2010. november 19., péntek

Tron: Evolution egy új régi :)

Reklámjáték...
Reklámjátéknak tartom ezt a Disney által kiadott (????) játékot mivel nem is szól másról mint az új film (Tron: Legacy) előzményeiről. Maga A Tron egy hihetetlenül régi és személy szerint egyik kedvenc filmem volt :). Maga az alapsztori hogy egy programba belépve a gép automatikusan téged (személy szerint téged és a tested) betölt és ott kell játszanod különböző feladatokat hogy legyőzzétek a másik csapatot... (kék vs narancs óóó jeeee majd várjuk Gundel Takács Gábort közvetítőnek v. Korda Gyuri bácsit)

Megmérettetés...
Nos a játék alapjába véve egy Hack 'N' Slash alapú futkározós Sci-Fi játék (Energiafrizbivel kell kaszabolni egymást király effektekkel) de belerakták a szerintem az igazi Tron hangulathoz kimaradhatatlan Motorcycle részt. Ez a rész konkrétan egymás taktikus kicsinálására való mivel egy motort vezetünk (ahogy az ellenfeleink) viszont mindegyik motor maga mögött húz egy Energiafalat. Ha az ellen belemegy (vagy akár mi magunk a sajátunkba) akkor azonnali halál a jutalom.
A Sztoriról nem tudunk sokat annyit tudunk, hogy a hamarosan megjelenő film előzményeit mutatja majd be!
Én Mindenesetre egy igazán ígéretes játéknak tartom a Tron-t és ha a Disney jól használja ki a kezébe rakott lapokat akár egy csodás folytatást is kapunk mind a film mind a játék mellé!

Mindenesetre íme egy kép a PS3 EXKLUZÍV Collectors Edition-ról! ami hanganyagokat a kézikönyvet magát a játékot és egy motorcycle-t tartalmaz egy sofőrrel! igazán mutatós darab :)
Végezetül itt van 2 videó! Az egyik a játék másik a film előzetese! Remélem sok ember kedvét meghoztam vele! Wasabyboy

(és nem mellékesen, a zenéjét -a játékét, és a filmét is- a Daft Punk készíti, én már csak emiatt a tény miatt is meg akarom nézni! - Illomor-sama)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése