2010. november 10., szerda

Budapest Game Show 2010

Mi is tiszteletünket tettük e csodás napon!
A mai nap tökéletes megkoronázása volt a BGS Cod7 versenyén újonnan csatlakozott cikkírónk  5-ik helyezést ért majd 600 versenyzőből... Képek Persze várhatóak a holnapi nap folyamán de azért pár információt ma is mondok :)!

Minden ami kellet az volt...
Ha úgy összesítenem kéne a napot: Jó játéko, Jó hostesek, jó versenyek, és ISZONYAT JÓ HANGULAT!
A következő játékok tették ma tiszteletüket: Nfs hot pursuit, call of duty 7, Halo reach, az új kinect vagy 100 játékkal, sims 3 (ott döntöttünk úgy , hogy megszerezzük a kitett airsoft puskákat és szitává lőjük aki a stand közelébe mer lépni), Starcraft 2, Az új Medal Of Honor és vagy egy millió másik játék! Maga a GS csapata is jelen volt eme jeles alkalmon. Én személy szerint csak Mazurt észleltem de Zeti esküdött Látott mást is tőlük.

Versenyzés Powa!
Milliónyi verseny volt a kinect-től kezdve a halo reach-en át a Black Ops-ig! Mi személy szerint csak a Black Ops (ötödik hely friss írónk javából), Halo Reach (tököm se tudja hányadik helyen).

Összességében jó nap volt szétröhögtük az agyunkat pörgött az adrenalin a versenyeknél és hatalmas ujjongás a Black Ops standja előtt. Gratulálunk Bajusznak aki 5.-ik lett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése