2010. november 26., péntek

Duke Nukem Forever 2011 (szőke, izmos, macsó csávó közeleg egy varacskos disznón: nem egy leányálom...


Sajnos még nem volt alkalmam játszani a Duke Nukem Forever megelőző részeivel ( tekintve, hogy azon játékok nem sokkal a születésem előtt és után jelentek meg, így ezt a "súlyos" hibát nem tudom fölróni magamnak). A játék megjelenése 2011-re tehető, sajnos ennél pontosabb időpontot nem tudunk mondani, illetve ugyancsak kevés információnk van a játékról (vagy még nem megerősítettek), de úgy gondoltam ezeket megosztom veletek:


Aki már játszott a játékkal annak elmondom, hogy a játék stílusában semmit nem fog változni az elődjeihez képest, aki nem ismerné annak csak egy pár rövid megjegyzés: a játékra úgy összetetten jellemző az, hogy tele van (láttató) nyers humorral (a játék is úgy fog kezdődni, hogy Duke éppen a retyón ül, kiereszti a fáradt olajat, és közbe obszcén megjegyzéseket tesz, mivel nehéz "csomagot kapott.....haláli XD), senkit és semmit nem kímél, mindenkit, és senkit sem akar megbántani, és néha már ez provokálóan hat. Ha engem kérdeztek, ennek a játéknak valamilyen hihetetlen atmoszférája van, amit még ily sok év alatt sem tudott egyetlen játék mutatni.



A játékról magáról, csak halovány információink vannak (egyenlőre). Már leleplezték a terepjárós részeket az előzetes vidikben (a cikk végére én is beraktam), és az biztos hogy hatalmas ugratásokban, száguldásokban, és road-killekben lesz részünk (csak megemlíteném, hogy szinte biztos hogy a terepjárónkon kívül más járművek is lesznek a játékban, de ezt most még hét pecsétes titok). Ezenkívül most mát segítsége is lesz Duke-nak, egy szőke (bombázó :D) striptease táncos nő személyében, akit mellesleg (mondom MELLesleg :D :D) Bombshell-nek kereszteltek el a készítők. Hogy még milyen szerepe lesz neki, azt sajnos nem tudjuk, de az biztos, hogy nem a tipikus megmentendő cicababa szerep fog neki jutni.....



A játékban olyan apróságok is meg fognak jelenni, mint például az, hogy tudunk táblára rajzolni játék közben (megjelenés után, gondolom majd ellepik a netet a sok-sok remekmű, amit szabad kézzel rajzoltak föl a játékosok a táblákra), vagy a beépített csúcs-szuper flipper automata, ami önmagában lehetne egy külön játék, olyan jól sikerült. A fegyverarzenál nem nagyon fog változni, de nem is nagyon van rá szükség (minden megvan ami kell), ezek közt van pl. zsugorító sugár, fagyasztó fegyver, háromcsövű gépfegyver, csőbomba, gránátvető stb. A játék multiplayer részét a Piranha Games készíti, amely csapatról azt kell tudni, hogy nem alkottak túl nagyot eddig a játékiparban. A multiról cirka ennyit tudunk, erről sem szeretnének idő "előtt" többet a tudomásunkra adni.

Annyi szent, hogy a Duke Nukem Forever egy olyan játék lesz, amelyet már csak a ránk ható befolyása miatt is ki kell próbálnia mindenkinek. Gondolom, sokan úgy fogják érezni mikor játszanak, hogy egy évtizedet fiatalodnak, és nem véletlenül, ugyanis a hőn szeretett, élvezetes, jó játék érzése megmarad az emberben. Kíváncsian várom eme legenda megjelenését, és remélem, hogy ezek után mindenki kedvet kapott egy kis szörnygyilokra!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése