Hatalmas területet fogunk majd bejárni, és nem kizárólag szűk terekben, folyosókon, kis szobákban fogunk harcolni (ellentétben az előző résszel). A másik nagy különbség a környezet lesz. Az űr állomáson találhatók üzleti részlegek, bevásárló központok, ipari negyedek, lakóhelyek, kórházak, iskolák, és még sok más, tehát igen változatos környezetekben fogunk megfordulni (lehetővé téve sokféle taktikázást).

Gameplay1:


Küldetéseink is sokkal összetettebbek lesznek, nem csak kapcsolókat kell majd ki-be kapcsolni, meg az áramot visszaállítani, hanem majd nekünk kell rájönnünk problémáink megoldására. Nagy újítás, hogy Isaac végre megszólal majd a játékban, és kap némi személyiséget is (az előző részben szinte csak azt hallhattuk ahogy zihál, meg a halálhörgéseit, körülbelül annyi személyisége volt mint egy kavicsnak úgyhogy szerintem ez jó dolog). Természetesen új ellenfeleink is lesznek, és ehhez új fegyverek is párosulnak, így tulajdonképpen minden ellenfélnek meglesz az ellene leghatásosabb fegyvere. Ilyen például az új érzékelős aknákat magából kiontó fegyver, amely szinte az egyetlen fegyverünk az új Stalker nekromorph ellen. A kis szemétládák kisebb csapatokban cserkésznek be minket, csalogatnak, hátba támadnak, és olyan gyorsak, hogy a hagyományos tűz fegyverekkel esélyünk se lenne végezni velük. Megjelenik a dárdavető is, ami nem csak az ellenfelek csonkításásra tökéletes, de testre célozva föl is szögeli ellenfeleinket a falra.




Most már képesek leszünk majd konkrétan lebegni, és légüres térben navigálni (eddig csak faltól falig tudtunk ugrálni), és persze harcolnunk is kell majd így. Ahogy majd távolodunk a biztonságos zónától, a nekromorphok száma is úgy nő majd, és lőszerünk is gyorsan fog fogyni (akárcsak az előző részben). Viszont a pálya bizonyos részein légzsilipeket találunk majd, amikbe belelőve lőszerhez és energiához juthatunk. Az így keletkező vákum viszont kiszippant minket (és persze ellenfeleinket is....!!!!), de ha időben eltaláljuk a piros vész gombot, akkor a lyuk lezáródik, és megússzuk a helyzetet. A fegyvereket és a ruhánkat majd tudjuk fejleszteni(több élet, vagy fegyvernél nagyobb sebzés stb.) Említésre méltó még, hogy valószínűleg most már bekerül a játékba a multiplayer mód is, de erről sajnos még nincs több info.





Gameplay2:




Mindent együttvéve a Dead Space 2 sok mindenben változott elődjéhez képest, s bár érezhetően oldódik a félelem érzet, ettől még nem fogjuk magunkat biztonságban érezni. A játék 2010 karácsonyára várható, úgyhogy lehet ,hogy valakinek "félelmetes" ajándék lesz a karácsonyfa alatt. És ne felejtsetek el majd alsógatyát cserélni!!!!!! :D :D

Crysis 2 (Maximum Game konzolra is!!)


Igen, a híres Crysis második része most már érkezik konzolra is! A call of duty mellett ez a másik kedvenc játékom, és már nagyon várom, az elég lassacskán elkészülő alkotást..... de nézzük csak mit tudunk eddig:
Az eddigi Crysis részek ugyebár csak pc-re jelentek meg (de azért nekem volt szerencsém játszani velük), így a konzolosok számára kicsit furcsa lehet csak így a történet közepébe betoppanni, ezért írok egy kicsit a megelőző eseményekről. Egy kis (észak koreai fennhatóság alatt álló) szigetre érkezik egy nanoruhás amerikai különítmény, hogy vizsgálják ki, az ott folyó furcsa eseményeket. Már nem sokkal a landolás után rájönnek, hogy valami nem szokványos dologgal állnak szemben. Később arra is rájönnek pontosan mi ez a furcsa dolog: űrlények vannak a szigeten. Ezek az űrlények egyfajta hideg környezetben élő gépek, melyeknek magasabb szintű technológiájuk van. A csapatunk ketté válik, és ez a kettéválás adja a két eddig megjelent részt, ahogy a csapat egyik része a sziget egyik, a másik pedig a másik oldalán hajtja végre küldetéseit. Az első részben Nomadot alakítjuk, aki végül megtudja, hogy a szigeten található lezuhant meteor, tulajdonképpen az űrlények űrhajója, ebbe behatol, viszont pont ekkor élednek föl az űrlények seregei. Végül csak egy hajszál híján hogy el tud menekülni a szigetről. Később egy amerikai hajó közelíti meg a szigetet, ahonnan egy nukleáris csapást indítanak az idegenek elpusztítására. Ez sajnos nem hogy gyengítette volna őket, hanem az időközben létrehozott egyfajta erőterüket ( ami segítségével számukra ideális, fagyos környezetté változtattak mindent) felerősített. Itt ér véget a Crysis első része.

A Crysis Warhead-ben pedig a sziget másik oldalán lévő csapat egyik tagját, Psyho-t alakítjuk. Ezen oldalán a szigetnek sokkal több a katonai bázis, és az űrlény, úgyhogy Psyho-nak sok nehézséggel kellett megküzdenie, köztük azzal, hogy megakadályozza, hogy az Észak-Koreai erők megszerezzenek fontos idegen technológiákat. Később ő is sikeresen elmenekült a szigetről, viszont sem neki, sem Nomad-nak nem sikerült megállítania a világra törő hatalmas alien seregeket.


(és a folytatás): A világot környezeti katasztrófák kezdték el pusztítani, és az emberiség az összeomlás szélére került. Az összeomlás előrehaladtával az űrlények elérik a világ egyik legjelentősebb városát: New York-ot. Hatalmas sebességgel kezdenek pusztítani a városban, ráadásul egy gyorsan terjedő járvány kezdi el tizedelni a város lakosságát. Ekkor is Próféta (a szigeten ő is a csapatunk tagja volt) bőrébe bújhatunk, aki a dzsungelek helyett már a városi dzsungelben veszi fel a harcot az idegenek seregével. A legújabb technológiás Nanosuit 2.0-t viseli, ami az előző nanoruhához képest egy fejlettebb változat.

Nanosuit2:








Eddig ugye a nanoruhánknak 4 képessége volt: az erő (amivel nagyobbat tudunk ugrani, és ütni), a sebesség (amivel érthetően gyorsabban tudnak futni), a páncél, mellyel ruhánk jobban ellenáll a sérüléseknek, illetve a láthatatlanság. A nanosuit 2 képességeiről még nincs sok információnk, de annyi biztos hogy képességeink tárháza kibővül (de úgy tudom, hogy a sebességet és az erő módot egybe fogják vonni). Sok új fegyvert fogunk kapni, melyek még jobban fognak illeszkedni a megváltozott környezethez. természetesen új ellenfelekkel is meggyűlik majd a bajunk, többek között emberi ellenfelek ellen is dogunk küzdeni (amit egyenlőre még nem tok mire vélne...), illetve újféle alienek is meg fognak jelenni.



A látvány játéka: A játékot az új cryengine 3 fogja hajtani, ami olyan látvány világot, és olyan gyönyörű grafikát fog eredményezni, amilyet még nem látott a játék ipar. Ezzel csak pc-n lehetnek problémák (egy "atomerőmű" kell majd a játék maximum grafikán való futtatásához). Egy kis ízelítő ebből a csodálatos látványból:

Cryengine3:




A limited edition:

Egy kis előzetes gameplay:

Az új Crysis rész biztosan überelni fogja az eddigieket, mind grafikailag, mind játékmenetükben és élvezetességben. A játék 2011 májusa körül várható, hacsak nem csúsztatják a kiadást, amire már volt példa. Reméljük hamarosan megkaparinthatjuk ezt a készülő csodát (nekem már van egy üres hely a polcomon........)!!! :)

2010. november 19., péntek

Blue!

Switched to Blue.

Bulletstorm ( iszonyatos hentelés vár rának....:D )


Nemrég láttam egy videót a Bulletstorm nevű játékról...... és kíváncsi lettem. Utánanéztem, megtetszett, és úgy gondoltam, megér egy kis "előzetes" cikket írni róla.....íme az eredmény:




A játék körülbelül 2011 februárjában fog megjelenni, az Epic szorgos kezei alól. A játék sztorija, nem egy komplikált darab, de nem is ezen lesz a hangsúly.....! A 26. században a Dead Echo különleges alakulat egyik tagját alakítjuk a játékban (Grayson Hunt), aki azt a feladatot kapja General Serrano-tól (a felettese), hogy likvidáljon egy embert, akinek milliók élete szárad a lelkén. Még nem tudjuk miért, de Grayson megtagadja ezt, miután ő lesz a galaxis legüldözöttebb embere.
Tíz évvel később a menekülő Hunt cyborg párjával (Ishi Sato-val) keresik új otthonukat, ahol békésen élhetnének, amikor Serrano hajója hírtelen feltűnik. Hunt ekkor úgy dönt (részegen :D), hogy saját hajóját föláldozva próbálja megsemmisíteni Serrano hajóját. Ez részben sikerül is, de Serrano nem hal bele a "találkozásba", viszont mindkettőjük hajója súlyosan károsodott, ezért kényszer leszállást hajtottak végre egy közeli bolygón. Mondanom sem kell, nem épp egy lakatlan bolygóra érkeznek..... Innentől kezdve egy célunk van: 1: élve elmenekülni a húsevő ragadozókkal, mutánsokkal, és még sok más vérszomjas ellenséggel teli bolygóról, amelyen egy, az emberéhez hasonló, vagy akár ember alkotta civilizáció élt (erről még nincs info, de a képekből erre lehet következtetni), amelyet valamilyen apokaliptikus esemény elpusztított. 2: Bosszút állni Serranon, azért, amit a múltban tett velünk.

A játék lényegét egy szóban meg lehet fogalmazni: gyilkolás. Még pedig nem mindennapi módon (a videóban újfent látni fogjátok). A játékban a pontokat kapsz a gyilkolásért. Viszont annál több pontot kapsz, minél látványosabban, impozánsabban, minél több például terep tárgyat, és egyéb lehetőségeket használva intézzük el ellenfeleinket. A pontokat pedig képességeink (ellenfeleink belassítása, szuper-rúgás stb.) fejlesztésére, illetve fegyvereink (melyből nem kevés lesz, és hozzájuk jó sok pusztító kiegészítőt kapunk) fejlesztésére használhatjuk. A grafika szerintem nagyon szép lesz (úgy tudom a játék egy vadonatúj engine-t kap), és a fizika is kiválóan fog preferálni a játékban. Bennem ami fölmerült, az az, hogy esetleg lehetnek majd kisebb gépigény problémák, de ezt vallószínűleg kellő optimalizációval el fogják hárítani a készítők, még a játék megjelenése előtt.




Ennyit csak így előre, a játék megjelenése után, persze írok majd egy teljes, és mindenre kiterjedő cikket. Mindent egybevéve ez a játék az eszement, véres, és látványos gyilkolásról szól, és kellő odafigyeléssel, és munkával egy igen jó játékot fogunk a kezünk közé kapni, amely vallószínűleg hosszú órákra (najó, napokra..... :D) le fog kötni minket! Hát reméljük!!!

Gameplay:


Tron: Evolution egy új régi :)

Reklámjáték...
Reklámjátéknak tartom ezt a Disney által kiadott (????) játékot mivel nem is szól másról mint az új film (Tron: Legacy) előzményeiről. Maga A Tron egy hihetetlenül régi és személy szerint egyik kedvenc filmem volt :). Maga az alapsztori hogy egy programba belépve a gép automatikusan téged (személy szerint téged és a tested) betölt és ott kell játszanod különböző feladatokat hogy legyőzzétek a másik csapatot... (kék vs narancs óóó jeeee majd várjuk Gundel Takács Gábort közvetítőnek v. Korda Gyuri bácsit)

Megmérettetés...
Nos a játék alapjába véve egy Hack 'N' Slash alapú futkározós Sci-Fi játék (Energiafrizbivel kell kaszabolni egymást király effektekkel) de belerakták a szerintem az igazi Tron hangulathoz kimaradhatatlan Motorcycle részt. Ez a rész konkrétan egymás taktikus kicsinálására való mivel egy motort vezetünk (ahogy az ellenfeleink) viszont mindegyik motor maga mögött húz egy Energiafalat. Ha az ellen belemegy (vagy akár mi magunk a sajátunkba) akkor azonnali halál a jutalom.
A Sztoriról nem tudunk sokat annyit tudunk, hogy a hamarosan megjelenő film előzményeit mutatja majd be!
Én Mindenesetre egy igazán ígéretes játéknak tartom a Tron-t és ha a Disney jól használja ki a kezébe rakott lapokat akár egy csodás folytatást is kapunk mind a film mind a játék mellé!

Mindenesetre íme egy kép a PS3 EXKLUZÍV Collectors Edition-ról! ami hanganyagokat a kézikönyvet magát a játékot és egy motorcycle-t tartalmaz egy sofőrrel! igazán mutatós darab :)
Végezetül itt van 2 videó! Az egyik a játék másik a film előzetese! Remélem sok ember kedvét meghoztam vele! Wasabyboy

(és nem mellékesen, a zenéjét -a játékét, és a filmét is- a Daft Punk készíti, én már csak emiatt a tény miatt is meg akarom nézni! - Illomor-sama)



2010. november 13., szombat

Call of Duty: Black Ops (avagy a Treyarch mennybe száll, vagy földre hull?)









Nem titkolom, hőn áhított vágyam volt, hogy én írhassak erről a játékról. Amióta először játszottam az első Call of Duty résszel, azóta a rabja vagyok, és nincs még egy olyan játék, amelynek évről-évre jobban várnám a folytatását, de (ezt le kell szögeznem) gondolom mindenki kicsit visszahőkölt, mikor meghallotta, hogy a Treyarch készíti a legújabb részt (és jogosan....). Valljuk be, a Treyarch által készített World at War rész kissé alacsony színvonalú volt (főleg, hogy előtte olyan hihetetlenül hatalmasat ütött a Modern Warfare, így még nehezebb volt a Treyarch csapatának), de véleményem szerint ez még jobban megerősítette, és elszántabbá tette őket abban, hogy valami igencsak újat és izgalmasat alkossanak. Szerencsétlenségükre (nekünk szerencsénkre) megérkezett ezután a Modern Warfare 2, amivel újra az egekbe tették a lécet a Treyarch számára! Ezek után egyáltalán nekiindulni egy újabb Call of Duty résznek (tudván az előzményeket, az a tény, hogy a megelőző rész nagyon sikeres lett, és ennél jobbat kellene alkotni, és hogy a world at war miatt egy kicsit mindenki negatívan állt már a csapathoz), ahhoz már kellett bátorság!! És ha engem kérdeztek..... SIKERÜLT nekik! De kezdjünk el beszélni magáról a várva várt játékról!!!



Az első SP pálya a játékból:






Amit a single player-ről tudni kell (és ami nekem legelőször feltűnt) az a történet. Kicsit komplikált, de érthető, tele van fordulatokkal (ez a játékban a filmszerű jelenetek tömegében is megjelenik), és egyszerűen arra késztet, hogy játssz és játssz, mivel kíváncsi vagy, vajon mi történhet ezután?......(pont, mint egy jó könyv)! A másik, ami nekem nagyon tetszett a helyszínek változatossága, megfordulunk többek között Cubában, az Anktartiszon, Vietnámban, Kínában, Laoszban, és még egy jó néhány helyen. Gondolom arról már mindenki értesült, hogy ezeken a helyeken teljesen más időben fogunk harcolni, különböző ellenségek ellen, de az okát nem lövöm le előre, hogy ez pontosan, hogy is van, hadd maradjon meg nektek a találgatás, és az izgalom, amíg ti is megtudjátok. Ebből fakadóan sok féle környezetben meg fogunk fordulni (havas pálya, dzsungel, városi környezet, sivatagos környezet stb.), és a különböző korokból kifolyólag, különbőző korok fegyvereit használhatjuk (melyből előre szólok, nem kevés van... nem kis örömömre :D). A single player kampány kidolgozottságában, a hangok kidolgozásában, grafikailag és egyáltalán kiválóra sikerült, én nem találtam benne kifogásolni valót, attól eltekintve, hogy a megszokotthoz hasonlóan a kampány RÖVID. Ez lassan majdnem mindegyik Call of Duty részről elmondható.... ami ebben vigasztaló, hogy ezért az árért mindig egy szuper, élvezetes, és székbepaszírozó (szó szerint ott tartja az embert a tv vagy számítógép előtt jó sok órára) multiplayert kapunk!


Egy kis MP beszámoló:





A multival kapcsolatba először is a legszembetűnőbb változás, hogy a karakterünk teljesen formázható (ez alatt a katonánk ruhájának a változtatása, vagy az arcát be lehet festeni különböző terepszínekre, vagy valamilyen vicces módon, illetve fegyvereinkre saját logónkat is rátehetjük, melyet egy nagyon ügyes kis beépített szerkesztőprogrammal alkothatunk meg). Új KillStreakok is a rendelkezésünkre állnak (a már megszokottak mellett) mint például az RC-XD (amely egy kis távirányítós autó C4-el a hátán), a SAM Turrent (azaz egy rakétavető, ami legtöbb légi járművet leszedi a pályán), Valkyrie rakéta (ami a predator rakéta kézben hordozható, irányított rakéta változata), illetve kutyákat is tudunk hívni segítségül. Sok új kis kiegészítő van a játékban, mint például egy mini elhelyezhető kamera, amely folyamatosan élő képet mutat nekünk arról a helyről, ahol lerakjuk ( CTF-nél, vagy S&D-nál nagyon jól jöhet), vagy egy miniatűr detektor, ami egy bizonyos körben megmutatja az ellenfelek tartózkodását, és mozgását. Ami fontos, hogy most már játék közben pénzt kapunk mindenért, és ezekből tudjuk megvenni fegyverzetünket, a kill-streakeket, és a fegyverekre a kiegészítőket. A multi, ahogy megszokhattunk gyors, élvezetes, és energikus menetű, és ami a legjobb: újra vannak dedikált szerverek! Játékmódokat illetően megmaradtak a régiek, de kapunk pár újat is.

MP beszámoló:



Jönnek a zombik!!!! XD




Hát igen, újra visszatér a zombie mód, amely kicsit eltér a world at war-ban megszokott zombie módtól, ugyanis itt nem az a lényeg, hogy minél tovább kibírjuk, hanem az hogy egy teleporton keresztül elmeneküljünk! Ehhez viszont egy sor dolgot végre kell hajtanunk (pl. az áramot visszakapcsolni, ami a megszokott módon pénzbe kerül, amit újonnan a zombik ölésésvel, és a barikádok visszahelyezésével szerezhetünk). Egy kis humor az egészben, hogy az általunk irányított karakter a zombie módban J.F.Kenedy, vagy Fidel Castro!!!! (na, ezen még én is meglepődtem) Megjelent egy pár újabb fegyver, melyek a world at war alien fegyveréhez hasonlítanak, és ráadásul most már modern fegyverekkel is lehet a zombik kedvét szegni (meg fejét is :D), a második világháborúsak mellett. Ha engem kérdeztek szerintem a zombie mód nagyon jó lett (meg merem kockáztatatni azt is, hogy jobb is lett), viszont nehezebb is (én csak úgy ajánlom, hogyha minimum ketten játsszátok).


Kis zombi hentelés!!! :D


Hát ennyi lenne a beszámolóm a Call of Duty: Black Ops-ról. Remélem mindenki élvezettel olvassa soraimat, engem a játék MEGGYŐZÖTT és hamarosan ott fog virítani a polcomon!!! A végére egy vicces videóval készültem nektek, nézzétek meg....!!!! És jó cod-ozást!!!! :D



2010. november 12., péntek

Megjöttem!


Na, mint kedves "kollégáim" már bejelentették jön egy új tag, és szerkesztő, aki személyemben én lennék, és nagyon örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak. Kedvenc játékom a call of duty (gondolom ezt már tudjátok Wasabyboy BGS-es rövid beszámolójából). Hát igen, a hangulat nagyon ott volt, és számomra a verseny is igen jól alakult, és nagyon örülök az 5. helyezésemnek (nem is gondoltam hogy egyáltalán túljutok a körmérkőzéseken.....de sikerült :D) Természetesen hamarosan én írok majd a call of duty: black ops játékról egy teljes beszámolót, amiben mindenre megpróbálok kitérni (főleg az újdonságokat kiemelve, mint pl az új perk-ek vagy fegyverek, illetve streak-ek). Remélem élvezettel fogjátok olvasni!!! :) Ja, és az írás a képen kicsit nehezen kivehető (csoda-paint), de akinek jó a szeme, azért látni fogja.....

2010. november 11., csütörtök

Hírek! +1 cikkíró?

Mint azt Wasabyboy lelőtte nekünk, egy új cikkírótársunk érkezett, aki remélhetőleg kissé aktívabb lesz mint mi! :D
Első cikke egy COD 7 Black Ops-os cikk lesz, amit már előre várok. Ja, és ő fogja a pécé vonalat megjeleníteni a blogon, valamint erősíteni az xbox 360asat.
További hírek:
-Tervezési fázisba lépett a blogos póló készítése. ötletek vannak, hétvégén állok neki elkészíteni a terveket hogyan is fog kinézni, bár a fizika füzetemben már van egy két érdekesebb skicc :D
-Az iskolánkba is vannak kockák! Tízn álltak egymás mellett, és próbálták túlüvölteni egymást. A kiváló kiejtés pedig (várkraft, éddzs of empájör, stb.) sokat hozzátett az örömhöz. Plusz, az új cikkírónk öt percig üvöltözött valakivel a büfében, akinek bejött a CoD7-es póló!

2010. november 10., szerda

Budapest Game Show 2010

Mi is tiszteletünket tettük e csodás napon!
A mai nap tökéletes megkoronázása volt a BGS Cod7 versenyén újonnan csatlakozott cikkírónk  5-ik helyezést ért majd 600 versenyzőből... Képek Persze várhatóak a holnapi nap folyamán de azért pár információt ma is mondok :)!

Minden ami kellet az volt...
Ha úgy összesítenem kéne a napot: Jó játéko, Jó hostesek, jó versenyek, és ISZONYAT JÓ HANGULAT!
A következő játékok tették ma tiszteletüket: Nfs hot pursuit, call of duty 7, Halo reach, az új kinect vagy 100 játékkal, sims 3 (ott döntöttünk úgy , hogy megszerezzük a kitett airsoft puskákat és szitává lőjük aki a stand közelébe mer lépni), Starcraft 2, Az új Medal Of Honor és vagy egy millió másik játék! Maga a GS csapata is jelen volt eme jeles alkalmon. Én személy szerint csak Mazurt észleltem de Zeti esküdött Látott mást is tőlük.

Versenyzés Powa!
Milliónyi verseny volt a kinect-től kezdve a halo reach-en át a Black Ops-ig! Mi személy szerint csak a Black Ops (ötödik hely friss írónk javából), Halo Reach (tököm se tudja hányadik helyen).

Összességében jó nap volt szétröhögtük az agyunkat pörgött az adrenalin a versenyeknél és hatalmas ujjongás a Black Ops standja előtt. Gratulálunk Bajusznak aki 5.-ik lett!

2010. november 4., csütörtök

Hamarosan ps3 cikk again...

Videokártyám megbütykölése felett érzett mámor helyét átvette a ború... Nem mükszik VISZONT új ps3 cikk várható 1 hetes távlatban! remélem megéri nektek kivárni addig is itt egy kép a kedvenc 2 Fallout képességemről:

2010. november 2., kedd

Server status: offline... no wait THATS ONLINE BABY!!!




A gépem ezennel hivatalosan is javított állapotba ment át holnapra már a videokártya is rendbe lesz pakolva ezzel mehet a FALL OUT 3 és tesztje...