2010. november 27., szombat

Battlefield Bad Company 2: Vietnam (új járművek, új fegyverek, új környezet, vietnámi módra...)










Mindenki tudja, mi jó a Bad Company játékokban. A rombolható épületek, a nagy, változatos, szabad terű mapok multiban, ami nagyon élvezetes és sok boldog órát tudnak okozni a játékosoknak. Ez a koncepció tulajdonképpen alapjában véve nem fog megváltozni a most megjelenő Battlefield Bad Company 2: Vietnam DLC-ben. Mint a cím is tükrözi, Vietnám harc terére kalauzolnak el bennünket ezúttal, ami több változást is von maga után.









Az első természetesen a környezet megváltozása. Dzsungelek (méghozzá elég sűrű) mindenütt, kis folyóparti falvak, illetve napalm-égette sivár hegyek, dombok. Ez jó relytekhelyet fog jelenteni a mesterlövészeknek, de nem sokáig ha van nálunk egy palack "lángoló pokol". Igen, most már lángszórót is vehetünk a kezünkbe, ami segítségével porrá égethetjük az erdőt, falvakat, és természetesen ellenfeleinket is. Ezen kívül elérhető lesz még 15 a vietnámi háborúban használt korabeli fegyver, 6 új jármú, köztük a t 34-es tank, vagy a híres ( a vietnámi háború jelképévé vált) huey helikopter. Szerintem nagyon ötletes, és nagyon odarakja a hangulatot az, hogy a játékban elérhető lesz 8 rádiócsatona, amelyeken a 60-as évek slágereit fogják játszani a játék során (természetesen ezt ki lehet kapcsolni, nem kényszer). Összesen 4 új pálya fog majd a rendelkezésünkre állni a multiplayer harcok során, melyek egymástól különböznek majd, de minden kaszt számára jól kihasználható viszonyok állnak majd a játékosok rendelkezésére.








A Battlefield Bad Company 2: Vietnam decemberben fog megjelenni olyan 4-5000 Ft-os áron, ami azért valljuk be, nagyon csábító. Élvezetes, pörgős, rombolással teli órák várnak ránk, kissé új formában. Minden pénzt megér.... :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése