2010. december 19., vasárnap

Witcher 2: Assassins of Kings (most már szinte biztosan konzolra is!)


Nem rég jelentették be a Witcher 2: Assassins of Kings megjelenésének dátumát, ami 2011 május környékére tehető. Ez önmagában is egy fontos információ, de ami fontosabb, hogy többször is említést, vagy talán jobb, ha úgy fogalmazok, hogy utaltak arra, hogy a Witcher 2-t már konzolon is élvezhetjük majd. Ez esetben mind Ps3-ra, mind Xbox 360-ra meg fog jelenni a játék (bár lehet hogy a konzolos verziók, a PC-s megjelenéshez képest 1-2 hónapot csúszni fognak).

Trailer:









A fejlesztők sok mindent terveztek át, és egészítettek ki az előző részhez képest. A játék körülbelül 250 cut-scene átvezetőt fog tartalmazni, ami felér egy 150-perces kis mozi filmmel! 40 különböző páncélzat lesz elérhető, melyeknek akár különleges képességeik is lesznek, és a töltőképernyőkből is kevesebbet fogunk látni, hála a sok optimalizáció egyikének, amit végrehajtottak a készítők az Assassin of Knigs fejlesztése során.











Eléggé kevés info van még a játékról, így egyenlőre ennyit tudunk írni a játékról, de ha kapunk új infot, akkor feltétlenül megírjuk nektek! Addig is jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése