2010. december 1., szerda

Fallout 3, azaz Kiskézikönyv az atomháború utáni idők átvészelésére...

Aranytojást tojó tyúk
A Bethesda a jogok megvétele után szorgos munkába kezdett. A régi Fallout-okhoz képest a játék magához vett egy kis plusz akciót megfűszerezte egy kis FPS nézettel (a TPS nézettel nem barátkoztam meg). A játék iszonyat hangulatos zenék és a jó grafika mellett kapunk egy "érdekes" sztorit ami ugyan nem Hollywoodi mozifilmhez illő de tökéletesen megteszi. És a Bethesda ezzel a játékkal hatalmasat kaszált.

Nem a grafika teszi a játékot...
A játék a bődületesen nagy játéktér mellett (Az az érzésünk játék közben mintha egész Amerikát átjárhatnánk bár csak az északnyugati partvidéket kapjuk, de ne legyen panasz mert sokszor tűnik túl soknak) megfelelő a játékhoz illő grafika is társul.

MAAAAAAAAYBEEE YOUUUU THINK OF MEEEE
A zene a hangulathoz mindenképp hozzájárul, talán a játék nem is lenne olyan amilyen enélkül az elem nélkül. Rádióadók jeleit fogva sok zene és hír juthat fülünkbe.

Pipboy 3000
Még a játék legelején megkapjuk a régi de számunkra igencsak hasznos pipboyunk. Ezzel irányítunk szinte mindent. A Statisztikáink itt vannak vezetve, ez adja a fényt a sötétségben ha bekapcsoljuk, ezzel vehetjük kézbe fegyvereink (ha nem rakjuk ki őket gyorsgombra), ezzel csinálhatjuk a játék alapvető dolgait.

Ez a cikk nem hosszú
Bizony itt véget is ér a cikk mivel már megyek is játszani ezzel a remekművel ami RPG rajongóknak kihagyhatatlan és mindenki másnak is ajánlom próbálja ki hiszen a hangulat magával ragadó az ellenségek durvák brutálisak némelyik meg egyszerűen undorító.

UI: ps3-ra egyetlen darabot sikerült beszereznem és azt is használtan (mintha nem is látott volna lejátszót olyan) szóval hajrá...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése